Maaltijdservice Sint-Joris

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sint-Joris voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Sint-Joris? Door middel van deze website vindt u snel en simpel alle bezorgers die aan huis leveren. Maaltijden warm bezorgd, of een diepvries maaltijd die nog even in de microgolf moeten: u bepaalt het helemaal zelf. Verkrijgbaar vanaf €5,15 per maal. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Varkenssteak in jus of Kip piri piri, pilav rijst? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Geholpen door de maaltijddienst in Sint-Joris smult u weer van heerlijke maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteNieuwpoort
ReactieBen weer zelfstandig
Postcode8620
Gemiddelde prijs€5,02
Vaak bestelde maaltijdThaise curry

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Sint-Joris

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in en rondom Sint-Joris. Neem bijv. veel gekozen bezorgers als Ekomenu en/of Vlotter. Ook in deze plaats zelf zijn er verschillende instellingen en vrijwilligersorganisaties. Elke leverancier levert een heel eigen productaanbod en voorwaarden. Via www.maaltijdbutler.be kunt u dus de bedrijven eenvoudig op een aantal punten vergelijken. Uitkomen bij de best passende dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan wat overzichtelijker. Zijn er nog twijfels? Ga dan eerst voor een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van menu-voorkeuren als bijv. lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Sint-Joris? Er is een oplossing! Flink wat traiteurs voor senioren passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met uitsluitend verse groenten. Later worden ze snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Daardoor blijven smaak en vitamines intact. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Meest verse maaltijden
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven in goede conditie. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Eenvoudig op te warmen
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sint-Joris. Een prima oplossing voor bijv. chronisch zieken die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Geschikt voor directe consumptie. Meestal geregeld via een lokale zorginstelling.

 • Warm thuisbezorgd
 • Maximale versheid
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Veel bedrijven beschikken over een handige boodschappendienst voor senioren. Op die manier krijgt u probleemloos belangrijke boodschappen als hopjesvla en volle melk. Veelal kosteloos afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Sint-Joris vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Sint-Joris? Of neigt u meer naar echt 100% verse koelverse maaltijden voor senioren? Of bent u meer op zoek naar een lokale organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit relatief veel thuismaaltijden die aansluiten bij uw wensenlijstje en menu voorkeuren. U kunt denken aan Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard. of Spirelli In Tomatensaus Met Ham En Kaas? Aan de hand van deze website vergelijkt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Nieuwpoort. Bestel eerst eens een proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen ouderen via een proefbox smaakvolle bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig zout proberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt geleverd door een persoonlijke bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sint-Joris voor ouderen fluctueren ontzettend. Het uiteindelijke tarief wordt samengesteld door onderdelen als de aanbieder, het aanbod in gerechten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Kipbrochette Ratatouille En Gebakken Aardappelen bestelt u vanaf €6,3.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Lasagne Met Linzen Tomaat & Quorn bestelt u vanaf €5,15.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Gemalen Kip In Cremesaus Met Broccoli En Puree wordt al bezorgd vanaf €6,35.
De maaltijden kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Spinaziesoep, een lekker bijgerecht en voor de volledigheid een Banana split om het af te maken. Is uw budget niet toereikend? Dan kunt u mogelijk een subsidie of regeling treffen met de gemeente Nieuwpoort voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Top-5 bereide maaltijden

 • Spinaziestamppot
 • Aardappelgratin
 • Een pizza hawai
 • Runderbouillon
 • Kipschnitzel

Plaatsen in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sint-Joris aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Onderzoek allereerst welk soort opwarmmaaltijd aansluit op uw leefpatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk gespecialiseerde aanbieders en bepaal uw voorkeuren. Let met name op het type maaltijden, keuze in bezorgdagen, en recensies van andere klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De meeste maaltijd-verzorgers hebben een goedkoop of gratis proefpakket. Typische acties zijn 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Mede daarom kunt u op een prettige manier kennismaken met goede maaltijdservices.

 4. Elke week een levering

  Was de proefbestelling goed? Vervolgens kunt u overzichtelijk een nieuwe bestelling doorgeven. Doorgaans kan dat telefonisch, door gerechten in te vullen, of email / internet. De gerechten worden doorgaans thuisbezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met grofweg 15 menu’s. Bij diepvries is het assortiment beperkt tot 90+ blijvende maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er vaak een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Steeds vaker is zelf samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Zeker. Landelijke aanbieders gebruiken een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als bijv. Jonge kabeljauw in roomsaus of Kipfiletstukjes in pestosaus. Toscaanse groentemix. Cannelloni.. Handig, want zo zijn er voor alle ouderen bezorgmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats op het moment dat u deze besteld heeft. Door het invullen van een handige bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de levering?

De verse maaltijden worden normaliter door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week bezorgd. Koelvers: elke week. Bij vriesvers is dat elke 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met verse ingrediënten vormt de basis voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagverse warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse ouderen of invaliden eten volgens een strikt dieet. Hierdoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis. Het betreft lactosevrij, glutenvrij, zoutarm, gemalen of vegetarisch, veganistisch, vloeibaar, koolhydraatarm: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Sint-Joris. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Wat voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst in het geval van een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit