Maaltijdservice Saint-Mard

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Saint-Mard voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Saint-Mard? Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker vergelijkt u snel en simpel alle organisaties in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdservice, of een koelvers gerecht die een paar minuten in de microgolf gaan: u bepaalt het helemaal zelf. Te bestellen vanaf €4,30 per maaltijd. Ouderwets genieten van Vegetarische balletjes in satésaus met gebakken ei en nasi goreng of Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten? Maar gaat het koken u moeilijk? Geen probleem! Geholpen door de maaltijddienst in Saint-Mard beschikt u over ambachtelijke maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLuxemburg
GemeenteVirton
ErvaringIk ben weer zelfstandig
Postcode6762
Gemiddelde prijs€6,82
Populaire maaltijdRunderstoofpotje

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Saint-Mard

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten die actief zijn in Saint-Mard. U kunt denken aan landelijke organisaties als Traiteur Goossens of Meal-Story. Ook binnen de gemeente ontstaan er interessante instellingen en zorginstellingen. Elke partij wordt gekenmerkt door een “eigen” type maaltijd en bestelvoorwaarden. Dankzij onze tool kan u daarom de bezorgers gemakkelijk op een aantal punten vergelijken. De keuze maken voor een solide leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor een beetje makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Kijk dan eerst naar een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er bepaalde wensen als o.a. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Saint-Mard? Dat hoeft niet erg te zijn! Meer en meer cateraars en traiteurs houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, vol verse producten en veel groenten. In de volgende stap worden de ingrediënten gekoeld en goed verpakt. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak gewaarborgd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken ingevroren via de shock-freeze methode. Structuur en smaak blijven optimaal behouden. 10 weken lang eetbaar. Elke week bestellen hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Saint-Mard. Perfect voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Doorgaans geregeld via een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Diverse services hebben daarnaast een handige boodschappendienst voor ouderen. Op die manier haalt u moeiteloos nuttige boodschappen zoals havermout of zoetjes. Normaliter gratis afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Saint-Mard vergelijken

Af en toe profiteren van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Saint-Mard? Of prefereert u een wekelijkse bezorgde koelverse bezorgmaaltijden? Of neigt u meer naar een organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn verscheidene menu’s die kloppen met uw situatie en mogelijke allergieën. Wat te denken van Dieet Gehaktballetje Tomaat Prinsessen Aardappelen of Gebraad Mosterdsaus Spruiten Knolselderpuree? Op deze pagina vergelijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de gemeente Virton. Bekijk goed het proefpakket. Bij veel aanbieders is er een proef-mogelijkheid. U kan ambachtelijke bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig kunstmatige toevoegingen uitproberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorger. Er is geen sprake van een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Saint-Mard voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs per maaltijd is afhankelijk van bijvoorbeeld de organisatie, de mate van versheid, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Volkoren Penne Erwtjes Zoete Aardappelen Kaassaus is er al vanaf €4,75.
 • Diepvriesmaaltijd als Linguine Zalm Met Erwten & Courgette kan je kopen vanaf €4,05.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Indisch gehaktbrood bestelt u vanaf €7,15.
Het diner kan men aanvullen met onder andere Groentesoep, een extra rauwkostsalade en een toetje als Griesmeelpap als afsluiter. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan men een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Virton voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Spaghettischotel bolognese
 • Varkenshaasje in pepersaus
 • Ajam pangang, nasi goreng
 • Gepaneerde Alaska-koolvis
 • Kabeljauw in kruidensaus

Plaatsen in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Saint-Mard bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Ga eerst na welke vorm van een ouderenmaaltijd klopt met uw leefpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk aangeraden maaltijdservices en kies een geschikte. Achterhaal altijd eerst de voedingswaarden, de bestel en bezorgopties, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Start met een proefpakket

  De belangrijkste leveranciers bieden een scherp geprijsd proefpakket. Bijvoorbeeld 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zo kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met aantrekkelijke services.

 4. Maaltijden afnemen

  Genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kan men zonder problemen een nieuwe bestelling doorgeven. Gewoonlijk kan dat per telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of met de tablet. De gerechten worden steeds vaker tot in de keuken geleverd via een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Binnen het koelverse segment krijgt u meestal te maken met een bestellijst met plusminus 25 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan hebt u de keuze uit 80+ blijvende gerechten. Met een tafeltje dekje treft men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf gerechten samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel aanbieders hebben een speciale categorie met dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie of Runderhamburger, uienjus, witlof, gekookte aardappelen. Hierdoor kan iedereen genieten van seniorenmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen aanbieder.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, leveranciers werken niet met een vast abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats in het geval men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Met behulp van een handige bestellijst kan men eenvoudig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De kant-en-klaar maaltijden worden meestal door uw persoonlijke bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden wekelijks. Bij vriesverse maaltijden elke 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met verse ingrediënten heeft invloed op uw lichamelijke gezondheid. Een verse warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige ouderen of invaliden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Daarom onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld glutenvrij, natriumarm, zoutarm, lactosevrij of juist veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Saint-Mard. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij bijvoorbeeld glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit