Maaltijdservice Bulskamp

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bulskamp voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Bulskamp? Via deze pagina doorzoekt u overzichtelijk alle bezorgers in de buurt! Een warme maaltijdservice, of een thuismaaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €3,75 per maal. Aan tafel voor Pittige Thaise soep of Dieet Kalkoen Tomatensaus Prinsessen Puree? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er is gelukkig een alternatief. Dankzij de maaltijdendienst in Bulskamp krijgt u vers bereidde maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteVeurne
ReactieSluit aan op dieetwensen
Postcode8630
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,05
Vaak bestelde maaltijdMacaronischotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Bulskamp

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in en rondom Bulskamp. We hebben het over landelijke aanbieders als Dienstenthuis.be en/of 0. Ook binnen de gemeente kan men kiezen voor uitstekende aanbieders en restaurants. Elke organisatie wordt bestempeld door z’n eigen aanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Middels maaltijdbutler.be kan u daardoor de bezorgdiensten overzichtelijk met elkaar vergelijken. Een keuze maken voor de beste dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier een stuk gemakkelijker. Zijn er nog twijfels? Ga dan eerst voor een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u bepaalde wensen als o.a. lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Bulskamp? Er is een oplossing! Nogal wat traiteurs en cateraars kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd verse producten. In de volgende stap worden deze producten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Hierdoor blijven voedingsstoffen en smaak gewaarborgd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven optimaal behouden. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week bestellen is geen verplichting.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Kleine en grote porties
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bulskamp. Een redding voor bijv. gehandicapten die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaal geïnitieerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Warm thuisbezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Diverse services faciliteren daarnaast een praktische boodschappendienst voor bejaarden. Zodoende koop u eenvoudig belangrijke boodschappen als vanillevla of chocoladevla. In algemene zin zonder extra kosten bezorgd met de maaltijden.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Bulskamp vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Bulskamp? Of prefereert u vers bereidde koelverse seniorenmaaltijden? Of zoekt u een aanbieder die zich focust op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er is de keuze uit een hoop maaltijdservices die rijmen met uw voorkeuren voedingspatroon. U kunt denken aan Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree en Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes? Verderop bekijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Veurne. Overweeg ook altijd het proefpakket. Bij veel aanbieders kunt een voor een lage prijs gezonde bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig kunstmatige toevoegingen proeven. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er is geen sprake van een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bulskamp voor ouderen verschillen onderling enorm. Het tarief voor een maaltijd wordt gevormd door factoren als de aanbieder, kwaliteit van ingrediënten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Spaghetti Bolognese Kaas kunt u al laten bezorgen vanaf €4,75.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Linzen Met Varkensvlees, Spek Wortelen Aardappel vindt u vaak al vanaf €4,65.
 • De daghap voor ouderen als Kalkoen in pangangsaus, Sajour lodeh en nasi goreng wordt al bezorgd vanaf €7,45.
De recepten kan uitgebreid worden. Bestel ook Erwtensoep, extra groenten en een toetje als Bananenvla als nagerecht. Is uw budget niet toereikend? In sommige gevallen kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Veurne voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Rundvlees in jus
 • Gebakken witvis
 • Chili con carne
 • Aardappelpuree
 • Bloemkoolsoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bulskamp aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Bedenk eerst welk type bezorgmaaltijd aansluit op uw eetpatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk meest gekozen aanbieders en kies een geschikte. Let met name op het aanbod, keuze in bezorgdagen, en de klantwaardering.

 3. Een proefpakket nemen

  Het gros van de aanbieders hanteren een scherp geprijsd proefpakket. Vaak gaat het om 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met geschikte maaltijd-verzorgers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was de proefbestelling goed? Zo ja, dan kunt u direct een nieuwe bestelling plaatsen. Steeds vaker kan dit per telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of online. Uw bestelling wordt dikwijls geleverd door een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met om en nabij de 20 maaltijden. In het aanbod van diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 90+ vaste maaltijden. Bij tafeltje dekje is er vaak een vaststaand menu per dag. Soms is zelf mixen en combineren ook een optie.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijd-verzorgers komen u tegemoet met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Zoals bijv. Rundvlees hoy sin. Thaise groentecurry. Nasi goreng en Hamburger Bbq Saus Appelmoes Gebakken Aardappel. Daardoor krijgt iedereen geschikte seniorenmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw bezorger.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Aan de hand van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De seniorenmaaltijden worden meestal door een regionale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Het koelverse assortiment elke 3/4 dagen. Vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een voedzame maaltijd draagt bij aan uw lichamelijke gezondheid. Een dagelijkse warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse senioren of mensen met een beperking volgen een dieet of hebben een allergie. Hierdoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het betreft gemalen, natriumarm, glutenvrij, zoutarm of wellicht eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch, veganistisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Bulskamp. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect als er iets speelt als glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit