Maaltijdservice Strijpen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Strijpen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Strijpen? Middels deze website vergelijkt u probleemloos alle aanbieders in uw regio! Een warme maaltijdservice, of een dagvers gerecht die nog even in de microgolf moeten: het kan allemaal. Al beschikbaar vanaf €4,45 per maaltijd. Flink uitpakken met Macaronischotel bolognese of Lekkerbekje in kerrie-gembersaus. Meergroentenstamppot? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er kan meer dan u denkt! Via de maaltijddienst in Strijpen hebt u toegang tot heerlijke maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteZottegem
ReactieNaar mijn goesting
Postcode9620
Gemiddelde kosten€5,21
Vaak gekozen maaltijdKip kerrie ananas schotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Strijpen

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Strijpen. Neem bijv. belangrijke bezorgers als Meal-Story of 15Gram. Maar ook in de buurt kunt u terecht bij tal van leveranciers en restaurants. Elke optie heeft weer een eigen keuken en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Dankzij onze vergelijker kan u daardoor de bezorgdiensten rustig met elkaar vergelijken. Een keuze maken voor de best passende verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook een stuk eenvoudiger. Eerst eens proberen? Bestel dan een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er voorkeuren zoals o.a. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Strijpen? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Nogal wat traiteurs voor bejaarden worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met de meest verse ingrediënten. Vervolgens wordt de maaltijd snel teruggekoeld. Zo blijven voedingswaarden intact. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Vers van het land
 • Vol van smaak
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken ingevroren via de shock-freeze methode. Mineralen, vitamines en smaak blijven gewaarborgd. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Vol vitaminen en mineralen
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Strijpen. Perfect voor bijv. chronisch zieken die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Doorgaans gedaan door een plaatselijk restaurant.

 • Vanuit de pan op het bord
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Diverse organisaties hebben daarnaast een premium boodschappendienst voor gehandicapten. Hierdoor koop men moeiteloos nuttige boodschappen zoals desem meergranen en zeewier burger. Normaliter zonder extra kosten bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Strijpen vergelijken

Zoekt u een heerlijke diepvriesmaaltijd in Strijpen? Of prefereert u echt 100% verse koelverse maaltijden? Of neigt u meer naar een aanbieder die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden verscheidene opties die voldoen aan uw eisen voedingspatroon. Neem nu Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus of Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt? Verderop ontdekt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Zottegem. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. In veel gevallen kan men voor aantrekkelijke prijzen de lekkerste bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig zout beoordelen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Zij werken vaak niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Strijpen voor ouderen zijn ontzettend divers. Het tarief voor een maaltijd hangt namelijk af van zaken als de aanbieder, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus wordt al bezorgd vanaf €4,5.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Boerenkool Met Kalfsgehaktbal kunt u al bestellen vanaf €3,5.
 • Een thuisbezorgde daghap als Penne, champignonragout, broccoli kunt u al bestellen vanaf €5,9.
De avondmaaltijd kan men aanvullen met onder andere Witlofsoep, iets te drinken en een toetje als Poire belle Hélène om het af te maken. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk een subsidie of regeling treffen met de gemeente Zottegem voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Geliefde bereide maaltijden

 • Vegetarische roerbakstukjes
 • Stamppot koolraap met appel
 • Reepjes kippenvlees in jus
 • Pompoensoep met vermicelli
 • Boe­ren­kool­stoof met ei

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Strijpen bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Trek eerst na wat voor soort maaltijdservice rijmt met uw gesteldheid. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk beschikbare bezorgdiensten en bekijk de beschikbaarheid. Achterhaal altijd eerst het soort gerechten, de wijze van bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De belangrijkste verstrekkers stunten met een extra goedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u op een prettige manier kennismaken met alle maaltijd-verzorgers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dan kunt u dagelijks nog een bestelling doen. Doorgaans is dat mogelijk door even te bellen, met behulp van de menukaart, of met de computer. De thuismaaltijden worden in algemene zin thuisbezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

In het geval van koelverse maaltijden krijgt u meestal te maken met een bestellijst met circa 15 gerechten. In het aanbod van diepvries kan men kiezen uit 100+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan heeft u te maken met één maaltijd per dag. Meer en meer is zelf uw bord samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijdverstrekkers bieden een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Neem nou Rundersaucijs met jus, spinazie en gekookte aardappelen of Kipfilet in piri piri saus. Zo krijgt iedereen geschikte opwarmmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met de organisatie waar u klant bent.

Is er een minimale afname?

Nee, aanbieders hanteren geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd indien men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Aan de hand van een handige bestellijst kan men eenvoudig – online, telefonisch of op papier – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De menu’s worden meestal door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip afgeleverd. Binnen het koelverse segment om de 3 dagen. In het geval van vriesvers: om de 2 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een maaltijd met verse ingrediënten is van belang voor uw energie en levenslust. De warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige bejaarden of invaliden eten volgens een bepaald dieet. Hierdoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan glutenvrij, lactosevrij, zoutarm, natriumarm of wellicht koolhydraatarm, vegetarisch, vloeibaar, veganistisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Strijpen. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij bijvoorbeeld glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit