Maaltijdservice Ramskapelle

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ramskapelle voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Ramskapelle? Met behulp van deze website doorzoekt u eenvoudig alle bezorgers die leveren in uw plaats. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een dagvers gerecht die u gemakkelijk zelf opwarmt: u kunt alle kanten op. En dat al vanaf €5,25 per keer. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Stamppot boerenkool of Stukjes rundvlees in jus? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er is een oplossing! Dankzij de maaltijdendienst in Ramskapelle smult u weer van voedzame maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteNieuwpoort
ReactieSmakelijk en gezond eten
Postcode8620
Gemiddelde kosten€5,01
Maaltijd-topperHutspot met hachee

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Ramskapelle

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Ramskapelle. We hebben het over veel gekozen organisaties als Delhaize en/of 0. Maar ook op regionaal niveau ontwikkelen zich uitstekende instellingen en sociale voorzieningen. Elke aanbieder onderscheidt zich door zijn eigen keuken en voorwaarden. Door middel van deze pagina kunt u derhalve de firma’s rustig op een aantal punten vergelijken. Een keuze maken voor een degelijke leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve wat overzichtelijker. Eerst kijken of het wat is? Ga dan eerst voor een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er maaltijdvoorkeuren als bijv. kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Ramskapelle? Geen probleem! Steeds meer traiteurs in België zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd verse producten. Daaropvolgend worden deze maaltijden snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Hierdoor blijven geur, kleur en smaak in topconditie. Het is 1 week houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Structuur en smaak blijven optimaal behouden. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week een bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ramskapelle. Ideaal voor bijv. gehandicapten die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaliter geïnitieerd door een plaatselijk restaurant.

 • Warm thuisbezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

De meeste organisaties faciliteren daarnaast een speciale boodschappendienst voor ouderen. Hiermee bestelt u direct broodnodige boodschappen als appelsap of schouderham. Dikwijls zonder extra kosten bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Ramskapelle vergelijken

Incidenteel eens genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Ramskapelle? Of houdt u juist van echt 100% verse koelverse bezorgmaaltijden? Of neigt u meer naar een organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit relatief veel opwarmmaaltijden die overeenstemmen met uw wensenlijstje en voedingsadvies. U kunt denken aan Bloemkoolsoep of Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree? Verderop bekijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Nieuwpoort. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Steeds vaker kan men voor aantrekkelijke prijzen ambachtelijke bereide gerechten met veel groenten en weinig zout uittesten. U kunt via verschillende manieren bestellen. Uw bestelling wordt geleverd door een persoonlijke bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ramskapelle voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die wordt gerekend hangt af van elementen als de aanbieder, de mate van versheid, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Linguine Zalm Met Erwten & Courgette kunt u al bestellen vanaf €6,05.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree is verkrijgbaar vanaf €3,9.
 • Een thuisbezorgde daghap als Kip in mozzarella kaassaus, groentemix en penne pasta wordt al bezorgd vanaf €6,45.
De avondmaaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Paprikasoep, een gezonde salade en voor de volledigheid een Tiramisu mousse na. Beschikt u niet over voldoende geld? Doorgaans kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Nieuwpoort voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Beste bereide maaltijden

 • Bruine bonensoep
 • Penne carbonara
 • Chicken Lunges
 • Alaska-koolvis
 • Garnalensoep

Steden in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ramskapelle aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Check als eerst wat voor soort maaltijdservice klopt met uw gesteldheid. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk aangesloten maaltijd-bedrijven en kies er een. Bekijk met name het maaltijd-aanbod, de manier van bezorging, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Een proefpakket nemen

  De grote dienstverleners geven een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Zo’n aanbieding kan betekenen 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Mede daarom kunt u laagdrempelig kennismaken met voordelige maaltijdservices.

 4. Wekelijks bestellen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? In dat geval kunt u snel en simpel een nieuwe bestelling plaatsen. Steeds vaker kan dit per telefoon, via een menulijst, of online. De gerechten worden in de regel geleverd door een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met ongeveer 30 gerechten. Bij diepvries is er een keus te maken uit 100+ blijvende maaltijden. Via het tafeltje dekje principe is er vaak één maaltijd per dag. Steeds vaker is zelf uw menu samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle aanbieders werken met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Neem nou Gebakken lekkerbekje met vegetarische jus, aardappelpuree, wortelen met doperwten of Kipfilet met kippenjus. Bladspinazie. Gekookte aardappelen. Handig, want zo kan iedereen genieten van opwarmmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, leveranciers werken niet met een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd in het geval u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door middel van een handige bestellijst kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de bezorging?

De maaltijden voor ouderen worden in algemene zin door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week bezorgd. Koelvers: elke week. Bij vriesverse gerechten elke 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Verse voeding is cruciaal voor uw lichamelijke gezondheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is heel belangrijk. Sommige bejaarden of hulpbehoevenden eten volgens een strikt dieet. Om die reden zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met zoutarm, natriumarm, lactosevrij, gemalen en ook vloeibaar, vegetarisch, eiwitrijk, koolhydraatarm: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Ramskapelle. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig wanneer er sprake is van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat als slikken & kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit