Maaltijdservice Zwevezele

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Zwevezele voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Zwevezele? D.m.v. deze website doorzoekt u gemakkelijk alle firma’s die bij u thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of koelverse gerechten die alleen maar even de microgolf in hoeven: het kan allemaal. Nu al voor €4,35 per maal. Aan tafel voor Omelet champignon in Provencaalse saus. Parijse worteltjes. Aardappelpuree of Koolvis met mosterdsaus, prei en gekookte aardappelen? Maar lukt zelf koken niet meer? Dat hoeft niet erg te zijn! D.m.v. de maaltijddienst in Zwevezele krijgt u smaakvolle gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteWingene
RecensieVoor particulier en zorg
Postcode8750
Gemiddelde menuprijs€5,46
Populaire maaltijdKipfilet in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Zwevezele

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Zwevezele. Denk aan erkende aanbieders als Marley Spoon en/of Delimeal. Ook in de gemeente zelf kan men kiezen voor verscheidene instanties en sociale voorzieningen. Iedere leverancier hanteert een “eigen” menu en bestel-, betaal-, en bezorgopties. D.m.v. deze website kunt u de organisaties rustig naast elkaar zetten. Het uitkiezen van de beste verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve wat minder gecompliceerd. Eerst kijken of het wat is? Start eens met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met dieetwensen zoals bijvoorbeeld gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Zwevezele? Ook dan bent u welkom! Steeds meer traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Later worden deze producten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Daardoor blijven voedingsstoffen en smaak beschermd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • 100% dagvers
 • Heerlijke en smaakvol
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken shock-freeze ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo intact. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Zwevezele. Een goede vervanger voor bijv. senioren die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In de regel op touw gezet door een lokale zorginstelling.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verschillende aanbieders beschikken over een bruikbare boodschappendienst voor hulpbehoevenden. In dat geval koop u direct belangrijke boodschappen als appels en zakdoekjes. Dikwijls kosteloos bezorgd tot in de keuken.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Zwevezele vergelijken

Houdt u van een handige diepvriesmaaltijd in Zwevezele? Of heeft u liever een blijvende oplossing als koelverse opwarmmaaltijden? Of neigt u meer naar een organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit vele menu’s die overeenstemmen met uw voorkeuren en voedingsadvies. Wat te denken van Kip Kerriesaus Met Rijst of Kippenbout Met Appelmoes En Puree? Verderop treft u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de streek Wingene. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. In veel gevallen kunt u extra voordelig heerlijke bereide gerechten met verse producten en weinig kunstmatige toevoegingen proeven. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Uw bestelling wordt geleverd door een lokale / regionale bezorger. Zij werken vaak niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Zwevezele voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die wordt gerekend wordt samengesteld door bijvoorbeeld de leverancier, het soort maaltijd, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Gehaktbal Uiensaus Prei Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €6,4.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Champignonroomsoep wordt al bezorgd vanaf €3,95.
 • Een warme dagschotel als Pilav kunt u al laten bezorgen vanaf €6,6.
De recepten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Minosoep, een lekker bijgerecht en om het compleet te maken Poire belle Hélène om het feest compleet te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Soms kan u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Wingene voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Beste bereide maaltijden

 • Runderlapje in jus
 • Push Up Meatballs
 • Braadworst in jus
 • Pasta kip madras
 • Prei a la creme

Steden in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Zwevezele regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Trek eerst na wat voor opwarmmaaltijd matcht met uw wensen. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de meest gekozen aanbieders en kies een geschikte. Check vooral het gerechten-aanbod, de manier van bezorging, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De meeste verstrekkers bieden een scherp geprijsd proefpakket. Typische acties zijn 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Hierdoor kunt u op een prettige manier kennismaken met bepaalde leveranciers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? In dat geval kan men overzichtelijk opnieuw bestellen. Gewoonlijk kan dat via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menukaart, of met de computer. Uw bestelling wordt doorgaans aan huis gebracht via een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met ongeveer 20 maaltijden. Binnen het diepvries-segment kan men kiezen uit 50 – 100 vaste vaste gerechten. Met een tafeltje dekje kiest u voor een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf een maaltijd samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel dienstverleners bieden een speciale categorie met dieetmaaltijden. Onder andere Cordon bleu, rozemarijn aardappel en Westlandse groente en Gehaktbal met jus, kapucijners à la crème met bacon en mini krieltjes met tuinkruiden. Handig, want zo zijn er voor iedereen warme maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw maaltijdservice.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd op het moment dat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door middel van de menulijsten kunt u gemakkelijk – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De seniorenmaaltijden worden gewoonlijk door een regionale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: wekelijks. Het vriesverse assortiment elke 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een gewoon goede maaltijd helpt mee aan een vitaal en energiek lichaam. Een warme schotel in de avond wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige bejaarden of beperkten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het gaat om gemalen, zoutarm, lactosevrij, glutenvrij of juist vloeibaar, veganistisch, koolhydraatarm, eiwitrijk: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Zwevezele. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij bijvoorbeeld coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit