Maaltijdservice Roy

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Roy voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Roy? Door middel van deze website achterhaalt u overzichtelijk alle services die aan huis leveren. Een warme maaltijdservice, of microgolf-maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: er is veel mogelijk. Nu al voor €5,30. Smullen van Kippenbout à la bonne femme of Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er is een oplossing! Door middel van de maaltijddienst in Roy hebt u toegang tot vers bereidde gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLuxemburg
GemeenteMarche-En-Famenne
Waarom bestellen?Eenvoudig opwarmen
Postcode6900
Prijs per gerecht€5,58
Nummer 1-maaltijdKip kantonees, rijstmix

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Roy

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in en rondom Roy. Bijvoorbeeld erkende services als Yumbel en 0. Maar ook in de buurt bestaan er prima instellingen en vrijwilligersorganisaties. Elke optie wordt gekenmerkt door een eigen type maaltijd en voorwaarden. Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker kunt u derhalve de firma’s rustig met elkaar vergelijken. Het uitzoeken van de beste maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan wat minder gecompliceerd. Eerst kijken of het wat is? Start eens met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Bestaan er allergieën of dieetwensen als bijv. eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Roy? Geen probleem! Legio traiteurs zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met uitsluitend verse groenten. Daarna worden ze gekoeld en goed verpakt. Daardoor blijven smaak en vitamines gegarandeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Vol van smaak
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken ingevroren via de shock-freeze methode. Kleur, smaak en geur gaan zo niet verloren. 10 weken lang eetbaar. Elke week een bezorging is niet altijd nodig.

 • Maandenlang te bewaren
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Roy. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Doorgaans op touw gezet door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

De meeste bezorgers hanteren ook een handige boodschappendienst voor bejaarden. Hiermee haalt men snel de boodschappen zoals halfvolle melk of afbak croissants naturel. Dikwijls gratis mee bezorgd met de maaltijden.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Roy vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Roy? Of houdt u juist van gezonde en lekkere koelverse thuismaaltijden? Of neigt u meer naar een bedrijf die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit allerlei soorten maaltijden die aansluiten bij uw wensen en mogelijke diëten. Wat dacht u van Gemalen Kip In Cremesaus Met Broccoli En Puree of Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen? Verderop vergelijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Marche-En-Famenne. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Meestal kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling uitstekende bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig vet testen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De gerechten worden geleverd door uw eigen bezorger. Aanbieders werken niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Roy voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs per maaltijd hangt namelijk af van zaken als het bedrijf, het totale assortiment, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Zalmfilet Dillesaus Boontjes Kriel is beschikbaar vanaf €4,85.
 • Een vriesverse maaltijd als Volkoren Penne Erwtjes Zoete Aardappelen Kaassaus bestelt u vanaf €4,9.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Gehaktballetjes in satésaus kunt u al laten bezorgen vanaf €6,5.
De gerechten is niet waar het bij blijft. Ook Avocadosoep, een lekker bijgerecht en voor de volledigheid een Hangop om het feest compleet te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Wellicht kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Marche-En-Famenne voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Viergroentenstamppot, gehaktbal
 • Zalmfilet in zoete mosterdsaus
 • Stamppot spruitjes met chorizo
 • Schelvis in Dijon-mosterdsaus
 • Gegrilde groentenmix in saus

Plaatsen in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Roy bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Onderzoek allereerst wat voor soort opwarmmaaltijd in lijn is met uw omstandigheden. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de populaire maaltijdservices en bepaal uw voorkeuren. Bekijk met name de voedingswaarden, de manier van bezorging, en de klantwaardering.

 3. Bestel het proefpakket

  De professionele aanbieders hebben een goedkoop of gratis proefpakket. Vaak gaat het om 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zo kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bekende maaltijdservices.

 4. Vaste levermomenten

  Was het proefpakket naar wens? Vervolgens kan men gemakkelijkeen nieuwe bestelling doorgeven. Gewoonlijk kan dit via een speciaal telefoonnummer, via een menulijst, of via de iPad. De seniorenmaaltijden worden standaard tot in de keuken geleverd via een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met plusminus 15 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan hebt u de keuze uit 80+ blijvende gerechten. Via het tafeltje dekje principe heeft u te maken met een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Soms is zelf mixen en combineren ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, steeds meer maaltijd-verzorgers hebben een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Bijvoorbeeld Rundstong Madeirasaus Puree of Kipstukjes in mosterdsaus. Op die manier zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd in het geval u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door het invullen van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De kant-en-klaar maaltijden worden in de meeste gevallen door een lokale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse assortiment elke week. Bij vriesverse maaltijden 1 of 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een verse maaltijd vormt het fundament van een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagverse warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse senioren of hulpbehoevenden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Hierdoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om glutenvrij, lactosevrij, gemalen, zoutarm of juist koolhydraatarm, eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Roy. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst als er iets speelt als coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen en/of slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit