Maaltijdservice Beveren

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Beveren voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Beveren? Via deze website vergelijkt u overzichtelijk alle organisaties in uw regio! Warme gerechten, of koelverse maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: u kunt alle kanten op. Al beschikbaar vanaf €4,20. Aan tafel voor Kip korma, rijstmix of Boeuf bourguignon, gemengde groenten en aardappelpuree? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Geen probleem! Door middel van de maaltijddienst in Beveren ontvangt u de lekkerste maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteWaregem
ReactieVeel keuze in regio
Postcode8791
Gemiddelde prijs€5,47
Nummer 1-maaltijdZalmfilet in roomsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Beveren

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Beveren. Denk dan aan grote aanbieders als Home Cuisine of Intermarché. Echter, ook heel lokaal zien we allerlei instellingen en wijkrestaurants. Iedere aanbieder onderscheidt zich door een “eigen” productaanbod en bestelvoorwaarden. D.m.v. www.maaltijdbutler.be kunt u de aanbieders snel en makkelijk naast elkaar zetten. De keuze maken voor een relevante leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor een stuk gemakkelijker. Eerst eens proberen? Start eens met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er specifieke wensen zoals bijvoorbeeld eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Beveren? Ook dan bent u welkom! Veel traiteurs voor senioren kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, vol verse producten en veel groenten. Nadien worden deze producten snel teruggekoeld. Zo blijven voedingsstoffen en smaak ongedeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Altijd volledig vers
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven zo erg lang goed. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Beveren. Ideaal voor bijv. gehandicapten die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Veelvuldig verzorgd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Veel organisaties voorzien in een speciale boodschappendienst voor bejaarden. Zodoende bestelt u gelijk broodnodige boodschappen als halfvolle melk en ontbijtproducten. Vaak zonder bezorgkosten op een vast tijdstip.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Beveren vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Beveren? Of geeft u de voorkeur aan echt 100% verse koelverse bezorgmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een lokale organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit allerlei opwarmmaaltijden die kloppen met uw situatie en mogelijke diëten. Denk maar aan Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree of Hutsepot Met Rookworst En Spek? Aan de hand van deze website ziet u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de gemeente Waregem. Let ook goed op het proefpakket. Gewoonlijk kunt u extra voordelig de lekkerste bereide gerechten met veel voedingsstoffen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proeven. U kunt via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Beveren voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs voor een gerecht hangt namelijk af van o.a. de aanbieder, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard. is verkrijgbaar vanaf €5,9.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Rundstong Madeirasaus Puree wordt al bezorgd vanaf €5,3.
 • De daghap voor ouderen als Boereworst Met Wortelstamppot wordt al bezorgd vanaf €7,25.
De recepten is niet het enigste: Wat te denken van Budae jjigae, een extra salade en iets lichts zoals Brownie na. Heeft u weinig financiële middelen? Mogelijk kan u dan hulp aanvragen bij de gemeente Waregem voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Sukadelapje in jus
 • Nasi babi pangang
 • Lamsvlees in saus
 • Nasi babi ketjap
 • Gebakken witvis

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Beveren regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Check als eerst wat voor opwarmmaaltijd klopt met uw wensen. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk aangeraden maaltijdvoorzieningen en bepaal uw voorkeuren. Check vooral het gerechten-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Start met een proefpakket

  De meeste leveranciers hanteren een extra goedkoop proefpakket. Typische acties zijn 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met professionele dienstverleners.

 4. Vaste levermomenten

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kan men dagelijks een nieuwe menulijst invullen. Steeds vaker doet u dat telefonisch, met behulp van de menukaart, of email / internet. De menu’s worden gewoonlijk bezorgd tot in de keuken via een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met circa 20 menu’s. Spreken we over diepvries, dan kunt u kiezen uit 100+ blijvende menu’s. Met een tafeltje dekje kiest u voor één maaltijd per dag. In sommige gevallen is zelf een maaltijd samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel services hanteren een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als o.a. Kalkoenfilet in jus, spinazie a la crème en gekookte aardappelen of Hachee. Rode bietjes met zilveruitjes. Aardappelpuree met tuinkruiden. Hierdoor kan iedereen gebruik maken van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw bezorger.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen op het moment dat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door middel van een handige bestellijst kunt u gemakkelijk – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de bezorging?

De gerechten worden in algemene zin door uw eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers is dat elke week 2 keer. Bij vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een gewoon goede maaltijd bevordert een vitaal en energiek lichaam. Een dagverse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Veel bejaarden of mensen met een beperking eten volgens een bepaald dieet. Hierdoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met lactosevrij, gemalen, zoutarm, natriumarm en ook eiwitrijk, koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Beveren. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst als er iets speelt als coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit