Maaltijdservice Wommelgem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wommelgem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Wommelgem? Door middel van deze pagina achterhaalt u supersnel alle leveranciers die leveren in uw plaats. Maaltijden warm bezorgd, of een dagvers gerecht die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u maakt zelf de keuze. Verkrijgbaar vanaf €3,75 per keer. Flink uitpakken met Kervelsoep en Kalkoenfilet champagnesaus, jonge wortel, spinazie, aardappelgratin? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Dat hoeft niet erg te zijn! Dankzij de maaltijdendienst in Wommelgem hebt u toegang tot uitstekende gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieAntwerpen
GemeenteWommelgem
RecensieVakkundige chefkoks
Postcode2160
Gemiddelde menuprijs€5,78
Geliefde maaltijdSpaghetti

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Wommelgem

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Wommelgem. U kunt denken aan populaire organisaties als Smartmat en/of Marley Spoon. Ook binnen de gemeente ontstaan er verscheidene instellingen en verswinkels. Elke aanbieder wordt gekenmerkt door een heel eigen keuken en voorwaarden. Dankzij deze website kan u daardoor de bedrijven op uw gemak vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitkiezen van de best passende leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier een stuk gemakkelijker. Zijn er meerdere opties? Bestel in dat geval een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met bepaalde wensen zoals onder andere veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Wommelgem? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Een groot aantal traiteurs voor bejaarden zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met 100% verse ingrediënten. Later wordt het gerecht gekoeld naar onder 5⁰C. Door deze handeling blijven voedingsstoffen en smaak ongeschonden. Het is 1 week houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo intact. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wommelgem. Vaak toegepast door bijv. hulpbehoevenden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Vaak geregeld via een meer lokale partij.

 • Direct aanschuiven
 • 100% vers
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Diverse organisaties beschikken over een extra boodschappendienst voor ouderen. Hierdoor bestelt men direct praktische of verse producten als volle melk en crackers. Vaak gratis mee bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Wommelgem vergelijken

Liefhebber van een voedzame diepvriesmaaltijd in Wommelgem? Of geeft u de voorkeur aan echt 100% verse koelverse thuismaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een bedrijf gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn een groot aantal bezorgmaaltijden die passen bij uw uw omstandigheden en diëten/allergieën. U kunt denken aan Hutsepot Met Rookworst En Spek en Kipbrochette Ratatouille En Gebakken Aardappelen? Op deze pagina ziet u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de streek Wommelgem. Bekijk goed het proefpakket. Gewoonlijk kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling uitstekende bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder conserveringsmiddelenuittesten. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De maaltijden worden bezorgd door een lokale / regionale bezorger. U zit niet vast aan een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wommelgem voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs voor een gerecht wordt gevormd door elementen als de leverancier, het aantal verwerkte maaltijden, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen is verkrijgbaar vanaf €5,55.
 • Diepvriesmaaltijd als Hamburger Bbq Saus Appelmoes Gebakken Aardappel vindt u vaak al vanaf €5,25.
 • Een warme dagschotel als Boerengehaktschotel en aardappelschijfjes met roomsaus is er al vanaf €6,5.
De recepten is niet het enigste: Wat te denken van Courgettesoep, een stukje fruit en voor de volledigheid een Baklava na. Zijn kosten voor u een probleem? Doorgaans kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Wommelgem voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Gebakken witvis
 • Hutspot, hachee
 • Aardappelpuree
 • Kervelroomsoep
 • Koolvis met spinazieroom

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Wommelgem bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Onderzoek allereerst wat voor type maaltijdservice aansluit op uw voedingspatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk beschikbare leveranciers en bepaal uw voorkeuren. Check vooral de versheid van ingrediënten, de bestel en bezorgopties, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Een proefpakket nemen

  De grote aanbieders werken met een extra goedkoop proefpakket. U kunt denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Hierdoor kunt u op een prettige manier kennismaken met aantrekkelijke services.

 4. Vaste levermomenten

  Was het proefpakket naar wens? Vervolgens kunt u moeiteloos een nieuwe bestelling doorgeven. Vaak doet u dit per telefoon, via een menulijst, of online. De kant-en-klaar maaltijden worden standaard bezorgd middels een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met pakweg 20 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan hebt u de keuze uit 80+ blijvende gerechten. Via het tafeltje dekje principe is er vaak een vaststaand menu per dag. Soms is zelf uw menu samenstellen een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle leveranciers voorzien in een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als bijv. Slavink met uienjus. Worteltjes. Gekookte aardappelschijfjes en Varkensfiletlapje met vleesjus, gekookte aardappelen, snijbonen. Daardoor zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd op het moment dat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de unieke menukaart / lijst kunt u iedere week zelfstandig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De seniorenmaaltijden worden normaliter door een vaste bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Koelvers: wekelijks. Het vriesverse assortiment maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd heeft invloed op uw lichamelijke gezondheid. Elke dag een warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Diverse senioren of mensen met een beperking volgen een dieet of hebben een allergie. Daarom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Denk aan lactosevrij, natriumarm, glutenvrij, zoutarm of koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch, eiwitrijk: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Wommelgem. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij bijvoorbeeld coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat als slikken & kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit