Maaltijdservice Desselgem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Desselgem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Desselgem? Door middel van www.maaltijdbutler.be vergelijkt u eenvoudig alle aanbieders die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdservice, of koelverse gerechten die een paar minuten in de microgolf gaan: er is veel mogelijk. Verkrijgbaar vanaf €4,85 per maal. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Omelet in champignonsaus en Kiprollade tutti frutti met kruidenjus, aardappelpuree met persillade, gemengde groente? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Geholpen door de maaltijddienst in Desselgem profiteert u van smaakvolle maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteWaregem
ReactieAandacht en passie
Postcode8792
Gemiddelde menuprijs€5,48
Meest gekozen maaltijdVarkensvlees met appel in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Desselgem

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de omgeving van Desselgem. Neem erkende services als Ekomenu en/of Delhaize. Ook in de gemeente zelf kan men kiezen voor uitstekende partijen en slagerijen. Elke organisatie biedt een eigen aanbod en bestelvoorwaarden. Met behulp van onze vergelijker kan u de firma’s overzichtelijk met elkaar vergelijken. Uitkomen bij de beste verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo wat overzichtelijker. Twijfelt u nog? Bestel dan een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er bepaalde voorkeuren als o.a. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Desselgem? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Legio cateraars en traiteurs passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Daaropvolgend wordt het eten snel teruggekoeld. Hierdoor blijven smaak en voedingswaarden gegarandeerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Altijd volledig vers
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken shock-freeze ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven gewaarborgd. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Lang houdbaar
 • Porties ruim voldoende
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Desselgem. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Veelvuldig georganiseerd door een lokale zorginstelling.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Een aantal services beschikken over een praktische boodschappendienst voor chronisch zieken. Daarmee koop men eenvoudig belangrijke boodschappen als magere kwark of cake. Doorgaans gratis mee bezorgd met de maaltijden.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Tot in de keuken geleverd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Desselgem vergelijken

Af en toe profiteren van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Desselgem? Of neigt u meer naar echt 100% verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of heeft u liever een lokale organisatie die zich focust op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit talloze menu’s die passen bij uw uw eisen en eetpatroon. Zelf maaltijden online bestellen als Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje of Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli? Verderop ziet u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de regio Waregem. Overweeg ook altijd het proefpakket. Vaak kunnen ouderen via een proefbox voedzame bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig kunstmatige toevoegingen uittesten. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Uw bestelling wordt bezorgd door uw eigen bezorger. U zit niet vast aan een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Desselgem voor ouderen zijn ontzettend divers. Het uiteindelijke tarief wordt samengesteld door bijvoorbeeld de aanbieder, het totale assortiment, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Lasagne Met Linzen Tomaat & Quorn kunt u al laten bezorgen vanaf €5,2.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Kippenbout Perziken Puree wordt al bezorgd vanaf €5,05.
 • Een thuisbezorgde daghap als Lamsvlees in saus is beschikbaar vanaf €6,3.
De recepten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Chinese tomatensoep, iets te drinken en voor de volledigheid een Crema catalana als nagerecht. Beschikt u niet over voldoende geld? Doorgaans kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Waregem voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Hutspot met hachee
 • Bami babi pangang
 • Zalmfilet in saus
 • Bami babi ketjap
 • Hamlapje in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Desselgem regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Kijk eerst na wat voor maaltijdservice matcht met uw wensen. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de professionele aanbieders en bekijk de beschikbaarheid. Controleer goed het soort gerechten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Een proefpakket nemen

  De grote dienstverleners geven een goedkoop of gratis proefpakket. Typische acties zijn 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Daardoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met goede aanbieders.

 4. Een vaste leverdag

  Bevalt het proefpakket? Gelukkig, nu kunt u dagelijks weer nieuwe gerechten bestellen. Meestal kan dit via een speciaal telefoonnummer, door gerechten in te vullen, of email / internet. De maaltijden voor thuis worden dikwijls tot in de keuken geleverd via een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks keuzemenu met plusminus 25 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 70 – 150 vaste maaltijden. Bij tafeltje dekje is er vaak een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In sommige gevallen is vers op maat een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijd-verzorgers werken met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Lekkerbekje remouladesaus sperziebonen puree of Runderlapje met jus, bloemkool en gekookte aardappelen. Daardoor zijn er voor alle ouderen warme maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen in het geval men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Middels de standaard bestellijst kunt u wekelijks zelf – op meerdere manieren – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er geleverd?

De verse maaltijden worden meestal door uw persoonlijke bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat elke 3/4 dagen. Bij vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een goede maaltijd is van belang voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een warme schotel in de avond wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse bejaarden of hulpbehoevenden eten volgens een strikt dieet. Hierom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan glutenvrij, natriumarm, gemalen, zoutarm of misschien koolhydraatarm, vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Desselgem. Heeft u moeite met de financiën? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Wat voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal als u te maken heeft met coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen & slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit