Maaltijdservice On

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in On voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in On? Middels onze vergelijker bekijkt u probleemloos alle leveranciers in uw regio! Een warme maaltijdservice, of dagverse maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: dat kunt u zelf beslissen. Al te verkrijgen vanaf €4,20 per maaltijd. Ouderwets genieten van Zalmfilet Dillesaus Boontjes Kriel of Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Geen probleem! Met behulp van de maaltijdendienst in On smult u weer van uitstekende gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteMarche-En-Famenne
RecensieBen weer zelfstandig
Postcode6900
Gemiddelde prijs€5,57
Nummer 1-maaltijdGebonden rundvleessoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in On

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de regio van On. Denk aan populaire organisaties als Traiteur Goossens en 0. Echter, ook heel lokaal kunt u terecht bij prima partijen en vrijwilligersorganisaties. Iedere partij heeft zo een eigen keuken en bestel- en bezorgmogelijkheden. Middels onze tool kunt u de organisaties snel en makkelijk met elkaar vergelijken. Het uitkiezen van een relevante aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zodoende wat minder gecompliceerd. Eerst kijken of het wat is? Bestel in dat geval een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u speciale voorkeuren als bijvoorbeeld gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in On? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Erg veel traiteurs voor senioren kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daaropvolgend worden de ingrediënten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door deze handeling blijven smaak en voedingswaarden ongeschonden. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven in goede conditie. Meerdere maanden te bewaren. Elke week bestellen is dus niet noodzakelijk.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in On. Een prima oplossing voor bijv. ouderendie het eten niet meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Normaal georganiseerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct na bereiding geleverd
 • 100% vers
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Veel bedrijven hebben ook een speciale boodschappendienst voor ouderen. Hierdoor krijgt u zonder moeite praktische of verse producten als grillworst of desem naturel. Normaal gratis afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in On vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in On? Of neigt u meer naar de meest verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of neigt u meer naar een organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden flink wat seniorenmaaltijden die rijmen met uw wensenlijstje voedingspatroon. Denk maar aan Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen of Hamburger Bbq Saus Appelmoes Gebakken Aardappel? Via onze vergelijker vindt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de regio Marche-En-Famenne. Overweeg ook altijd het proefpakket. Doorgaans kan men voor aantrekkelijke prijzen ambachtelijke bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig koolhydraten testen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De menu’s worden bezorgt door een persoonlijke bezorger. Er is geen sprake van een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in On voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die wordt gerekend hangt namelijk af van bijvoorbeeld de organisatie, het aantal verwerkte maaltijden, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Noors Vispannetje Fijne Kruiden Puree wordt al bezorgd vanaf €5,3.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Hamburger Viergroentenstamppot is beschikbaar vanaf €5,35.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Kipfilet met vleesjus, witte rijst, wokgroenten wordt al bezorgd vanaf €5,7.
Het diner hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Linzensoep, een stukje fruit en niet te vergeten een toetje als Chocolade mousse als nagerecht. Is uw budget niet toereikend? Soms kan men ondersteuning aanvragen via uw gemeente Marche-En-Famenne voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Top-5 bereide maaltijden

 • Pannekoeken met een gebakken ei
 • Kipragout met Parijse wortelen
 • Hete Bliksem met een speklapje
 • Runderlapje in champignonsaus
 • Lekkerbekje met sperziebonen

Plekken in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in On aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Trek eerst na wat voor categorie ouderenmaaltijd past bij uw gesteldheid. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk aangesloten bezorgdiensten en geef de voorkeur door. Check vooral de voedingswaarden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Een proefpakket nemen

  Het gros van de aanbieders verstrekken een spotgoedkoop proefpakket. Denk dan aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Hierdoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bekende maaltijdservices.

 4. Elke week een levering

  Was de proefbestelling goed? Mooi, dan kunt u zonder moeite nieuwe gerechten bestellen. Vaak doet u dit via telefoon, door gerechten in te vullen, of met de tablet. De maaltijden voor ouderen worden in algemene zin thuisbezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met om en nabij de 25 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 70+ vaste vaste gerechten. Met een tafeltje dekje krijgt men een speciaal dagmenu. Bij sommige aanbieders is zelf ingrediënten combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer services bieden een ruim assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Zalm in vissaus, wortelen een aardappelpuree en Bloemkoolsoep. Hierdoor krijgt iedereen geschikte bezorgmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, aanbieders hanteren geen vast abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen indien u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door het invullen van de welbekende bestellijst kunt u gemakkelijk – op meerdere manieren – een bestelling plaatsen.

Hoe werkt de bezorging?

De seniorenmaaltijden worden in algemene zin door een eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van 1 a 2 keer per 7 dagen. Het vriesverse aanbod 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Gezond en vers eten vormt de basis voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagelijkse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Veel bejaarden of gehandicapten eten volgens een strikt dieet. Hierom zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis. Denk aan zoutarm, lactosevrij, gemalen, glutenvrij of vloeibaar, vegetarisch, koolhydraatarm, veganistisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen On. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: perfect wanneer er sprake is van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra als slikken & kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit