Maaltijdservice Leeuwergem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Leeuwergem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Leeuwergem? Door middel van deze pagina vergelijkt u overzichtelijk alle firma’s die maaltijden thuisbezorgen. Warme gerechten, of vriesverse maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: u maakt zelf de keuze. Al beschikbaar vanaf €3,70. Flink uitpakken met Stoofpotje met peer rundvlees en puree en Spinaziestamppot? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er is een oplossing! Door de maaltijdendienst in Leeuwergem profiteert u van verse maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteZottegem
RecensieIk ben weer zelfstandig
Postcode9620
Gemiddelde kosten€5,17
Maaltijd-topperVolkoren macaronischotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Leeuwergem

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de buurt van Leeuwergem. Denk aan populaire firma’s als Prego of Aldi. Maar ook op regionaal niveau zijn er verschillende organisaties en slagerijen. Elke leverancier heeft zo een eigen keuken en voorwaarden. Aan de hand van onze vergelijker kan u de bedrijven overzichtelijk op een aantal punten vergelijken. Het selecteren van een geschikte maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier leuker en makkelijker. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er maaltijdvoorkeuren als onder andere lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Leeuwergem? Ook dan bent u welkom! Opvallend veel traiteurs voor senioren zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd verse producten. Daarna worden deze maaltijden snel teruggekoeld. Door deze handeling blijven voedingsstoffen en smaak gewaarborgd. Het is 1 week houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven in goede conditie. Maanden lang op te slaan. Elke week bestellen is dus niet noodzakelijk.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Porties ruim voldoende
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Leeuwergem. Vaak toegepast door bijv. senioren die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Normaliter afgehandeld door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • WMO mogelijkheden
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Diverse aanbieders beschikken over een praktische boodschappendienst voor bejaarden. Hiermee koop men direct broodnodige boodschappen als magere kwark en huzarensalade. In algemene zin kosteloos afgeleverd met de maaltijden.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Leeuwergem vergelijken

Af en toe profiteren van een voedzame diepvriesmaaltijd in Leeuwergem? Of heeft u liever gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor senioren? Of bent u meer op zoek naar een instelling die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit flink wat thuismaaltijden die kloppen met uw wensen en mogelijke allergieën. Wat dacht u van Medaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard. of Dieet Vol Au Vent Puree? Verderop bekijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en nabij Zottegem. Bestel eerst eens een proefpakket. Steeds vaker kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling voedzame bereide gerechten met veel voedingsstoffen en zonder conserveringsmiddelentesten. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden bezorgt door uw eigen bezorger. Er geldt geen vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Leeuwergem voor ouderen variëren nogal. De prijs wordt samengesteld door elementen als de leverancier, het soort maaltijd, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €6,5.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Gehaktbal Uiensaus Prei Aardappelen is er al voor €4,6.
 • De daghap voor ouderen als Penne Pesto Kip Wokgroenten kunt u al bestellen vanaf €5,6.
Het eten is niet waar het bij blijft. Ook Aardappelsoep, extra groenten en een dessert als Panna cotta als nagerecht. Beschikt u niet over voldoende geld? Dan kunt u mogelijk een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Zottegem voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Geliefde bereide maaltijden

 • Reepjes varkensvlees in jus
 • Tagliatelleschotel met kip
 • Varkenshaasje in pepersaus
 • Ajam pangang, bami goreng
 • Schnitzel champignonsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Leeuwergem aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Ga eerst na wat voor kant-en-klaar maaltijd aansluit op uw situatie. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de populaire maaltijd-bedrijven en kies een geschikte. Achterhaal altijd eerst het soort gerechten, de wijze van bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De grote maaltijdservices bieden een scherp geprijsd proefpakket. Denk dan aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Op basis daarvan kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bepaalde leveranciers.

 4. Maaltijden afnemen

  Was het proefpakket naar wens? Dan kan men gelijk een nieuwe menulijst invullen. Dikwijls doet u dat door even te bellen, via een menulijst, of via de website. De (warme) maaltijden wordt doorgaans aan huis gebracht via een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment kunt u zelf kiezen van een bestellijst met gemiddeld 20 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan kan men kiezen uit 75 – 125 blijvende gerechten. Bij de tafeltje dekje service kiest u voor een daghap, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf een maaltijd samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, de meeste services hanteren een speciale categorie met dieetmaaltijden. ZoalsRundersaucijs in jus met bonne femme en hete bliksem en Zalm in dillesaus. Zo kan iedereen gebruik maken van warme maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats in het geval u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Middels de menulijsten kunt u snel en simpel – op meerdere manieren – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De opwarmmaaltijden worden vaak door een vaste bezorgdienst elke week op hetzelfde moment geleverd. In het geval van koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers: om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Verse voeding heeft invloed op uw algehele gesteldheid. Een verse warme schotel is essentieel. Diverse bejaarden of gehandicapten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Op basis daarvan bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om gemalen, natriumarm, glutenvrij, zoutarm of wellicht veganistisch, koolhydraatarm, vloeibaar, eiwitrijk: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Leeuwergem. Is uw inkomen niet toereikend? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en/of slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit