Maaltijdservice Wemmel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wemmel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over verse maaltijden aan huis voor ouderen in Wemmel? Met behulp van deze website ontdekt u gemakkelijk alle firma’s in uw eigen gemeente. Warm geleverd, of dagverse gerechten die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: er is veel mogelijk. Nu al voor €4,40 per maal. Ouderwets genieten van Procureurlapje met groenten of Vegetarische Italiaanse carre met vegetarische jus, gebakken aardappelen, wortelen met peterselie? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er kan meer dan u denkt! Middels de maaltijdendienst in Wemmel krijgt u heerlijke gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteWemmel
ErvaringHoef niet meer te koken
Postcode1780
Maaltijd prijs€5,59
Populaire maaltijdVier-groentenstamppot

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Wemmel

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten die actief zijn in Wemmel. Denk dan aan interessante aanbieders als Marley Spoon en 0. Ook in deze plaats zelf zijn er prima aanbieders en wijkrestaurants. Elke leverancier wordt bestempeld door een eigen aanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Geholpen door deze pagina kan u de firma’s rustig vergelijken op allerlei onderdelen. Uitkomen bij een geschikte dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve wat minder gecompliceerd. Eerst kijken of het wat is? Bestel in dat geval een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Bestaan er dieetwensen als o.a. lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Wemmel? Ook dan bent u welkom! Legio cateraars en traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Daaropvolgend wordt de maaltijd direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door deze handeling blijven voedingsstoffen en smaak optimaal behouden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Met verse producten bereid
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding shock-freeze ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven in goede conditie. Meerdere maanden te bewaren. Elke week een bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wemmel. Perfect voor bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Dikwijls verzorgd door een lokale zorginstelling.

 • Direct na bereiding geleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

De meeste bezorgers hanteren ook een praktische boodschappendienst voor gehandicapten. Hiermee koop men gelijk belangrijke boodschappen als chocoladevla en zuivelproducten. Meestal kosteloos bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Alles aan huis bezorgd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Wemmel vergelijken

Liefhebber van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Wemmel? Of bent u meer op zoek naar een blijvende oplossing als koelverse maaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een instelling die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn diverse soorten maaltijden die rijmen met uw situatie en eetpatroon. Wat te denken van Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree of Kervelsoep? Op maaltijdbutler.be vergelijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de omgeving Wemmel. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Steeds vaker kunt u extra voordelig heerlijke bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig koolhydraten beoordelen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De gerechten worden geleverd door een persoonlijke bezorger. U zit niet vast aan een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wemmel voor ouderen zijn ontzettend divers. Het uiteindelijke tarief hangt namelijk af van factoren als de aanbieder, de grootte van de keuken, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Spirelli In Tomatensaus Met Ham En Kaas vindt u vaak al vanaf €5,35.
 • Vriesverse maaltijd als Linzen Met Varkensvlees, Spek Wortelen Aardappel kan je kopen vanaf €5,05.
 • Een daghap aan huis als Blinde vink in jus, rode bietjes en gekruide aardappelpartjes kunt u al laten bezorgen vanaf €5,6.
De avondmaaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Erwtensoep, iets te drinken en iets fris zoals Kaiserschmarren als nagerecht. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk ondersteuning aanvragen via uw gemeente Wemmel voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Doperwtenpuree
 • Spekpannenkoek
 • Rundergoulash
 • Foe yong hai
 • Erwtensoep

Plaatsen in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Wemmel regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Check als eerst welke vorm van een opwarmmaaltijd aansluit op uw leefpatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de beschikbare maaltijddiensten en kies een geschikte. Controleer goed het soort gerechten, de bestel en bezorgopties, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De grote verstrekkers bieden een spotgoedkoop proefpakket. Denk dan aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Door hier gebruik van te maken kunt u zonder hoge kosten kennismaken met geschikte maaltijdservices.

 4. Vaste levermomenten

  Was het proefpakket naar wens? Dan kan men snel en simpel een nieuwe bestelling plaatsen. Dikwijls doet u dat via de telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of via de iPad. De thuismaaltijden worden doorgaans geleverd door een behulpzame bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst van zo’n 30 gerechten. Spreken we over diepvries, dan kan men kiezen uit 90+ blijvende maaltijden. Met een tafeltje dekje heeft u te maken met een vaststaand menu per dag. In sommige gevallen is zelf ingrediënten combineren een mogelijkheid.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel dienstverleners gebruiken een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als o.a. Bloemkoolsoep of Kersenpannenkoek. Hiermee kan iedereen gebruik maken van warme maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er geldt geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd indien u deze besteld heeft. Door het invullen van de menulijsten kan men op eigen houtje – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De menu’s worden in algemene zin door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Het vriesverse aanbod elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met verse ingrediënten vormt het fundament van een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagverse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige senioren of hulpbehoevenden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Op basis daarvan faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om gemalen, zoutarm, lactosevrij, natriumarm of eiwitrijk, vegetarisch, koolhydraatarm, vloeibaar: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Wemmel. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Wat voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: perfect als u te maken heeft met een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit