Maaltijdservice Sint-Maria-Oudenhove

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sint-Maria-Oudenhove voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Sint-Maria-Oudenhove? Door gebruik te maken van deze pagina achterhaalt u gemakkelijk alle aanbieders die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of kant-en-klaar maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: de mogelijkheden zijn enorm. Al beschikbaar vanaf €4,95 per persoon. Genieten van Stoofpotje rundvlees of Asperge beenham schotel? Maar gaat het koken u moeilijk? Er is een oplossing! Door de maaltijdendienst in Sint-Maria-Oudenhove beschikt u over verse maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteZottegem
ErvaringIk kan niet meer zonder
Postcode9620
Maaltijd prijs€5,2
Maaltijd-topperSpaghetti Bolognese, kaas

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Sint-Maria-Oudenhove

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten die bezorgen in Sint-Maria-Oudenhove. We hebben het over interessante leveranciers als Colruyt en/of Colruyt. Maar ook in de buurt ontstaan er allerlei instanties en speciale eetpunten. Ieder bedrijf onderscheidt zich door een heel eigen keuken en procedures rondom bestellen en betaling. Met behulp van onze tool kan u daardoor de bezorgdiensten probleemloos op een rijtje zetten. Het selecteren van de best passende service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook wat overzichtelijker. Twijfelt u nog? Start eens met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met bepaalde wensen als bijv. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Sint-Maria-Oudenhove? Dat is niet erg! Best veel traiteurs voor senioren houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Vervolgens worden deze maaltijden teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door deze handeling blijven voedingsstoffen en smaak in topconditie. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen raken niet bedorven. Maanden lang op te slaan. Wekelijks een bezorger aan huis hoef je niet te doen.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sint-Maria-Oudenhove. Een prima oplossing voor bijv. ouderendie de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Normaliter geïnitieerd door een meer lokale partij.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Een aantal aanbieders faciliteren daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor chronisch zieken. Zo haalt u eenvoudig praktische of verse producten als zoetwaren of jonge kaas. Meestal kosteloos afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Sint-Maria-Oudenhove vergelijken

Liefhebber van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Sint-Maria-Oudenhove? Of prefereert u een structurele oplossing zoals koelverse opwarmmaaltijden? Of heeft u liever een lokale organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit meerdere type aanbieders die aansluiten bij uw gesteldheid en voedingsadvies. Denk maar aan Gebraad Mosterdsaus Spruiten Knolselderpuree en Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen? Aan de hand van deze website vindt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de streek Zottegem. Bekijk goed het proefpakket. Vaak is er een proef-mogelijkheid. U kan ambachtelijke bereide gerechten met dagverse artikelen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen beoordelen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Het eten wordt bezorgd door uw eigen bezorger. Zij werken vaak niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sint-Maria-Oudenhove voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die u betaalt heeft te maken met zaken als de leverancier, het productieproces, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Hamburger Witloof Aardappelen is er al voor €5,4.
 • Een vriesverse maaltijd als Vispannetje Met Parijse Wortelen En Puree vindt u vaak al vanaf €5,5.
 • De daghap voor ouderen als Gehaktballen in uienjus bestelt u vanaf €6,35.
De avondmaaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Kaassoep, extra groenten en een toetje als Aardbeien om het af te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Wellicht kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Zottegem voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Geliefde bereide maaltijden

 • Jonge kabeljauw in roomsaus
 • Stamppot Zuurkool met appel
 • Kipfilet in piri piri saus
 • Kipfilet in piri piri saus
 • Kippensoep met vermicelli

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sint-Maria-Oudenhove regelen

 1. Inventariseer wensen

  Stel eerst vast wat voor type seniorenmaaltijd in overeenkomst is met uw voedingspatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk professionele leveranciers en kies er een. Bekijk met name het soort gerechten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De grote aanbieders werken met een scherp geprijsd proefpakket. Typische acties zijn 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Mede daarom kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met gespecialiseerde maaltijdservices.

 4. Bezorgafspraken maken

  Beviel het proefpakket? In dat geval kan men zonder problemen weer nieuwe gerechten bestellen. Meestal kan dit door even te bellen, via de papieren bestellijst of via de iPad. De maaltijden voor ouderen worden dikwijls geleverd aan huis door een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met pakweg 25 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan kunt u kiezen uit 70+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan treft men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij sommige aanbieders is zelf gerechten samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijd-verzorgers werken met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Denk aan Groentemix, kormasaus, basmatirijst of Heldere vermicellisoep. Zodoende zijn er voor iedereen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw leverancier.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er is geen sprake van een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen zodra u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door het invullen van een handige bestellijst kunt u wekelijks zelf – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijden inplannen.

Hoe werken de leveringen?

De gerechten worden in algemene zin door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Binnen het koelverse segment 1 of 2 keer per week. Het vriesverse assortiment 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd bevordert uw algehele gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige senioren of gehandicapten eten volgens een strikt dieet. Hierdoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het betreft lactosevrij, glutenvrij, zoutarm, gemalen en ook eiwitrijk, vegetarisch, vloeibaar, koolhydraatarm: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Sint-Maria-Oudenhove. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij een situatie als coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit