Maaltijdservice Vilvoorde

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Vilvoorde voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Vilvoorde? Middels onze vergelijker vindt u gemakkelijk alle aanbieders die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of vriesverse maaltijden die u zelf moet opwarmen: u bepaalt het helemaal zelf. Al beschikbaar vanaf €5,30 p.p. Smullen van Indisch gehaktbrood en Hete Bliksem met een speklapje? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Met behulp van de maaltijdendienst in Vilvoorde geniet u van vers bereidde maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteVilvoorde
BeoordelingEen verademing
Postcode1800
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,62
Maaltijd-topperStamppot andijvie

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Vilvoorde

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de regio van Vilvoorde. U kunt denken aan belangrijke aanbieders als HelloFresh en Vlotter. Ook in de gemeente zelf bestaan er interessante partijen en wijkrestaurants. Iedere aanbieder hanteert een eigen assortiment en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Dankzij deze website kunt u derhalve de bezorgers overzichtelijk op een rijtje zetten. Een keuze maken voor een geschikte aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij hierdoor een stuk eenvoudiger. Moeite met kiezen? Bestel dan een aantrekkelijk proefpakket! Spelen er bepaalde voorkeuren zoals bijv. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Vilvoorde? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Een groot aantal cateraars en traiteurs zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met uitsluitend verse groenten. In de volgende stap wordt het eten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak gegarandeerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Maximale versheid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels de shock-freeze procedure ingevroren. Vitamines en mineralen raken niet bedorven. 10 weken lang eetbaar. Elke week bestellen is dus niet noodzakelijk.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Vilvoorde. Ideaal voor bijv. ouderendie de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Veelvuldig op touw gezet door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • 100% vers
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Een aantal bedrijven hebben ook een nuttige boodschappendienst voor gehandicapten. Zodoende krijgt u gelijk broodnodige boodschappen als bananen of krentenbrood. In de regel gratis mee bezorgd wanneer u dat wil.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Vilvoorde vergelijken

Liefhebber van een complete diepvriesmaaltijd in Vilvoorde? Of prefereert u gezonde en lekkere koelverse bezorgmaaltijden? Of heeft u liever een bedrijf gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit relatief veel seniorenmaaltijden die aansluiten bij uw voorkeuren en mogelijke diëten. Neem nu Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen of Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree? Onderstaand vergelijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Vilvoorde. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Meestal kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling complete bereide gerechten met veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen uittesten. U kunt via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Vilvoorde voor ouderen fluctueren ontzettend. Het tarief voor een maaltijd is afhankelijk van o.a. de maaltijdservice, de mate van versheid, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Gehaktballetje Tomaat Prinsessen Aardappelen wordt al bezorgd vanaf €6,35.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Rundstong Madeirasaus Puree is beschikbaar vanaf €4,3.
 • Een warme dagschotel als Varkensslavink met vleesjus, gekookte aardappelen, sperziebonen is er al vanaf €7,45.
De avondmaaltijd kan men aanvullen met onder andere Budae jjigae, extra groenten en niet te vergeten een toetje als Fraises Wilhelmine als nagerecht. Heeft u weinig financiële middelen? In sommige gevallen kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Vilvoorde voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Gestoofde prei
 • Omelet in saus
 • Oosterse zalm
 • Appelcompote
 • Gele rijst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Vilvoorde aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Check als eerst wat voor categorie seniorenmaaltijd in lijn is met uw omstandigheden. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de meest gekozen bezorgservices en bekijk de beschikbaarheid. Let goed op het maaltijd-aanbod, de bestel en bezorgopties, en de klantwaardering.

 3. Proefpakket bestellen

  De belangrijkste aanbieders geven een scherp geprijsd proefpakket. Vaak gaat het om 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Hierdoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bepaalde maaltijdservices.

 4. Vaste levermomenten

  Was de proefbestelling goed? Gelukkig, nu kan men dagelijks een nieuwe menulijst invullen. Dikwijls is dat mogelijk via telefoon, met behulp van de menukaart, of via internet. De maaltijden voor senioren worden meestal thuisbezorgd middels een persoonlijke bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met circa 30 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 90+ vaste maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er sprake van een vast weekmenu. Meer en meer is vers op maat een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, heel veel leveranciers gebruiken een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als bijv. Zalmfilet, kervelsaus, gemengde groenten, krieltjes of Spitskoolschotel en aardappelpuree. Op die manier zijn er voor alle ouderen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd nadat u deze besteld heeft. Via de unieke menukaart / lijst kunt u iedere week zelfstandig – op meerdere manieren – uw wensen doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De menu’s worden normaliter door een vaste bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Het koelverse assortiment elke week. Bij vriesvers spreken we van om de 2 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Verse voeding bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Een verse warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse bejaarden of mensen met een beperking eten volgens een bepaald dieet. Daarom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden voor thuis. U kunt denken aan lactosevrij, glutenvrij, gemalen, natriumarm of juist koolhydraatarm, veganistisch, vegetarisch, vloeibaar: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Vilvoorde. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal bij een situatie als een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente