Maaltijdservice Velzeke-Ruddershove

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Velzeke-Ruddershove voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Velzeke-Ruddershove? Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker ontdekt u moeiteloos alle services in de buurt! Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een koelverse maaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: dat kunt u zelf beslissen. Al beschikbaar vanaf €5,20 per persoon. Ouderwets genieten van Kippenbout Met Appelmoes En Puree of Rabarbercompote? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Met behulp van de maaltijdendienst in Velzeke-Ruddershove ontvangt u ambachtelijke maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteZottegem
RecensieNiet duur, wel lekker
Postcode9620
Prijs per maaltijd€5,22
Populaire maaltijdGroentesoep met balletjes

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Velzeke-Ruddershove

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in en rondom Velzeke-Ruddershove. Neem bijv. landelijke bezorgers als Meal-Story of HelloFresh. Ook in de gemeente zelf bestaan er tal van aanbieders en vrijwilligersorganisaties. Iedere partij wordt gekenmerkt door zijn eigen type maaltijd en bestelvoorwaarden. Geholpen door www.maaltijdbutler.be kunt u dus de organisaties eenvoudig op een aantal punten vergelijken. De keuze maken voor een solide dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan een stuk gemakkelijker. Zijn er meerdere opties? Begin dan met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Bestaan er menu-voorkeuren zoals bijv. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Velzeke-Ruddershove? Geen probleem! Een groot aantal traiteurs houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met 100% verse ingrediënten. Later worden deze producten gekoeld en goed verpakt. Door dit proces blijven smaak en vitamines optimaal behouden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Heerlijke en smaakvol
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen raken niet bedorven. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Maandenlang te bewaren
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Velzeke-Ruddershove. Vaak toegepast door bijv. gehandicapten die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Dikwijls afgehandeld door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Warm thuisbezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

De meeste services beschikken over een bruikbare boodschappendienst voor gehandicapten. Daarmee bestelt men direct de supermarktartikelen als honing of koffiemelk. Normaal gratis bezorgd op een vast tijdstip.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Velzeke-Ruddershove vergelijken

Incidenteel eens genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Velzeke-Ruddershove? Of neigt u meer naar een wekelijkse bezorgde koelverse opwarmmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een instelling die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden verscheidene menu’s die passen bij uw uw wensenlijstje en mogelijke allergieën. Genieten van de lekkerste gerechten als Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard. of Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen? Verderop bekijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de regio Zottegem. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Meestal kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling gezonde bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig vet testen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Uw bestelling wordt geleverd door een persoonlijke bezorger. Er is geen sprake van een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Velzeke-Ruddershove voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die u betaalt wordt gevormd door onderdelen als de leverancier, het productieproces, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €6,05.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Kaasburger Met Spinazie En Puree bestelt u vanaf €5,3.
 • De daghap voor ouderen als Runderstoofpotje, groentemix met kalkoenblokjes en aardappelpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €5,9.
De maaltijden is niet waar het bij blijft. Ook Kaassoep, een extra salade en om het compleet te maken Banana split om het feest compleet te maken. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Zottegem voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Lamsvlees in rozemarijnsaus
 • Stamppot spitskool met kaas
 • Braadworst in barbecuesaus
 • Tortellini gevuld met kaas
 • Spaghetti Bolognese, kaas

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Velzeke-Ruddershove bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Achterhaal eerst wat voor type bezorgmaaltijd past bij uw wensenlijstje. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk beschikbare maaltijdvoorzieningen en kies er een. Kijk goed na het assortiment, op welke manieren u kunt bestellen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Proefpakket bestellen

  De professionele leveranciers geven een goedkoop of gratis proefpakket. Typische acties zijn 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Hierdoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met voordelige dienstverleners.

 4. Vaste levermomenten

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dan kan men overzichtelijk nieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen is dat mogelijk via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menulijst, of online. De thuismaaltijden worden niet zelden geleverd aan huis door een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met ongeveer 25 menu’s. Binnen het diepvries-segment is er een keus te maken uit 80+ blijvende gerechten. Rondom tafeltje dekje is er sprake van een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf ingrediënten combineren een speciale feature.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, heel veel aanbieders voorzien in een ruim assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Kip in zoetzure saus of Runderstooflapje met jus, bloemkool met bechamelsaus en gekookte aardappelen. Hiermee krijgt iedereen geschikte kant-en-klaar maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen aanbieder.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen wanneer u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Via de menulijsten kunt u snel en simpel – op meerdere manieren – een bestelling doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De verse maaltijden worden in de meeste gevallen door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers is dat elke week 2 keer. Vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Verse voeding is van belang voor een vitaal en energiek lichaam. Een verse warme schotel is heel belangrijk. Sommige senioren of beperkten eten volgens een strikt dieet. Hierdoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Denk aan gemalen, natriumarm, glutenvrij, zoutarm of wellicht koolhydraatarm, veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Velzeke-Ruddershove. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig in het geval van een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken en kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit