Maaltijdservice Latour

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Latour voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Latour? Aan de hand van onze vergelijker vindt u moeiteloos alle services in uw eigen gemeente. Warme gerechten, of een thuismaaltijd die nog even in de microgolf moeten: er is veel mogelijk. Verkrijgbaar vanaf €4,50 per maaltijd. Genieten van Gele rijst of Zalmblokjes in Hollandaisesaus met gestoofde prei en aardappeltjes met rozemarijn? Maar lukt zelf koken niet meer? Er is een oplossing! Met behulp van de maaltijdendienst in Latour ontvangt u gezonde maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteVirton
ReactieHet houd mij op de been
Postcode6761
Maaltijd prijs€6,81
Vaak gekozen maaltijdSpaghetti Napoli

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Latour

We zien meer en meer maaltijdendiensten in en rondom Latour. Bijvoorbeeld veel gekozen services als Prego en Carrefour. Ook in deze plaats zelf ontstaan er verscheidene instellingen en speciale eetpunten. Iedere optie heeft weer een “eigen” manier van bereiding en procedures rondom bestellen en betaling. Dankzij deze pagina kan u de organisaties op uw gemak naast elkaar zetten. Het kiezen van een relevante dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zo leuker en makkelijker. Twijfelt u nog? Ga dan eerst voor een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u bepaalde wensen als bijv. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Latour? Ook dan bent u welkom! Opvallend veel traiteurs en cateraars houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met 100% verse ingrediënten. Nadien wordt het gerecht direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Zo blijven voedingswaarden beschermd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Maximale versheid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Vitamines en mineralen gaan zo niet verloren. 10 weken lang eetbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Latour. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Gerechten zijn direct op te eten. In veel gevallen georganiseerd door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Veel bedrijven voorzien in een praktische boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zodoende koop men probleemloos de supermarktartikelen als volle kwark en kruidenkaas. Niet zelden kosteloos afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Op een vast moment in de week
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Latour vergelijken

Houdt u van een complete diepvriesmaaltijd in Latour? Of neigt u meer naar gezonde en lekkere koelverse bezorgmaaltijden? Of heeft u liever een aanbieder die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit een hoop thuismaaltijden die in lijn zijn met uw situatie en menu voorkeuren. Zelf maaltijden online bestellen als Dieet Gehaktbal Uiensaus Prei Aardappelen of Linguine Zalm Met Erwten & Courgette? Verderop vindt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Virton. Let ook goed op het proefpakket. Bij veel aanbieders kan men voor aantrekkelijke prijzen heerlijke bereide gerechten met verse producten en weinig kunstmatige toevoegingen uittesten. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Er geldt geen doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Latour voor ouderen lopen zeer uiteen. Het uiteindelijke tarief wordt samengesteld door aspecten als de aanbieder, de grootte van de keuken, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Kervelsoep kunt u al laten bezorgen vanaf €5,5.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Dieet Wortelstamppot Met Rundsstoverij is er al voor €5,05.
 • Een thuisbezorgde daghap als Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €5,55.
Een verse maaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Chinese tomatensoep, een gezonde salade en een toetje als Natas do Céu als nagerecht. Heeft u weinig financiële middelen? Doorgaans kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Virton voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Tagliatelleschotel met kip
 • Gehaktballetjes in uienjus
 • Ajam pangang, bami goreng
 • Visstukjes in kruidensaus
 • Grootmoeders kippannetje

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Latour bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Check als eerst welke vorm van een bezorgmaaltijd aansluit op uw wensen. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk aangeraden maaltijdvoorzieningen en selecteer er een. Let goed op het maaltijd-aanbod, keuze in bezorgdagen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Proefpakket bestellen

  De professionele verstrekkers bieden een zeer betaalbaar proefpakket. U kunt denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zodoende kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met aantrekkelijke services.

 4. Wekelijks bestellen

  Bevalt het proefpakket? Zo ja, dan kan men zonder problemen een nieuwe bestelling plaatsen. Gewoonlijk doet u dit via een speciaal telefoonnummer, door gerechten in te vullen, of via de iPad. De thuismaaltijden worden niet zelden bezorgd middels een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met pakweg 25 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan hebt u de keuze uit 50 – 100 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Met een tafeltje dekje is er vaak een vaststaand menu per dag. Steeds vaker is zelf samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, de meeste aanbieders gebruiken een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Hutspot, hachee of Vegetarische reepjes met champignons, pikante cajunrijst. Handig, want zo kan iedereen gebruik maken van opwarmmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, aanbieders hanteren geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen indien u een bestelling heeft doorgegeven. Aan de hand van een handige bestellijst kan men op eigen houtje – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De menu’s worden in de regel door uw eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers: 2 wekelijks. Het vriesverse aanbod om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met voldoende groenten vormt de basis voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagverse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige ouderen of mensen met een beperking hebben bepaalde dieetwensen. Daarom onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om zoutarm, natriumarm, gemalen, glutenvrij of wellicht eiwitrijk, koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Latour. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij een situatie als glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit