Maaltijdservice Zottegem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Zottegem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Zottegem? Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker doorzoekt u probleemloos alle services in de buurt! Een warme maaltijdvoorziening, of vriesverse maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: u maakt zelf de keuze. Verkrijgbaar vanaf €5,20 p.p. Aan tafel voor Sukadelapje in jus of Kippenbout à la bonne femme? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door de maaltijdendienst in Zottegem hebt u toegang tot smaakvolle gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteZottegem
ErvaringSmaakvol en gezond
Postcode9620
Gemiddelde menuprijs€6,72
Geliefde maaltijdMinestronesoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Zottegem

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die bezorgen in Zottegem. Denk aan grote services als Smartmat of Delimeal. Maar ook op regionaal niveau ontstaan er uitstekende aanbieders en wijkrestaurants. Iedere aanbieder biedt een eigen type maaltijd en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be kan u daarom de organisaties eenvoudig op een aantal punten vergelijken. Uitkomen bij de best passende leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan wat minder gecompliceerd. Zijn er meerdere opties? Bestel dan een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Spelen er bepaalde wensen zoals bijv. eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Zottegem? Ook dan bent u welkom! Steeds meer traiteurs in België passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met uitsluitend verse groenten. Daaropvolgend worden deze maaltijden teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door dit proces blijven structuur en smaak onaangeroerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Vol van smaak
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak, geur en mineralen raken niet bedorven. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week een bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Maandenlang te bewaren
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Zottegem. Een redding voor bijv. senioren die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Dikwijls geregeld via een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Veel organisaties beschikken over een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. Zo koop men gelijk nuttige boodschappen zoals cola en desem meergranen. In de regel kosteloos bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Zottegem vergelijken

Houdt u van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Zottegem? Of geeft u de voorkeur aan een wekelijkse bezorgde koelverse seniorenmaaltijden? Of zoekt u een instelling die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden allerlei thuismaaltijden die rijmen met uw situatie en eventuele voedingsvoorschrift. Zelf maaltijden online bestellen als Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen of Hamburger Bbq Saus Appelmoes Gebakken Aardappel? Op deze pagina bekijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Zottegem. Onze tip: begin met een proefpakket. Steeds vaker kunt een voor een lage prijs heerlijke bereide gerechten met veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen beoordelen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorger. Er geldt geen vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Zottegem voor ouderen zijn erg wisselend. Het uiteindelijke tarief hangt af van zaken als de aanbieder, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Kippenbout Met Appelmoes En Puree bestelt u vanaf €6,4.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Hamburger Bbq Saus Appelmoes Gebakken Aardappel vindt u vaak al vanaf €3,55.
 • Een thuisbezorgde daghap als Bloemkool met runderlap en aardappelen kunt u al bestellen vanaf €7,25.
Een verse maaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Minosoep, een gezonde salade en iets lichts zoals Aardbeien ijs achteraf. Heeft u weinig financiële middelen? In sommige gevallen kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Zottegem voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Lamsvlees in saus
 • Nasi babi ketjap
 • Rundvlees in jus
 • Gebakken witvis
 • Aardappelpuree

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Zottegem aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Ga eerst na welke vorm van een kant-en-klaar maaltijd rijmt met uw omstandigheden. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de aangeraden bezorgdiensten en selecteer er een. Let met name op de voedingswaarden, de bestel en bezorgopties, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Start met een proefpakket

  De belangrijkste maaltijdservices hebben een scherp geprijsd proefpakket. U moet dan denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Mede daarom kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met gespecialiseerde verstrekkers.

 4. Wekelijks bestellen

  Bevalt het proefpakket? In dat geval kunt u gelijk weer nieuwe gerechten bestellen. Vaak doet u dit via een speciaal telefoonnummer, door maaltijden aan te kruisen, of email / internet. De maaltijden worden in algemene zin thuisbezorgd middels een behulpzame bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u zelf kiezen van een bestellijst met grofweg 15 menu’s. Bij diepvries kunt u kiezen uit 70+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij de tafeltje dekje service krijgt men één maaltijd per dag. Steeds vaker is zelf uw menu samenstellen ook mogelijk.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijdverstrekkers hanteren een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Onder andere Kip in zoetzure saus of Hollandse hachee, rodekool met appeltjes en gekookte aardappelen. Zodoende zijn er voor iedereen warme maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis op het moment dat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door het invullen van de menulijsten kunt u gemakkelijk – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijden inplannen.

Hoe werken de leveringen?

De menu’s worden vaak door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse assortiment 2 wekelijks. Binnen het vriesverse segment elke 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een voedzame maaltijd draagt bij aan uw vitaliteit en gezondheid. Een warme schotel in de avond is heel belangrijk. Veel bejaarden of hulpbehoevenden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Daarom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het gaat om lactosevrij, zoutarm, glutenvrij, gemalen of juist vegetarisch, koolhydraatarm, vloeibaar, veganistisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Zottegem. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: aan te raden in het geval van een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente