Maaltijdservice Sint-Stevens-Woluwe

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sint-Stevens-Woluwe voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u verse maaltijden aan huis voor ouderen in Sint-Stevens-Woluwe? Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker ontdekt u snel en simpel alle firma’s die maaltijden thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of vriesverse maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: dat kunt u zelf beslissen. Nu al voor €5,40 per keer. Ouderwets genieten van Savooiekool en Kaaskroketjes? Maar lukt zelf koken niet meer? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door middel van de maaltijddienst in Sint-Stevens-Woluwe ontvangt u de lekkerste gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteZaventem
ErvaringLekker en persoonlijk
Postcode1932
Maaltijd prijs€6,55
Meest gekozen maaltijdPreiroomsoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Sint-Stevens-Woluwe

We zien meer en meer maaltijdendiensten in en rondom Sint-Stevens-Woluwe. Neem bijv. interessante leveranciers als Smartmat en 0. Maar ook lokaal zien we tal van instellingen en slagerijen. Iedere organisatie hanteert een “eigen” type maaltijd en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Middels deze pagina kan u de services overzichtelijk tegen elkaar afzetten. Het uitkiezen van een geschikte leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende een beetje makkelijker. Zijn er nog twijfels? Ga dan eerst voor een aantrekkelijk proefpakket! Is er sprake van dieetwensen zoals bijv. lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Sint-Stevens-Woluwe? Er is een oplossing! Nogal wat traiteurs voor senioren zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met uitsluitend verse groenten. Nadien worden de ingrediënten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Daardoor blijven smaak en voedingswaarden onaangeroerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Meest verse maaltijden
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding ingevroren via de shock-freeze methode. Kleur, smaak en geur blijven zo intact. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week bestellen hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sint-Stevens-Woluwe. Een redding voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Doorgaans verzorgd door een meer lokale partij.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Veel firma’s hebben daarnaast een premium boodschappendienst voor ouderen. Daarmee koop men direct belangrijke boodschappen als koffieroomcups en appelsap. Normaal kosteloos bezorgd met de maaltijden.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Sint-Stevens-Woluwe vergelijken

Zoekt u een handige diepvriesmaaltijd in Sint-Stevens-Woluwe? Of zoekt u een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor senioren? Of houdt u juist van een instelling die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn vele maaltijdservices die aansluiten bij uw eisen en diëten/allergieën. Wat dacht u van Kervelsoep of Kaasburger Met Spinazie En Puree? Hieronder vergelijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Zaventem. Onze tip: begin met een proefpakket. Meestal kan men voor aantrekkelijke prijzen gezonde bereide gerechten met veel voedingsstoffen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proeven. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. U zit niet vast aan een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sint-Stevens-Woluwe voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die wordt gerekend hangt namelijk af van onderdelen als de leverancier, de grootte van de keuken, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kippenworst Spinazie Puree kunt u al bestellen vanaf €6,35.
 • Vriesverse maaltijd als Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen is beschikbaar vanaf €4,25.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Tomatensoep met balletjes is beschikbaar vanaf €6,7.
De avondmaaltijd kan men aanvullen met onder andere Ciorbă, iets te drinken en iets fris zoals Brownie achteraf. Beschikt u niet over voldoende geld? Dan kunt u mogelijk vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Zaventem voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Beste bereide maaltijden

 • Varkenssteak in jus
 • Geglaceerde wortel
 • Kip-groenteschotel
 • Witlof ovenschotel
 • Heldere uiensoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sint-Stevens-Woluwe bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Stel eerst vast welke vorm van een thuismaaltijd in overeenkomst is met uw gesteldheid. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de meest gekozen leveranciers en selecteer er een. Let goed op het aanbod, de manier van bezorging, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Probeer het proefpakket

  De professionele maaltijdservices werken met een zeer betaalbaar proefpakket. Bijvoorbeeld 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Daardoor kunt u op een prettige manier kennismaken met alle verstrekkers.

 4. Vaste levermomenten

  Was het proefpakket naar wens? Mooi, dan kunt u gemakkelijkeen nieuwe bestelling doorgeven. Meestal doet u dat door even te bellen, door de menukaart in te vullen, of via internet. De maaltijden voor senioren worden meestal bezorgd tot in de keuken via een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met pakweg 25 maaltijden. Als we het hebben over diepvries is er een keus te maken uit 70+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Met een tafeltje dekje is er sprake van een vast weekmenu. Steeds vaker is zelf uw bord samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijdverstrekkers werken met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Zoals bijv. Pangasiusfilet met pangangsaus, gado gado en witte rijst of Penne, champignonragout, broccoli. Hiermee zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er geldt geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd in het geval men deze ook zelf besteld heeft. Via een handige bestellijst kan men direct en zonder moeite – op meerdere manieren – een bestelling doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De kant-en-klaar maaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorgdienst op een terugkerend moment in de week geleverd. Het koelverse assortiment 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesverse gerechten elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd helpt mee aan uw lichamelijke gezondheid. Een verse warme schotel is heel belangrijk. Veel bejaarden of gehandicapten eten volgens een bepaald dieet. Daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met gemalen, glutenvrij, natriumarm, lactosevrij of juist koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch, vloeibaar: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Sint-Stevens-Woluwe. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig als er iets speelt als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit