Maaltijdservice Houtave

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Houtave voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Houtave? Geholpen door onze vergelijker doorzoekt u probleemloos alle aanbieders in uw eigen gemeente. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of diepvriesmaaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: de mogelijkheden zijn enorm. Dit kan al vanaf €5,35 p.p. Flink uitpakken met Runderlapje in jus, spruitjes en aardappelpartjes met peterselie en Gegrilde vegastukjes in jus. Groentestoverij met amandel-rozijnen. Gekookte aardappelen? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Middels de maaltijdendienst in Houtave geniet u van verse maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteZuienkerke
ReactieNaar mijn goesting
Postcode8377
Prijs per gerecht€6,31
Vaak gekozen maaltijdBloemkool met rundvlees schotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Houtave

We zien meer en meer maaltijdendiensten in en rondom Houtave. U kunt denken aan erkende bezorgers als Smartmat of Delhaize. Maar ook op regionaal niveau kan men kiezen voor uitstekende initiatieven en wijkrestaurants. Iedere organisatie onderscheidt zich door een heel eigen manier van bereiding en voorwaarden. D.m.v. onze tool kunt u dus de leveranciers rustig naast elkaar bekijken. Een keuze maken voor een solide maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan een beetje makkelijker. Twijfelt u nog? Begin dan met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval allergieën of dieetwensen als vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Houtave? Ook dan bent u welkom! Nogal wat traiteurs voor ouderen zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Later worden deze maaltijden gekoeld naar onder 5⁰C. Daardoor blijven vitaminen en mineralen ongeschonden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen middels de shock-freeze procedure ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven optimaal behouden. Maanden lang op te slaan. Elke week een bezorging hoef je niet te doen.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Eenvoudig op te warmen
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Houtave. Een goede vervanger voor bijv. senioren die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt meteen aanschuiven! In veel gevallen geregeld via een plaatselijk restaurant.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verschillende bezorgers hebben ook een premium boodschappendienst voor chronisch zieken. Op die manier haalt u zonder moeite praktische of verse producten als magere kwark of groenteburger. Doorgaans kosteloos bezorgd door de vaste bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Houtave vergelijken

Af en toe profiteren van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Houtave? Of houdt u juist van een wekelijkse bezorgde koelverse opwarmmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een instelling die zich focust op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit diverse leveranciers die voldoen aan uw wensen en eetpatroon. Wat te denken van Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree of Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree? Aan de hand van deze website achterhaalt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Zuienkerke. Onze tip: begin met een proefpakket. Vaak kunt een voor een lage prijs ambachtelijke bereide gerechten met min. 200 gram groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen beoordelen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Zij werken vaak niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Houtave voor ouderen variëren nogal. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van factoren als de leverancier, het productieproces, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Vispannetje Met Parijse Wortelen En Puree kunt u al bestellen vanaf €4,75.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje kan je kopen vanaf €4,2.
 • Een warme dagschotel als Chinese wokschotel bestelt u vanaf €5,85.
De gerechten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Vissoep, een stukje fruit en om het compleet te maken Panna cotta om het af te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Doorgaans kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Zuienkerke voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Tomatensoep
 • Kipfilet
 • Varkensvlees, erwten, aardappelpuree
 • Doperwtje wortel kippenpoot schotel
 • Gehakt, bloemkool, aardappelpuree

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Houtave aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Achterhaal eerst wat voor categorie ouderenmaaltijd klopt met uw eisen. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de populaire maaltijdservices en maak een keuze. Check vooral het type maaltijden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Begin met het proefpakket

  Het gros van de dienstverleners werken met een scherp geprijsd proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Op basis daarvan kunt u zonder hoge kosten kennismaken met goede services.

 4. Bestellingen plaatsen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? In dat geval kunt u gelijk een nieuwe bestelling plaatsen. Doorgaans kan dit door te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of email / internet. De maaltijden voor thuis worden steeds vaker thuisbezorgd middels een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks keuzemenu met ongeveer 20 gerechten. Als we het hebben over diepvries is het assortiment beperkt tot 70 – 150 vaste maaltijden. Met een tafeltje dekje kiest u voor een speciaal dagmenu. Steeds vaker is zelf een maaltijd samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijdservices komen u tegemoet met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Heldere vermicellisoep en Stamppot boerenkool. Zodoende ontvangt men altijd goede opwarmmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw bezorger.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis op het moment dat u deze besteld heeft. Door gebruik te maken van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de bezorging?

De gerechten worden gewoonlijk door een eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Binnen het koelverse segment om de 3 dagen. Bij vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Verse voeding is cruciaal voor uw algehele gesteldheid. Een verse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Veel bejaarden of gehandicapten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis. Het betreft glutenvrij, gemalen, lactosevrij, natriumarm en niet te vergeten koolhydraatarm, vegetarisch, veganistisch, vloeibaar: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Houtave. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst in het geval van een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit