Maaltijdservice Wellin

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wellin voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Wellin? Via onze tool vergelijkt u gemakkelijk alle firma’s in de buurt! Een warme maaltijdservice, of dagverse maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: er is veel mogelijk. Dit kan al vanaf €4,95 per keer. Smullen van Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree of Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Via de maaltijddienst in Wellin hebt u toegang tot ambachtelijke gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLuxemburg
GemeenteWellin
RecensieVolgens Voedingsdriehoek
Postcode6920
Prijs per maaltijd€5,15
Geliefde maaltijdVarkens-groenteschotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Wellin

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de regio van Wellin. Neem bijv. veel gekozen services als Traiteur Goossens en/of Foodbag. Echter, ook heel lokaal kunt u terecht bij interessante initiatieven en slagerijen. Iedere service biedt een heel eigen productaanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Met behulp van deze pagina kan u daardoor de services gemakkelijk naast elkaar zetten. Het kiezen van een goede maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan ook wat minder gecompliceerd. Weet u niet of het wat voor u is? Kijk dan eerst naar een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er bepaalde voorkeuren zoals o.a. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Wellin? Er is gelukkig een alternatief. Flink wat traiteurs voor senioren zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Hierna worden ze snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Zo blijven smaak en voedingswaarden ongedeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Vers van het land
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Structuur en smaak blijven in goede conditie. Maanden lang op te slaan. Elke week bestellen hoeft dan ook vaak niet.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wellin. Een redding voor bijv. hulpbehoevenden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Doorgaans geïnitieerd door een plaatselijk restaurant.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • 100% vers
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

De meeste services bieden ook een premium boodschappendienst voor senioren. Daarmee bestelt men snel de boodschappen zoals volle yoghurt of groenteburger. Gewoonlijk zonder bezorgkosten op een vast tijdstip.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Wellin vergelijken

Af en toe profiteren van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Wellin? Of geeft u de voorkeur aan echt 100% verse koelverse bezorgmaaltijden? Of prefereert u een aanbieder gericht op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er is de keuze uit meerdere mogelijkheden die in lijn zijn met uw wensenlijstje en mogelijke diëten. Zelf maaltijden online bestellen als Vispannetje Met Parijse Wortelen En Puree of Dieet Kalfsworst Bloemkool Aardappelen? Aan de hand van deze website treft u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Wellin. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Meestal kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling vers bereidde bereide gerechten met min. 200 gram groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen keuren. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door uw eigen bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wellin voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs per maaltijd hangt namelijk af van bijvoorbeeld de aanbieder, het soort maaltijd, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard. is er al voor €6,2.
 • Een vriesverse maaltijd als Gehaktschotel Met Worteltjes is beschikbaar vanaf €4,65.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Pangasiusfilet met pangangsaus, gado gado en witte rijst bestelt u vanaf €5,6.
Het eten kan uitgebreid worden. Bestel ook Haaienvinnensoep, een lekker bijgerecht en om het compleet te maken Sorbet om het af te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan men hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Wellin voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Geliefde bereide maaltijden

 • Maaltijdsalade met kip en avocado
 • Wisselmenu Aspergesoep met zalm
 • Asperge beenhamschotel met kip
 • Varkenslapje in champignonsaus
 • Spaghetti, tonijn, kappertjes

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Wellin regelen

 1. Inventariseer wensen

  Achterhaal eerst wat voor categorie thuismaaltijd aansluit op uw voedingspatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de populaire maaltijdvoorzieningen en geef de voorkeur door. Bekijk met name de voedingswaarden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Start met een proefpakket

  De grote dienstverleners hebben een extra goedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Op basis daarvan kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bekende maaltijd-verzorgers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kunt u gemakkelijknieuwe gerechten bestellen. Vaak doet u dat via telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of met de tablet. De kant-en-klaar maaltijden worden in algemene zin aan huis gebracht via een vriendelijke bezorgservice in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met circa 25 menu’s. Bij diepvries is het assortiment beperkt tot 80+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Via het tafeltje dekje principe heeft u te maken met één maaltijd per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf een maaltijd samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, de meeste services hebben een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Neem nou Tomatensoep en Vegetarische nuggets in honing-mosterdsaus. Tuinbonen à la crème. Gekookte aardappelen. Zo zijn er voor alle ouderen bezorgmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw bezorger.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd als men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Met behulp van de standaard bestellijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de bezorging?

De microgolf-maaltijden worden meestal door uw persoonlijke bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Koelvers: wekelijks. Bij vriesverse maaltijden elke 14 dagen.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Gezond en vers eten vormt de basis voor uw lichamelijke gezondheid. Een lekkere en gezonde warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Veel bejaarden of gehandicapten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft natriumarm, zoutarm, lactosevrij, glutenvrij of misschien koolhydraatarm, vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Wellin. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig als u te maken heeft met glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente