Maaltijdservice Ruette

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ruette voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Ruette? Door middel van deze website achterhaalt u probleemloos alle organisaties die aan huis leveren. Maaltijden warm bezorgd, of een dagvers gerecht die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: het kan allemaal. Al te verkrijgen vanaf €5,00 per maal. Flink uitpakken met Varkensvlees, erwten, aardappelpuree of Vegetarische goulash. Doperwten. Witte rijst? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er kan meer dan u denkt! Door middel van de maaltijddienst in Ruette ontvangt u heerlijke maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteVirton
RecensieBetrouwbare levering
Postcode6760
Maaltijd prijs€6,8
Populaire maaltijdKersenpannenkoek

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Ruette

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in Ruette. We hebben het over belangrijke bedrijven als Viangro en/of 0. Maar ook in de buurt kunt u terecht bij interessante initiatieven en verswinkels. Iedere service wordt gekenmerkt door een eigen productaanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Dankzij www.maaltijdbutler.be kunt u derhalve de bezorgdiensten op uw gemak naast elkaar zetten. Het uitzoeken van een geschikte aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve leuker en makkelijker. Eerst eens proberen? Ga dan eerst voor een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u specifieke wensen zoals bijv. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Ruette? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Meer en meer traiteurs voor ouderen houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daaropvolgend wordt de maaltijd teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door deze handeling blijven vitaminen en mineralen intact. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • Vol van smaak
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct razendsnel ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven optimaal behouden. Voor meerdere maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis hoef je niet te doen.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ruette. Een goede vervanger voor bijv. ouderendie het eten niet meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Normaliter geregeld via een plaatselijk restaurant.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Diverse aanbieders bieden ook een bruikbare boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zodoende bestelt u zonder moeite broodnodige boodschappen als havermout of oploskoffie. In de regel zonder extra kosten bezorgd wanneer u dat wil.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Ruette vergelijken

Houdt u van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Ruette? Of houdt u juist van de meest verse koelverse seniorenmaaltijden? Of neigt u meer naar een organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden een groot aantal thuismaaltijden die in lijn zijn met uw eisen en menu voorkeuren. Denk maar aan Kippenbout Archiduc Saus Met Kroketten en Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel? Op maaltijdbutler.be achterhaalt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en nabij Virton. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Doorgaans kunt u tegen een zeer scherpe prijs vers bereidde bereide gerechten met min. 200 gram groenten en zonder conserveringsmiddelenproberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Er is geen sprake van een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ruette voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die u betaalt wordt gevormd door aspecten als de aanbieder, kwaliteit van ingrediënten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen is er al voor €4,7.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen is verkrijgbaar vanaf €4.
 • Een daghap aan huis als Groente-kaasschijf in pestosaus. Ratatouille. Mini krieltjes paprika-tijm is er al vanaf €6,75.
De maaltijden is vaak uit te breiden met o.a. Ramen, een stukje fruit en een toetje als French coffee achteraf. Heeft u te maken met geldproblemen? Mogelijk kan u dan een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Virton voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Kip piri piri, pilav rijst
 • Stamppot prei met roomkaas
 • Macaronischotel bolognese
 • Kipstukjes in mosterdsaus
 • Cordon Bleu met groenten

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ruette aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Onderzoek allereerst welk soort maaltijdservice aansluit op uw leefpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de aangesloten bezorgdiensten en bekijk de beschikbaarheid. Kijk goed na de versheid van ingrediënten, op welke manieren u kunt bestellen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  De professionele maaltijd-verzorgers werken met een zeer betaalbaar proefpakket. Bijvoorbeeld 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Mede daarom kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bepaalde services.

 4. Vaste levermomenten

  Was de proefbestelling goed? Gelukkig, nu kan men gelijk een nieuwe bestelling plaatsen. Vaak is dat mogelijk door te bellen, door de menukaart in te vullen, of met de tablet. De (warme) maaltijden wordt in algemene zin bezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden is er doorgaans een keuze menulijst met circa 30 maaltijden. Bij diepvries is het assortiment beperkt tot 100+ blijvende gerechten. In het geval van tafeltje dekje heeft u te maken met een vaststaand menu per dag. Bij sommige aanbieders is zelf ingrediënten combineren een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke leveranciers hanteren een groot aanbod aan dieetmaaltijden. ZoalsPenne vier kazen, uitgebakken spekjes of Grootmoeders kippannetje. Op die manier zijn er voor iedereen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw maaltijdservice.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er geldt geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd in het geval men deze ook zelf besteld heeft. Door gebruik te maken van een handige bestellijst kan men direct en zonder moeite – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe werken de leveringen?

De opwarmmaaltijden worden in algemene zin door uw persoonlijke bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat wekelijks. Bij vriesvers is dat 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Gezond en vers eten helpt mee aan uw energie en levenslust. Een dagelijkse warme schotel is heel belangrijk. Diverse bejaarden of gehandicapten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Hierdoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over zoutarm, gemalen, lactosevrij, glutenvrij of eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch, koolhydraatarm: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Ruette. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij bijvoorbeeld een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer als slikken & kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit