Maaltijdservice Eggewaartskapelle

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Eggewaartskapelle voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Eggewaartskapelle? Met behulp van deze pagina vindt u eenvoudig alle organisaties in de buurt! Maaltijden warm bezorgd, of koelverse gerechten die nog even in de microgolf moeten: u kunt alle kanten op. Dit kan al vanaf €5,05 per gerecht. Smullen van Procureurlapje met jus. Schorseneren à la crème. Gekookte aardappelen of Pasta kip madras? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er is een oplossing! Met behulp van de maaltijdendienst in Eggewaartskapelle geniet u van heerlijke gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteVeurne
ReactieSociale & Signalerende functie
Postcode8630
Gemiddelde kosten€5,07
Meest gekozen maaltijdSpaghetti bolognese

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Eggewaartskapelle

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de regio van Eggewaartskapelle. U kunt denken aan interessante leveranciers als Delimeal en Cora. Ook binnen de gemeente zien we prima leveranciers en verswinkels. Elke leverancier wordt bestempeld door een heel eigen manier van bereiding en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Dankzij onze vergelijker kunt u dus de bedrijven probleemloos naast elkaar zetten. Een keuze maken voor een degelijke leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor een stuk gemakkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Profiteer nu van een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Spelen er dieetwensen zoals bijv. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Eggewaartskapelle? Geen probleem! Steeds meer traiteurs in België zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd kakelverse ingrediënten. Hierna wordt het gerecht teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Zo blijven vitaminen en mineralen in topconditie. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Met verse producten bereid
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven in goede conditie. Weken lang goed te houden. Iedere 7 dagen inkopen doen is dus niet noodzakelijk.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Eggewaartskapelle. Ideaal voor bijv. chronisch zieken die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Doorgaans op touw gezet door een meer lokale partij.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Meerdere leveranciers bieden ook een bruikbare boodschappendienst voor chronisch zieken. Hierdoor koop men gelijk belangrijke boodschappen als appelstroom of halfvolle melk. Normaliter kosteloos bezorgd op een vast tijdstip.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Eggewaartskapelle vergelijken

Incidenteel eens genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Eggewaartskapelle? Of zoekt u een wekelijkse bezorgde koelverse bezorgmaaltijden? Of zoekt u een bedrijf gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden een groot aantal opwarmmaaltijden die matchen met uw wensen en eetpatroon. Genieten van de lekkerste gerechten als Boereworst Met Wortelstamppot of Penne Vier Kazen Spinazie & Tomaat? Op maaltijdbutler.be treft u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en nabij Veurne. Bestel eerst eens een proefpakket. Steeds vaker kunnen ouderen via een proefbox heerlijke bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig vet proeven. U kunt via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er geldt geen vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Eggewaartskapelle voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs hangt namelijk af van o.a. het bedrijf, het type gerecht en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Linzen Met Varkensvlees, Spek Wortelen Aardappel is er al voor €6,25.
 • Vriesverse maaltijd als Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool bestelt u vanaf €4,2.
 • Een daghap aan huis als Gebonden tomatensoep is er al vanaf €6,95.
De avondmaaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Kaassoep, een stukje fruit en een dessert als Panna cotta om het af te maken. Heeft u een laag inkomen? In sommige gevallen kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Veurne voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Gestoofde wortel
 • Wrap kip madras
 • Macaronischotel
 • Doperwtenpuree
 • Rundergoulash

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Eggewaartskapelle aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Stel eerst vast wat voor soort thuismaaltijd klopt met uw eetpatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk meest gekozen leveranciers en maak een keuze. Achterhaal altijd eerst de versheid van ingrediënten, op welke manieren u kunt bestellen, en recensies van andere klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De professionele maaltijdservices hebben een spotgoedkoop proefpakket. Typische acties zijn 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Hierdoor kunt u laagdrempelig kennismaken met voordelige verstrekkers.

 4. Maaltijden afnemen

  Was het proefpakket naar wens? Mooi, dan kunt u elke dag een nieuwe menulijst invullen. Bij veel aanbieders doet u dat via telefoon, via de papieren bestellijst of via de iPad. De bezorgmaaltijden worden in de regel geleverd door een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment is er vaak een menulijst met plusminus 30 maaltijden. Binnen het diepvries-segment is het aanbod gelimiteerd tot 70 – 150 blijvende gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan gebruikt men een speciaal dagmenu. In sommige gevallen is zelf gerechten samenstellen ook een optie.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle dienstverleners hanteren een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Vegetarische boerengehaktschotel en gele rijst en Runderlapje in champignonsaus. Handig, want zo kan iedereen genieten van thuismaaltijden voor senioren! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er is geen sprake van een vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd nadat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door het invullen van een handige bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – op meerdere manieren – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden vaak door een vaste bezorgdienst elke week op hetzelfde moment geleverd. Het koelverse aanbod wekelijks. Bij vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd vormt het fundament van een vitaal en energiek lichaam. Een dagverse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse ouderen of mensen met een beperking hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Hierom zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Dit heeft te maken met lactosevrij, natriumarm, zoutarm, gemalen of misschien eiwitrijk, veganistisch, vegetarisch, vloeibaar: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Eggewaartskapelle. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst in het geval van glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit