Maaltijdservice Sint-Goriks-Oudenhove

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sint-Goriks-Oudenhove voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Sint-Goriks-Oudenhove? Dankzij deze pagina achterhaalt u moeiteloos alle organisaties die leveren in uw plaats. Warme gerechten, of een opwarmmaaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: u kunt alle kanten op. Al te verkrijgen vanaf €4,70 per maal. Ouderwets genieten van Heldere vermicellisoep en Koolvis met mosterdsaus, prei en gekookte aardappelen? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Dankzij de maaltijdendienst in Sint-Goriks-Oudenhove ontvangt u smaakvolle gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteZottegem
ReactieVoor mij de uitkomst
Postcode9620
Gemiddelde prijs€5,19
Vaak bestelde maaltijdAppelcompote met vanille

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Sint-Goriks-Oudenhove

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten die actief zijn in Sint-Goriks-Oudenhove. Denk aan landelijke aanbieders als 15Gram en/of Vlotter. Ook in de gemeente zelf kan men kiezen voor uitstekende instanties en wijkrestaurants. Iedere service heeft zo een eigen productaanbod en voorwaarden. Geholpen door maaltijdbutler.be kan u de services rustig vergelijken op allerlei onderdelen. Het selecteren van een relevante bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook een beetje makkelijker. Moeite met kiezen? Ga dan eerst voor een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Bestaan er bepaalde voorkeuren als bijvoorbeeld kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Sint-Goriks-Oudenhove? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Best veel cateraars en traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Daaropvolgend worden deze producten snel teruggekoeld. Om die reden blijven geur, kleur en smaak ongedeerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding razendsnel ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen gaan zo niet verloren. Meerdere maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis hoeft dan ook vaak niet.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sint-Goriks-Oudenhove. Ideaal voor bijv. hulpbehoevenden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. In de regel georganiseerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Een aantal services voorzien in een speciale boodschappendienst voor ouderen. Hiermee koop men gelijk verse of handige boodschappen als gekookte achterham of afbakbroodjes. Normaliter gratis afgeleverd met de maaltijden.

 • Direct alles in huis
 • Tot in de keuken geleverd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Sint-Goriks-Oudenhove vergelijken

Liefhebber van een handige diepvriesmaaltijd in Sint-Goriks-Oudenhove? Of heeft u liever echt 100% verse koelverse bezorgmaaltijden? Of prefereert u een service die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden vele mogelijkheden die passen bij uw uw situatie en mogelijke diëten. Zelf maaltijden online bestellen als Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie of Koolvis Hollandaisesaus Preiroom Krielaardappel? Op deze pagina bekijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Zottegem. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Meestal kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling voedzame bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig zout proberen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Er geldt geen vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sint-Goriks-Oudenhove voor ouderen zijn erg wisselend. Het uiteindelijke tarief wordt gevormd door aspecten als de leverancier, herkomst ingrediënten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Boereworst Met Wortelstamppot wordt al bezorgd vanaf €4,5.
 • Een vriesverse maaltijd als Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree is verkrijgbaar vanaf €3,65.
 • Een warme daghap voor senioren als Runderstooflapje met jus, andijvie à la crème en gekookte aardappelen bestelt u vanaf €5,55.
De recepten kan men aanvullen met onder andere Witlofsoep, iets te drinken en een toetje als Pêche melba om het feest compleet te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Doorgaans kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Zottegem voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Top-5 bereide maaltijden

 • Koolvisfilet in mosterdsaus
 • Poffertjes met poedersuiker
 • Rundvlees in basilicumsaus
 • Heldere boerengroentesoep
 • Tomatensoep met balletjes

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sint-Goriks-Oudenhove bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Bedenk eerst wat voor categorie kant-en-klaar maaltijd aansluit op uw eisen. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijd-bedrijven en selecteer er een. Kijk goed na het type maaltijden, keuze in bezorgdagen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Proefpakket bestellen

  Het gros van de verstrekkers stunten met een spotgoedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Door hier gebruik van te maken kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met voordelige services.

 4. Een vaste leverdag

  Beviel het proefpakket? Dan kunt u gelijk nog een bestelling doen. Bij veel aanbieders kan dit via de telefoon, via een menulijst, of met de computer. Uw bestelling wordt doorgaans tot in de keuken geleverd via een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met grofweg 20 gerechten. Kiest u voor diepvries dan kunt u kiezen uit 90+ vaste maaltijden. Bij tafeltje dekje heeft u te maken met een vaststaand menu per dag. In steeds meer gevallen is zelf een maaltijd samenstellen ook mogelijk.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Praktisch alle aanbieders komen u tegemoet met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Denk aan Procureurlapje met groenten en Tagliatelle, scampi’s, gegrilde groenten in tomatensaus. Daardoor kan iedereen genieten van warme maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen aanbieder.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats zodra men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Met behulp van de menulijsten kan men eenvoudig – op meerdere manieren – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De microgolf-maaltijden worden in de meeste gevallen door uw eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Binnen het koelverse segment wekelijks. Binnen het vriesverse segment 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Gezond en vers eten vormt het fundament van uw algehele gesteldheid. Een dagverse warme schotel is heel belangrijk. Veel ouderen of beperkten volgen een dieet of hebben een allergie. Om die reden kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan gemalen, natriumarm, zoutarm, glutenvrij en niet te vergeten eiwitrijk, vloeibaar, koolhydraatarm, vegetarisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Sint-Goriks-Oudenhove. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig bij een situatie als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit