Maaltijdservice Zarren

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Zarren voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Zarren? Aan de hand van deze website vergelijkt u gemakkelijk alle bedrijven die leveren in uw plaats. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of koelverse maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: u kunt alle kanten op. Verkrijgbaar vanaf €4,35 per keer. Aanschuiven voor Thais gestoofde vis, pikante cajun rijst of Dieet Vol Au Vent Puree? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Dat hoeft niet erg te zijn! Met behulp van de maaltijdendienst in Zarren geniet u van verse gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteKortemark
BeoordelingBetaalbaar en smaakvol
Postcode8610
Gemiddelde menuprijs€5
Vaak bestelde maaltijdErwtensoep met rookworst

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Zarren

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten die actief zijn in Zarren. Denk dan aan veel gekozen firma’s als Delimeal en Intermarché. Ook in deze plaats zelf zien we uitstekende organisaties en sociale voorzieningen. Iedere aanbieder levert een heel eigen type maaltijd en bestel- en bezorgmogelijkheden. Met behulp van deze website kunt u derhalve de leveranciers probleemloos naast elkaar zetten. Uitkomen bij de best passende leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor wat aangenamer. Zijn er meerdere opties? Begin dan met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Bestaan er specifieke wensen als bijvoorbeeld lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Zarren? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Opvallend veel traiteurs en cateraars zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. In de volgende stap wordt het eten gekoeld en goed verpakt. Door deze handeling blijven voedingsstoffen en smaak optimaal behouden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen gaan zo niet verloren. Maximaal 3 maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is dan ook overbodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Kleine en grote porties
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Zarren. Een uitkomst voor bijv. gehandicapten die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Dikwijls georganiseerd door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Een aantal bezorgers faciliteren daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. Op die manier koop u eenvoudig praktische of verse producten als hopjesvla en pate’s. In de regel zonder extra kosten bezorgd op een vast tijdstip.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Zarren vergelijken

Incidenteel eens genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Zarren? Of bent u meer op zoek naar de meest verse koelverse thuismaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een leverancier die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn een groot aantal mogelijkheden die passen bij uw uw gesteldheid voedingspatroon. Wat dacht u van Dieet Vol Au Vent Puree of Spaghetti Carbonara? Op maaltijdbutler.be bekijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de streek Kortemark. Let ook goed op het proefpakket. Vaak kunt u extra voordelig verse bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig kunstmatige toevoegingen proeven. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Zarren voor ouderen variëren nogal. De prijs die wordt gerekend hangt af van bijvoorbeeld het bedrijf, het productieproces, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kippenbout Perziken Puree wordt al bezorgd vanaf €5,65.
 • Diepvriesmaaltijd als Lamsslavink Bloemkool Bechamelsaus En Krieltjes bestelt u vanaf €3,8.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Kalkoen met paddenstoelenroomsaus, boterbonen en aardappelpuree is er al vanaf €7,45.
De recepten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Juliennesoep, iets te drinken en iets lichts zoals Custard als nagerecht. Beschikt u niet over voldoende geld? Mogelijk kan u dan een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Kortemark voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Zalm in roomsaus
 • Kip in roomsaus
 • Burpee Chicken
 • Groenteschotel
 • Preiroomsoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Zarren aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Kijk eerst na wat voor categorie bezorgmaaltijd aansluit op uw gesteldheid. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de aangesloten aanbieders en geef de voorkeur door. Let goed op het soort gerechten, keuze in bezorgdagen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Een proefpakket nemen

  De bekende leveranciers werken met een voordelig proefpakket. Denk dan aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zodoende kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met gespecialiseerde services.

 4. Een vaste leverdag

  Bevalt het proefpakket? Zo ja, dan kunt u zonder problemen een nieuwe bestelling plaatsen. Bij veel aanbieders is dat mogelijk via de telefoon, door de menukaart in te vullen, of via de website. De seniorenmaaltijden worden meestal bezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Binnen het koelverse segment krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ruwweg 15 gerechten. Als we het hebben over diepvries is er een keus te maken uit 70 – 150 vaste menu’s. Bij tafeltje dekje kiest u voor een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Soms is zelf uw bord samenstellen ook een optie.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijdservices voorzien in een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. ZoalsVarkensvlees, champignonsaus, broccoli, aardappelpuree peterselie-bieslook of Vegetarische balletjes in kerriesaus met sperziebonen en gekookte aardappelen. Op die manier kan iedereen gebruik maken van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, leveranciers werken niet met een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd nadat men deze ook zelf besteld heeft. Aan de hand van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men op eigen houtje – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er geleverd?

De seniorenmaaltijden worden in de meeste gevallen door uw persoonlijke bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Het koelverse assortiment wekelijks. In het geval van vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een verse maaltijd stimuleert uw energie en levenslust. Elke dag een warme schotel is heel belangrijk. Diverse bejaarden of mensen met een beperking hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Hierom zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over gemalen, glutenvrij, zoutarm, natriumarm en niet te vergeten vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk, koolhydraatarm: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Zarren. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit