Maaltijdservice Nossegem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Nossegem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Nossegem? Middels onze vergelijker vergelijkt u snel en simpel alle bezorgers in uw regio! Een warme maaltijdservice, of dagverse maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: de mogelijkheden zijn enorm. Al beschikbaar vanaf €4,00 p.p. Genieten van Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne of Pasta/tonijnschotel? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Geen probleem! Dankzij de maaltijdendienst in Nossegem krijgt u uitstekende maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteZaventem
ReactieGericht op 50 jaar en ouder
Postcode1930
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,54
Meest gekozen maaltijdAppelcompote

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Nossegem

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Nossegem. Bijvoorbeeld belangrijke bedrijven als HelloFresh en/of Colruyt. Ook in de gemeente zelf kunt u terecht bij verschillende leveranciers en sociale voorzieningen. Ieder bedrijf hanteert een eigen aanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Via onze vergelijker kan u daardoor de organisaties overzichtelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitkiezen van een goede leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan een beetje makkelijker. Eerst eens proberen? Bestel dan een aantrekkelijk proefpakket! Spelen er menu-voorkeuren als o.a. lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Nossegem? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Steeds meer traiteurs in België houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met uitsluitend verse groenten. Vervolgens wordt het gerecht direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Daardoor blijven structuur en smaak ongedeerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Meest verse maaltijden
 • Vol van smaak
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Structuur en smaak raken niet bedorven. Weken lang goed te houden. Wekelijks een bezorger aan huis is hier niet aan de orde.

 • Lang houdbaar
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Nossegem. Een goede vervanger voor bijv. chronisch zieken die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Normaal op touw gezet door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

De meeste aanbieders faciliteren daarnaast een praktische boodschappendienst voor senioren. Hierdoor krijgt u eenvoudig verse of handige boodschappen als gekookte achterham en kruidenkaas. Normaliter gratis mee bezorgd met de maaltijden.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Alles aan huis bezorgd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Nossegem vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Nossegem? Of heeft u liever gezonde en lekkere koelverse bezorgmaaltijden? Of houdt u juist van een bedrijf met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit relatief veel thuismaaltijden die kloppen met uw voorkeuren en eetpatroon. U kunt denken aan Gehaktballetjes Tomatensaus Met Broccoli En Rösti of Kippenbout Archiduc Saus Met Kroketten? Hieronder ontdekt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Zaventem. Bekijk goed het proefpakket. Meestal kunt u tegen een zeer scherpe prijs complete bereide gerechten met dagverse artikelen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proeven. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De menu’s worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Zij werken vaak niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Nossegem voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs per maaltijd hangt af van onderdelen als de aanbieder, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt bestelt u vanaf €6,3.
 • Vriesverse maaltijd als Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen wordt al bezorgd vanaf €5,3.
 • De daghap voor ouderen als Champignon omelet is er al vanaf €6,2.
Het diner is niet het enigste: Wat te denken van Courgettesoep, extra groenten en niet te vergeten een toetje als Gortepap om mee af te sluiten. Zijn kosten voor u een probleem? Dan kunt u mogelijk een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Zaventem voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Geliefde bereide maaltijden

 • Spaghetti bolognese
 • Gekruide krieltjes
 • Hutspot met hachee
 • Bami babi pangang
 • Bami babi ketjap

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Nossegem bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Kijk eerst na wat voor type bezorgmaaltijd matcht met uw gesteldheid. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de aangesloten maaltijd-bedrijven en bekijk de beschikbaarheid. Kijk goed na het type maaltijden, de wijze van bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Proefpakket bestellen

  De meeste leveranciers geven een extra goedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Daardoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met professionele dienstverleners.

 4. Bestellingen plaatsen

  Bevalt het proefpakket? Dan kunt u gemakkelijkeen nieuwe menulijst invullen. Vaak doet u dat telefonisch, door gerechten in te vullen, of online. De bezorgmaaltijden worden doorgaans bezorgd middels een vertrouwde bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met circa 25 gerechten. Binnen het diepvries-segment kan men kiezen uit 90+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. In het geval van tafeltje dekje gebruikt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In steeds meer gevallen is zelf uw menu samenstellen ook mogelijk.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, de meeste maaltijdverstrekkers hanteren een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als bijv. Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees en Omelet, hollandaisesaus, broccoli, aardappelpuree. Zo kan iedereen genieten van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen aanbieder.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er geldt geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen wanneer u een bestelling heeft doorgegeven. Middels de welbekende bestellijst kunt u gemakkelijk – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat wekelijks. Bij vriesvers spreken we van 2 keer per maand.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een verse maaltijd heeft invloed op uw vitaliteit en gezondheid. Een lekkere en gezonde warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Veel ouderen of gehandicapten volgen een dieet of hebben een allergie. Om die reden kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Denk aan lactosevrij, glutenvrij, zoutarm, natriumarm en niet te vergeten vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk, vegetarisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Nossegem. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst in het geval van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen & slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit