Maaltijdservice Grotenberge

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Grotenberge voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Grotenberge? D.m.v. onze vergelijker vindt u gemakkelijk alle firma’s in de buurt! Warm geleverd, of opwarmmaaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €3,95 per keer. Ouderwets genieten van Witte rijst of Spaghetti Bolognese Kaas? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door middel van de maaltijddienst in Grotenberge profiteert u van smaakvolle gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteZottegem
BeoordelingHet houd mij op de been
Postcode9620
Prijs per gerecht€5,16
Geliefde maaltijdBroccoli rollade schotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Grotenberge

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in Grotenberge. Denk dan aan veel gekozen partijen als Smartmat en 0. Ook in deze plaats zelf kunt u terecht bij interessante instanties en sociale voorzieningen. Iedere aanbieder heeft weer een eigen productaanbod en bestelvoorwaarden. Aan de hand van www.maaltijdbutler.be kan u de aanbieders eenvoudig tegen elkaar afzetten. Het selecteren van een goede aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende wat minder gecompliceerd. Moeite met kiezen? Ga dan eerst voor een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval bepaalde voorkeuren zoals bijvoorbeeld vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Grotenberge? Geen probleem! Nogal wat traiteurs voor bejaarden zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd verse producten. Later worden deze producten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door deze handeling blijven structuur en smaak optimaal behouden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen middels de shock-freeze procedure ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen raken niet bedorven. Meerdere maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen hoeft dan ook vaak niet.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Porties ruim voldoende
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Grotenberge. Een redding voor bijv. chronisch zieken die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Normaliter gedaan door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Veel bezorgers bieden ook een speciale boodschappendienst voor ouderen. Zo haalt u probleemloos de boodschappen zoals desem bol spelt en pindakaas. Gewoonlijk gratis afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Grotenberge vergelijken

Incidenteel eens genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Grotenberge? Of neigt u meer naar echt 100% verse koelverse opwarmmaaltijden? Of zoekt u een aanbieder die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn relatief veel leveranciers die voldoen aan uw omstandigheden en menu voorkeuren. Neem nu Spaghetti Bolognese Kaas en Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree? Op maaltijdbutler.be bekijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Zottegem. Bestel eerst eens een proefpakket. Doorgaans kunt een voor een lage prijs vers bereidde bereide gerechten met veel groenten en weinig zout beoordelen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De maaltijden worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Zij werken vaak niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Grotenberge voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs heeft te maken met elementen als de aanbieder, de mate van versheid, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie vindt u vaak al vanaf €5,05.
 • Diepvriesmaaltijd als Boereworst Met Wortelstamppot wordt al bezorgd vanaf €5,1.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Foe yong hai kan je kopen vanaf €7,45.
Een verse maaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Samgyetang, extra groenten en iets fris zoals Vanille ijs om mee af te sluiten. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan u hulp aanvragen bij de gemeente Zottegem voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Procureurlapje met groenten
 • Kip piri piri, pilav rijst
 • Gehaktballetjes in uienjus
 • Macaronischotel bolognese
 • Volkoren macaronischotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Grotenberge regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Bedenk eerst welk soort opwarmmaaltijd aansluit op uw wensen. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk aangesloten bezorgservices en bepaal uw voorkeuren. Bekijk met name de voedingswaarden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Een proefpakket nemen

  De belangrijkste dienstverleners stunten met een voordelig proefpakket. Typische acties zijn 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zodoende kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bekende verstrekkers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Beviel het proefpakket? Dan kan men overzichtelijk een nieuwe menulijst invullen. Doorgaans doet u dat door te bellen, door gerechten in te vullen, of via de iPad. De seniorenmaaltijden worden steeds vaker geleverd door een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met pakweg 25 gerechten. Spreken we over diepvries, dan is er een keus te maken uit 70+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Met een tafeltje dekje heeft u te maken met een daghap, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf een maaltijd samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, de meeste aanbieders werken met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Bijvoorbeeld Gehaktballetjes in satésaus, gebakken aardappelen, sperziebonen of Pastaschotel met spinazie. Handig, want zo krijgt iedereen geschikte gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er is geen sprake van een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats indien u deze besteld heeft. Aan de hand van de standaard bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – op meerdere manieren – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden normaliter door uw eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod wekelijks. Het vriesverse aanbod om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een goede maaltijd bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Een verse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige bejaarden of mensen met een beperking hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Daarom zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met natriumarm, lactosevrij, gemalen, glutenvrij of wellicht eiwitrijk, vegetarisch, koolhydraatarm, vloeibaar: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Grotenberge. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij een situatie als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen of slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit