Maaltijdservice Heindonk

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Heindonk voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Heindonk? Middels onze tool vindt u snel en simpel alle bezorgers in uw eigen gemeente. Tafeltje dekje, of een vriesvers maaltijd die u zelf moet opwarmen: dat kunt u zelf beslissen. Te bestellen vanaf €5,10 per maaltijd. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Gehaktbal, andijvie à la crème, aardappelpuree of Varkenssteak in jus? Maar gaat het koken u moeilijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Dankzij de maaltijdendienst in Heindonk profiteert u van voedzame maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieAntwerpen
GemeenteWillebroek
BeoordelingPersoonlijk en herkenbaar
Postcode2830
Prijs per gerecht€6,26
Meest gekozen maaltijdKip kerrie ananas met risotto

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Heindonk

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de regio van Heindonk. We hebben het over veel gekozen partijen als Colruyt of Home Cuisine. Ook in de gemeente zelf bestaan er uitstekende organisaties en verswinkels. Elke leverancier heeft weer zijn eigen productaanbod en voorwaarden. Dankzij de maaltijdservice-vergelijker kunt u de bedrijven snel en makkelijk met elkaar vergelijken. Een keuze maken voor een degelijke service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo wat overzichtelijker. Twijfelt u nog? Bestel dan een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Heeft u maaltijdvoorkeuren als onder andere vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Heindonk? Er kan meer dan u denkt! Een aanzienlijk deel van de cateraars en traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Daaropvolgend worden de ingrediënten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door deze handeling blijven voedingsstoffen en smaak optimaal behouden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Met verse producten bereid
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen gaan zo niet verloren. Weken lang goed te houden. Elke week bestellen hoef je niet te doen.

 • Lang houdbaar
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Heindonk. Vaak toegepast door bijv. chronisch zieken die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! In de regel geregeld via een meer lokale partij.

 • Direct aanschuiven
 • Mogelijke subsidie
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Veel bezorgers beschikken over een speciale boodschappendienst voor gehandicapten. In dat geval bestelt men moeiteloos verse of handige boodschappen als appelstroom en koffiemelk. Doorgaans gratis bezorgd wanneer u dat wil.

 • Direct alles in huis
 • Op een vast moment in de week
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Heindonk vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Heindonk? Of heeft u liever een structurele oplossing zoals koelverse seniorenmaaltijden? Of zoekt u een service die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden allerlei maaltijdservices die aansluiten bij uw wensen voedingspatroon. Wat te denken van Dieet Kippenbout Perziken Puree of Dieet Kippenworst Spinazie Puree? Onderstaand treft u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Willebroek. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Gewoonlijk kunt u extra voordelig uitstekende bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig zout uittesten. U kunt via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Zij werken vaak niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Heindonk voor ouderen variëren nogal. Het uiteindelijke tarief wordt gevormd door elementen als de aanbieder, het type gerecht en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kippenbout Perziken Puree is beschikbaar vanaf €5,1.
 • Een vriesverse maaltijd als Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree kan je kopen vanaf €3,6.
 • Een thuisbezorgde daghap als Andijvie stamppot met een gehaktbal wordt al bezorgd vanaf €7,4.
De maaltijden kan men aanvullen met onder andere Bruinebonensoep, een lekker bijgerecht en iets lichts zoals Oranjevla om het af te maken. Heeft u moeite met de financiën? Wellicht kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Willebroek voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Hamburger, ui en champignons
 • Spinaziestamppot, braadworst
 • Jonge kabeljauw in roomsaus
 • Stamppot Zuurkool met appel
 • Kipfilet in piri piri saus

Plekken in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Heindonk aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Check als eerst welk type ouderenmaaltijd in lijn is met uw voedingspatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk aangeraden aanbieders en selecteer er een. Let met name op het assortiment, bezorg- en betaalmogelijkheden, en recensies van andere klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De bekende leveranciers bieden een scherp geprijsd proefpakket. U kunt denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Door hier gebruik van te maken kunt u laagdrempelig kennismaken met professionele verstrekkers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Bevalt het proefpakket? Gelukkig, nu kan men supersnel nieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk kan dit door even te bellen, met behulp van de menukaart, of email / internet. De (warme) maaltijden wordt niet zelden bezorgd tot in de keuken via een vriendelijke bezorgservice in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met ruwweg 30 gerechten. Kiest u voor diepvries dan kunt u kiezen uit 100+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Rondom tafeltje dekje krijgt men één maaltijd per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw bord samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, heel veel maaltijd-verzorgers bieden een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld 2 gehaktballen, uienjus, prei, gekookte aardappelen of Snijbonen met een kipfilet. Zo krijgt iedereen geschikte opwarmmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis als u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Aan de hand van een speciale menukaart kunt u gemakkelijk – digitaal, telefonisch of met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De maaltijden worden vaak door een vaste bezorgdienst iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: om de 4 dagen. Het vriesverse aanbod 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een verse maaltijd vormt het fundament van een optimale lichamelijke gesteldheid. Een warme schotel in de avond is heel belangrijk. Sommige senioren of mensen met een beperking eten volgens een bepaald dieet. Daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Dit heeft te maken met natriumarm, zoutarm, lactosevrij, glutenvrij of juist koolhydraatarm, eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Heindonk. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en/of kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit