Maaltijdservice Wezembeek-Oppem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wezembeek-Oppem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Wezembeek-Oppem? Dankzij de maaltijdservice-vergelijker vergelijkt u overzichtelijk alle organisaties in de buurt! Tafeltje dekje, of dagverse gerechten die u zelf moet opwarmen: dat kunt u zelf beslissen. Dit kan al vanaf €5,30 per keer. Aanschuiven voor Pompoensoep of Rundersaucijsje met vleesjus, aardappelpuree met persillade, rode bieten? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Geen probleem! Door de maaltijdendienst in Wezembeek-Oppem hebt u toegang tot voedzame maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteWezembeek-Oppem
RecensieSpeciaal voor ouderen
Postcode1970
Prijs per maaltijd€5,72
Nummer 1-maaltijdChili con carne

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Wezembeek-Oppem

We zien meer en meer maaltijdendiensten die bezorgen in Wezembeek-Oppem. Denk dan aan populaire bedrijven als HelloFresh en/of 0. Ook in de gemeente zelf zijn er verschillende initiatieven en sociale voorzieningen. Iedere aanbieder levert zijn eigen type maaltijd en bestel-, betaal-, en bezorgopties. D.m.v. deze pagina kunt u derhalve de bedrijven rustig naast elkaar zetten. Het uitzoeken van een geschikte service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier leuker en makkelijker. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval menu-voorkeuren zoals onder andere kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Wezembeek-Oppem? Dat hoeft niet erg te zijn! Nogal wat traiteurs voor ouderen houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met de meest verse ingrediënten. Daarna worden deze producten snel teruggekoeld. Hierdoor blijven voedingswaarden intact. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen raken niet bedorven. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wezembeek-Oppem. Perfect voor bijv. gehandicapten die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Doorgaans geïnitieerd door lokale vrijwilligers.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verschillende bedrijven faciliteren daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. Zodoende koop u direct broodnodige boodschappen als eieren en koffiepads. Gewoonlijk gratis mee bezorgd wanneer u dat wil.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Wezembeek-Oppem vergelijken

Zoekt u een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Wezembeek-Oppem? Of neigt u meer naar echt 100% verse koelverse thuismaaltijden? Of zoekt u een instelling met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn relatief veel thuismaaltijden die rijmen met uw eisen en eetpatroon. Neem nu Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus of Kip Op Grootmoeders Wijze? Onderstaand vindt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Wezembeek-Oppem. Onze tip: begin met een proefpakket. Dikwijls kunt u extra voordelig uitstekende bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig vet uitproberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De gerechten worden bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Er is geen sprake van een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wezembeek-Oppem voor ouderen variëren nogal. De prijs die wordt gerekend heeft te maken met aspecten als het bedrijf, het type gerecht en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Kip Op Grootmoeders Wijze is verkrijgbaar vanaf €6,5.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie is verkrijgbaar vanaf €4,9.
 • De daghap voor ouderen als Kipsaté en ei met bami goreng kunt u al laten bezorgen vanaf €6,05.
Een verse maaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Bosintang, iets te drinken en om het compleet te maken Griesmeelpap om het feest compleet te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Dan kunt u mogelijk een subsidie of regeling treffen met de gemeente Wezembeek-Oppem voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Kipfilet in jus
 • Ossestaartsoep
 • Omelet in saus
 • Kaaskroketjes
 • Groentesoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Wezembeek-Oppem aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Bedenk eerst wat voor soort seniorenmaaltijd klopt met uw voedingspatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de aangesloten maaltijdservices en bepaal uw voorkeuren. Let met name op de versheid van ingrediënten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Begin met het proefpakket

  De grote maaltijdservices bieden een voordelig proefpakket. U moet dan denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Mede daarom kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met geschikte aanbieders.

 4. Wekelijks bestellen

  Beviel het proefpakket? Dat is fijn, nu kan men moeiteloos een nieuwe bestelling doorgeven. Gewoonlijk kan dat door even te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of online. Het eten wordt standaard bezorgd middels een regionale bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst van zo’n 15 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan is er een keus te maken uit 80+ vaste menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er vaak een daghap, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, heel veel leveranciers hanteren een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als o.a. Kip, uiensaus, appelmoes, gebakken aardappelen en Gestoofde wortel. Daardoor kan iedereen genieten van bezorgmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er is geen sprake van een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats wanneer u zelf een bestelling geplaatst heeft. Middels de unieke menukaart / lijst kan men eenvoudig – op meerdere manieren – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De maaltijden voor ouderen worden in de meeste gevallen door een vaste bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden elke 3/4 dagen. Het vriesverse aanbod 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten helpt mee aan een goede balans en energie. Een lekkere en gezonde warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Veel senioren of gehandicapten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Mede daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Dit heeft te maken met zoutarm, gemalen, glutenvrij, natriumarm of vloeibaar, eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Wezembeek-Oppem. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst in het geval van een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en/of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit