Maaltijdservice Erwetegem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Erwetegem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Erwetegem? Aan de hand van maaltijdbutler.be vindt u probleemloos alle bedrijven in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdvoorziening, of een kant-en-klaar maaltijd die nog even in de microgolf moeten: dat kunt u zelf beslissen. Verkrijgbaar vanaf €5,35 per persoon. Aan tafel voor Koolschotel met gehakt en spek en krielaardappels met peterselie of Kalkoenschnitzel met kruidenjus, witte rijst, wokgroenten? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Geholpen door de maaltijddienst in Erwetegem beschikt u over uitstekende maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteZottegem
ErvaringWeinig retouren
Postcode9620
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,14
Geliefde maaltijdRisotto, bospaddestoelen

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Erwetegem

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten die actief zijn in Erwetegem. Denk aan grote services als Dienstenthuis.be en Home Cuisine. Ook in deze plaats zelf zijn er allerlei aanbieders en speciale eetpunten. Elke partij heeft weer een eigen assortiment en procedures rondom bestellen en betaling. Dankzij deze website kunt u dus de bedrijven snel en makkelijk naast elkaar zetten. Het uitzoeken van de beste dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo wat minder gecompliceerd. Zijn er meerdere opties? Ga dan eerst voor eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Bestaan er dieetwensen als bijvoorbeeld vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Erwetegem? Ook dan bent u welkom! Een groot aantal traiteurs in België passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met de meest verse ingrediënten. Vervolgens worden de ingrediënten gekoeld en goed verpakt. Daardoor blijven structuur en smaak beschermd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven optimaal behouden. Maximaal 3 maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is dan ook overbodig.

 • Maandenlang te bewaren
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Erwetegem. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt meteen aanschuiven! In veel gevallen verzorgd door een lokale zorginstelling.

 • Direct na bereiding geleverd
 • 100% vers
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verscheidenebedrijven bieden ook een extra boodschappendienst voor senioren. Hiermee haalt men probleemloos de boodschappen zoals salades of pindakaas. Doorgaans kosteloos bezorgd met de maaltijden.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Alles aan huis bezorgd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Erwetegem vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Erwetegem? Of prefereert u een blijvende oplossing als koelverse maaltijden? Of prefereert u een bedrijf met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit veel verschillende maaltijdservices die passen bij uw uw eisen en voedingsadvies. Denk maar aan Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen of Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen? Op maaltijdbutler.be vindt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Zottegem. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Gewoonlijk kunnen ouderen via een proefbox vers bereidde bereide gerechten met veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen uittesten. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt bezorgd door uw eigen bezorger. U zit niet vast aan een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Erwetegem voor ouderen fluctueren ontzettend. Het tarief voor een maaltijd is afhankelijk van o.a. de aanbieder, het totale assortiment, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli kunt u al bestellen vanaf €5,95.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree is verkrijgbaar vanaf €3,7.
 • De daghap voor ouderen als Spinaziestamppot, braadworst kan je kopen vanaf €7,05.
De avondmaaltijd kan men aanvullen met onder andere Kokos-bonensoep, een lekker bijgerecht en niet te vergeten een toetje als Anmitsu om het af te maken. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk hulp aanvragen bij de gemeente Zottegem voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Babi pangang, rijstfantasie
 • Snijbonen met een kipfilet
 • Stamppot Witlof met gehakt
 • Bami goreng met rundvlees
 • Schnitzel mexico schotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Erwetegem aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Ga eerst na wat voor thuismaaltijd in overeenkomst is met uw eisen. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de aangesloten bezorgservices en kies er een. Achterhaal altijd eerst het type maaltijden, de manier van bezorging, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De belangrijkste verstrekkers verstrekken een voordelig proefpakket. Denk dan aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zodoende kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met geschikte aanbieders.

 4. Elke week een levering

  Was de proefbestelling goed? Dan kan men dagelijks opnieuw bestellen. Doorgaans doet u dat telefonisch, door de menukaart in te vullen, of met de computer. De menu’s worden dikwijls bezorgd middels een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst van zo’n 20 maaltijden. In het aanbod van diepvries is er een keus te maken uit 75 – 125 vaste menu’s. Met een tafeltje dekje is er sprake van een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Steeds vaker is vers op maat ook mogelijk.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijdverstrekkers hanteren een groot aanbod aan dieetmaaltijden. ZoalsGehaktbal, prei a la crème en krieltjes met peterselie of Snijbonen. Handig, want zo kan iedereen genieten van warme maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er geldt geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd indien u deze besteld heeft. Middels de unieke menukaart / lijst kan men direct en zonder moeite – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De seniorenmaaltijden worden in algemene zin door een eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Het koelverse aanbod om de 3 dagen. Het vriesverse aanbod 1 – 2 keer per 4 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Verse voeding stimuleert uw lichamelijke gezondheid. Een verse warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse bejaarden of beperkten hebben bepaalde dieetwensen. Mede daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Bijvoorbeeld glutenvrij, natriumarm, zoutarm, gemalen en ook vegetarisch, koolhydraatarm, vloeibaar, veganistisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Erwetegem. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij bijvoorbeeld een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra als slikken & kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit