Maaltijdservice Wellen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wellen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Wellen? Met behulp van deze website doorzoekt u probleemloos alle bedrijven die leveren in uw plaats. Warm geleverd, of kant-en-klaar maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u maakt zelf de keuze. Verkrijgbaar vanaf €5,30 per gerecht. Smullen van Kipfilet in champignonsaus. Ratatouille. Gebakken krieltjes en Kip satésaus. Atjar ananas. Nasi goreng? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er kan meer dan u denkt! Dankzij de maaltijdendienst in Wellen profiteert u van ambachtelijke maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLimburg
GemeenteWellen
Ervaring100% vers bereid
Postcode3830
Kosten maaltijd (gemiddeld)€4,96
Geliefde maaltijdNasi babi ketjap

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Wellen

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de regio van Wellen. U kunt denken aan landelijke leveranciers als Marley Spoon of Yumbel. Maar ook in de buurt kunt u terecht bij tal van instanties en speciale eetpunten. Iedere aanbieder biedt een eigen keuken en procedures rondom bestellen en betaling. Met behulp van onze vergelijker kunt u dus de firma’s snel en makkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitzoeken van een geschikte verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zodoende leuker en makkelijker. Eerst eens proberen? Begin dan met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Spelen er maaltijdvoorkeuren zoals bijv. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Wellen? Er is gelukkig een alternatief. Meer en meer traiteurs voor ouderen passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met uitsluitend verse groenten. Nadien worden de ingrediënten snel teruggekoeld. Met deze techniek blijven structuur en smaak intact. Het is 1 week houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Vol van smaak
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven gewaarborgd. Weken lang goed te houden. Elke week bestellen hoeft dan ook vaak niet.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Porties ruim voldoende
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wellen. Perfect voor bijv. hulpbehoevenden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. In veel gevallen op touw gezet door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Maximale versheid
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verschillende firma’s hebben daarnaast een nuttige boodschappendienst voor gehandicapten. Hiermee krijgt u gelijk belangrijke boodschappen als keukenpapier en vanillevla. Veelal kosteloos bezorgd wanneer u dat wil.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Wellen vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Wellen? Of bent u meer op zoek naar een blijvende oplossing als koelverse maaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een leverancier met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit allerlei opwarmmaaltijden die passen bij uw uw wensen en eventuele dieet. Zelf maaltijden online bestellen als Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie of Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst? Onderstaand achterhaalt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Wellen. Let ook goed op het proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling vers bereidde bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig vet testen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De maaltijden worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wellen voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs voor een gerecht hangt namelijk af van factoren als de aanbieder, het productieproces, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen vindt u vaak al vanaf €6,4.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel kunt u al laten bezorgen vanaf €4,9.
 • Een thuisbezorgde daghap als Speklapje met vleesjus, gekookte aardappelen, gemengde groenten kunt u al bestellen vanaf €6,85.
De maaltijden hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Roomsoep, een gezonde salade en voor de volledigheid een Hangop als nagerecht. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan men een subsidie of regeling treffen met de gemeente Wellen voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Top-5 bereide maaltijden

 • Witlofschotel met ham
 • Gebonden tomatensoep
 • Kipfilet in roomsaus
 • Kip Andorra schotel
 • Ribkarbonade in jus

Plaatsen in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Wellen aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Achterhaal eerst welke vorm van een thuismaaltijd in overeenkomst is met uw wensenlijstje. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk gespecialiseerde bezorgdiensten en kies er een. Achterhaal altijd eerst het gerechten-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de klantwaardering.

 3. Begin met het proefpakket

  De meeste services werken met een goedkoop of gratis proefpakket. U moet dan denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zo kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met alle dienstverleners.

 4. Een vaste leverdag

  Was de proefbestelling goed? Dat is fijn, nu kunt u overzichtelijk weer nieuwe gerechten bestellen. Meestal kan dat door even te bellen, via de papieren bestellijst of via de iPad. Het eten wordt dikwijls aan huis gebracht via een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met gemiddeld 15 maaltijden. Als we het hebben over diepvries kunt u meestal kiezen uit 100+ blijvende menu’s. Bij tafeltje dekje krijgt men een vaststaand menu per dag. Meer en meer is zelf ingrediënten combineren een speciale feature.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle services bieden een speciale categorie met dieetmaaltijden. Onder andere Gemalen Kip In Cremesaus Met Broccoli En Puree of Kipstoverij met spekjes en rucolastamppot. Handig, want zo kan iedereen genieten van bezorgmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw maaltijdservice.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd zodra u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Middels de standaard bestellijst kunt u snel en simpel – op meerdere manieren – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden gewoonlijk door uw eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Binnen het koelverse segment om de 3 dagen. Vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een gewoon goede maaltijd is cruciaal voor een optimale lichamelijke gesteldheid. De warme schotel is daarbij van groot belang. Veel ouderen of beperkten hebben bepaalde dieetwensen. Daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Het betreft gemalen, zoutarm, glutenvrij, natriumarm of misschien eiwitrijk, koolhydraatarm, veganistisch, vegetarisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Wellen. Heeft u moeite met de financiën? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: handig bij bijvoorbeeld een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente