Maaltijdservice Houtem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Houtem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Houtem? Middels onze vergelijker bekijkt u moeiteloos alle firma’s in uw regio! Een warme maaltijdvoorziening, of een diepvries maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: er is veel mogelijk. Nu al voor €3,90 per gerecht. Aanschuiven voor Indonesischerijsttafel,babiketjap, sambalboontjes,nasimetkip of Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er is gelukkig een alternatief. Dankzij de maaltijdendienst in Houtem krijgt u ambachtelijke gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteVeurne
ErvaringVerlicht de mantelzorg
Postcode8630
Gemiddelde prijs€5,08
Populaire maaltijdChili con carne

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Houtem

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in Houtem. We hebben het over populaire services als Home Cuisine of 0. Ook in de gemeente zelf bestaan er uitstekende leveranciers en wijkrestaurants. Iedere organisatie wordt gekenmerkt door een eigen menu en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be kan u daardoor de bedrijven eenvoudig op een rijtje zetten. Het kiezen van een geschikte aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij hierdoor een beetje makkelijker. Eerst eens proberen? Bestel dan een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u bepaalde wensen als bijvoorbeeld lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Houtem? Er is een oplossing! Legio traiteurs voor ouderen passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met de meest verse ingrediënten. Hierna worden de ingrediënten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door dit proces blijven smaak en vitamines gewaarborgd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo intact. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen is hier niet aan de orde.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Houtem. Een redding voor bijv. chronisch zieken die het eten niet meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Normaliter geregeld via een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Meerdere bezorgers hebben daarnaast een praktische boodschappendienst voor ouderen. Hierdoor haalt men direct broodnodige boodschappen als afbak broodmandje of theekoekjes. Meestal kosteloos afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Houtem vergelijken

Zoekt u een uitstekende diepvriesmaaltijd in Houtem? Of heeft u liever een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor ouderen? Of neigt u meer naar een aanbieder gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit talloze opwarmmaaltijden die matchen met uw wensenlijstje en mogelijke allergieën. Neem nu Spaghetti Carbonara en Linzen Met Varkensvlees, Spek Wortelen Aardappel? Verderop treft u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Veurne. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Doorgaans kunt u extra voordelig vers bereidde bereide gerechten met min. 200 gram groenten en zonder ongezonde toevoegingen proeven. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorger. Er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Houtem voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs heeft te maken met aspecten als de maaltijdservice, herkomst ingrediënten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree kunt u al bestellen vanaf €4,55.
 • Diepvriesmaaltijd als Gemalen Kip In Cremesaus Met Broccoli En Puree wordt al bezorgd vanaf €3,85.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Spaghetti Napoli is beschikbaar vanaf €6,8.
De maaltijden kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Koninginnensoep, een lekker bijgerecht en een dessert als Advokaat ijs achteraf. Heeft u een laag inkomen? Mogelijk kan u dan ondersteuning aanvragen via uw gemeente Veurne voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Top-5 bereide maaltijden

 • Knoflookgarnalen
 • Forel met venkel
 • Chili sin carne
 • Aardappelrösti
 • Doperwtensoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Houtem aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Trek eerst na wat voor categorie ouderenmaaltijd past bij uw voedingspatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de meest gekozen maaltijdservices en selecteer er een. Let goed op het type maaltijden, de manier van bezorging, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De belangrijkste dienstverleners stunten met een voordelig proefpakket. U kunt denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zo kunt u laagdrempelig kennismaken met voordelige services.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was de proefbestelling goed? Gelukkig, nu kunt u eenvoudigweer nieuwe gerechten bestellen. Meestal doet u dit via een speciaal telefoonnummer, door maaltijden aan te kruisen, of via internet. De menu’s worden niet zelden geleverd aan huis door een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst van zo’n 30 gerechten. Kiest u voor diepvries dan kunt u meestal kiezen uit 70+ blijvende maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan heeft u te maken met een daghap, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf een maaltijd samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, de meeste services hebben een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als o.a. Aspergesoep en Varkenslapje in champignonsaus. Daardoor zijn er voor iedereen bezorgmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, aanbieders hanteren geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis in het geval u deze besteld heeft. Via een handige bestellijst kunt u wekelijks zelf – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er geleverd?

De seniorenmaaltijden worden gewoonlijk door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelverse maaltijden wekelijks. Bij vriesvers is dat 1 – 2 keer per 4 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een maaltijd met verse ingrediënten draagt bij aan uw lichamelijke gezondheid. Een verse warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige ouderen of mensen met een beperking hebben bepaalde dieetwensen. Daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Dit heeft te maken met lactosevrij, glutenvrij, zoutarm, gemalen of wellicht veganistisch, vegetarisch, vloeibaar, eiwitrijk: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Houtem. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Wat voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: aan te raden als er iets speelt als glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen & slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit