Maaltijdservice De Moeren

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in De Moeren voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in De Moeren? Door gebruik te maken van deze pagina vindt u eenvoudig alle bezorgers die aan huis leveren. Warm geleverd, of koelverse maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u kunt alle kanten op. Te bestellen vanaf €4,70 p.p. Genieten van Gehaktschijf in jus, andijvie a la crème en gekookte aardappelen en Gehakt, bloemkool, aardappelpuree? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Geen probleem! Via de maaltijddienst in De Moeren profiteert u van voedzame maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteVeurne
RecensieSociaal betrokken
Postcode8630
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,06
Populaire maaltijdEendenvlees in zoetzure saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in De Moeren

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de regio van De Moeren. Denk aan grote services als Prego of Lidl. Maar ook op regionaal niveau zijn er interessante initiatieven en wijkrestaurants. Iedere organisatie heeft zo een “eigen” type maaltijd en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker kan u de services probleemloos op een rijtje zetten. Het uitzoeken van een goede maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor een stuk gemakkelijker. Twijfelt u nog? Bestel dan een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er specifieke wensen zoals bijv. lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in De Moeren? Geen probleem! Meer en meer traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met de meest verse ingrediënten. Daaropvolgend worden ze direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Daardoor blijven smaak en voedingswaarden intact. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Maximale versheid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen gaan zo niet verloren. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Eenvoudig op te warmen
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in De Moeren. Een uitkomst voor bijv. ouderendie geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Gerechten zijn direct op te eten. Dikwijls afgehandeld door lokale vrijwilligers.

 • Warm thuisbezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Een aantal firma’s bieden ook een extra boodschappendienst voor ouderen. Op die manier haalt u zonder moeite verse of handige boodschappen als afbak donker meergranen broodjes of krentenbrood. Meestal gratis mee bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Op een vast moment in de week
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in De Moeren vergelijken

Liefhebber van een complete diepvriesmaaltijd in De Moeren? Of geeft u de voorkeur aan gezonde en lekkere koelverse opwarmmaaltijden? Of heeft u liever een bedrijf die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er is de keuze uit verscheidene type aanbieders die matchen met uw wensen en diëten/allergieën. Wat dacht u van Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie of Hutsepot Met Rookworst En Spek? Verderop vergelijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Veurne. Bestel eerst eens een proefpakket. Doorgaans kunnen ouderen via een proefbox voedzame bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig vet uittesten. U kunt via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in De Moeren voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs per maaltijd komt tot stand door o.a. de aanbieder, herkomst ingrediënten, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen is verkrijgbaar vanaf €5,05.
 • Diepvriesmaaltijd als Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen is er al voor €5,45.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Appelcompote wordt al bezorgd vanaf €7,15.
Een verse maaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Pureesoep, een gezonde salade en iets lichts zoals Crème brûlée na. Heeft u weinig financiële middelen? In sommige gevallen kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Veurne voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Runderstoofpotje
 • Hamlapje in jus
 • Pasta carbonara
 • Gebakken rijst
 • Gehakt in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in De Moeren bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Stel eerst vast welk soort ouderenmaaltijd in overeenkomst is met uw eisen. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de professionele maaltijddiensten en kies een geschikte. Achterhaal altijd eerst het soort gerechten, op welke manieren u kunt bestellen, en recensies van andere klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De belangrijkste services verstrekken een voordelig proefpakket. Vaak gaat het om 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met goede maaltijd-verzorgers.

 4. Wekelijks bestellen

  Beviel het proefpakket? Mooi, dan kunt u elke dag nieuwe gerechten bestellen. Vaak doet u dit door even te bellen, via de papieren bestellijst of met de computer. Uw bestelling wordt altijd thuisbezorgd middels een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met circa 30 maaltijden. In het aanbod van diepvries kunt u kiezen uit 100+ blijvende maaltijden. Bij tafeltje dekje is er sprake van een speciaal dagmenu. Meer en meer is zelf mixen en combineren ook mogelijk.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Praktisch alle dienstverleners hebben een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Twentse gehaktbal met vleesjus, gekookte aardappelen, rode kool met appel of Rundvlees, rode kool, aardappelpuree. Zo kan iedereen genieten van thuismaaltijden voor senioren! Voor meer info neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats nadat men deze ook zelf besteld heeft. Door middel van de menulijsten kunt u gemakkelijk – op meerdere manieren – een bestelling doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De maaltijden worden vaak door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod 2 wekelijks. Bij vriesvers spreken we van 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een verse maaltijd stimuleert een vitaal en energiek lichaam. Een warme schotel in de avond is heel belangrijk. Veel senioren of mensen met een beperking hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Om die reden bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan zoutarm, lactosevrij, natriumarm, glutenvrij en ook veganistisch, vloeibaar, vegetarisch, eiwitrijk: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen De Moeren. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden als u te maken heeft met coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit