Maaltijdservice Godveerdegem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Godveerdegem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Godveerdegem? Aan de hand van deze pagina treft u gemakkelijk alle bezorgers in de buurt! Tafeltje dekje, of een koelvers gerecht die u gemakkelijk zelf opwarmt: dat kunt u zelf beslissen. Dit kan al vanaf €3,95 per gerecht. Smullen van Sukadelapje in jus, sperziebonen en aardappelpuree en Vegetarische boerengehaktschotel en gele rijst? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er is een oplossing! Door de maaltijdendienst in Godveerdegem beschikt u over verse maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteZottegem
Waarom bestellen?Betrouwbare levering
Postcode9620
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,15
Populaire maaltijdSchnitzel mexico schotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Godveerdegem

We zien meer en meer maaltijdendiensten in Godveerdegem. We hebben het over veel gekozen bezorgers als 15Gram of 15Gram. Ook in de gemeente zelf kan men kiezen voor interessante leveranciers en zorginstellingen. Elke organisatie hanteert z’n eigen keuken en bestelvoorwaarden. Met behulp van onze vergelijker kan u de firma’s overzichtelijk naast elkaar zetten. Het uitkiezen van een geschikte dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan wat aangenamer. Eerst kijken of het wat is? Begin dan met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er menu-voorkeuren als gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Godveerdegem? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Best veel traiteurs voor ouderen houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, vol verse producten en veel groenten. Vervolgens worden deze producten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Daardoor blijven smaak en vitamines onaangeroerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Rijke smaak en beleving
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Vitamines en mineralen blijven zo intact. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Godveerdegem. Ideaal voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Normaal gedaan door een lokale zorginstelling.

 • Direct aanschuiven
 • WMO mogelijkheden
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verscheidenebezorgers hebben daarnaast een premium boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zodoende koop u probleemloos nuttige boodschappen zoals zoetwaren of havervlokken. Meestal gratis bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Godveerdegem vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Godveerdegem? Of houdt u juist van vers bereidde koelverse thuismaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een lokale organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn veel verschillende mogelijkheden die matchen met uw situatie en menu voorkeuren. Neem nu Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel of Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli? Via onze vergelijker vindt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de regio Zottegem. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Bij veel aanbieders is er een proef-mogelijkheid. U kan verse bereide gerechten met verse producten en zonder conserveringsmiddelenbeoordelen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Godveerdegem voor ouderen wijken nogal af. De prijs voor een gerecht hangt af van factoren als de aanbieder, het aantal verwerkte maaltijden, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Rundstong Tomatensaus Puree bestelt u vanaf €5,5.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Gemalen Gehakt Met Prei En Aardappelpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €3,95.
 • Een daghap aan huis als Runderstoofpotje kan je kopen vanaf €7,05.
De maaltijden is niet waar het bij blijft. Ook Bietensoep, een gezonde salade en om het compleet te maken Aardbeien mousse om het feest compleet te maken. Is uw budget niet toereikend? Doorgaans kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Zottegem voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Top-5 bereide maaltijden

 • Gepaneerde varkensschnitzel
 • Babi ketjap, mihoen goreng
 • Stamppot prei met roomkaas
 • Boe­ren­kool­stoof met ei
 • Broccoli rollade schotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Godveerdegem aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Check als eerst wat voor type thuismaaltijd in overeenkomst is met uw eisen. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de meest gekozen maaltijdservices en kies er een. Let goed op de voedingswaarden, op welke manieren u kunt bestellen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  Het gros van de verstrekkers hebben een voordelig proefpakket. Denk dan aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zodoende kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met geschikte leveranciers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kan men direct nog een bestelling doen. In veel gevallen is dat mogelijk door even te bellen, door gerechten in te vullen, of via de website. Uw bestelling wordt dikwijls bezorgd tot in de keuken via een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst van zo’n 25 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan kunt u kiezen uit 70+ vaste vaste gerechten. Via het tafeltje dekje principe heeft u te maken met een vaststaand menu per dag. Soms is zelf uw menu samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Praktisch alle leveranciers werken met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Pannenkoeken met appelvulling of Asperge beenham schotel. Handig, want zo zijn er voor iedereen bezorgmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw bezorger.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis wanneer u een bestelling heeft doorgegeven. Via een handige bestellijst kunt u wekelijks zelf – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de levering?

De microgolf-maaltijden worden vaak door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. In het geval van vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd vormt het fundament van een vitaal en energiek lichaam. Een warme schotel in de avond is daarbij een voorwaarde. Sommige bejaarden of mensen met een beperking hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Mede daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over gemalen, natriumarm, zoutarm, glutenvrij of juist koolhydraatarm, vegetarisch, vloeibaar, eiwitrijk: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Godveerdegem. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: ideaal als u te maken heeft met glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit