Maaltijdservice Zutendaal

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Zutendaal voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Zutendaal? Via onze tool vergelijkt u gemakkelijk alle firma’s in de buurt! Tafeltje dekje, of vriesverse gerechten die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €3,60 per gerecht. Aan tafel voor Kabeljauw, dillesaus, sperziebonen, krieltjes en Daging rendang. Atjar tjampoer. Bami goreng? Maar is zelf koken geen optie meer? Er is gelukkig een alternatief. Met behulp van de maaltijdendienst in Zutendaal beschikt u over verse maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLimburg
GemeenteZutendaal
RecensieGeen abonnement nodig
Postcode3690
Prijs per gerecht€6,92
Nummer 1-maaltijdRunderstoofpotje

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Zutendaal

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in Zutendaal. Bijvoorbeeld belangrijke bezorgers als Traiteur Goossens en Colruyt. Echter, ook heel lokaal ontstaan er allerlei initiatieven en verswinkels. Elk bedrijf hanteert een eigen keuken en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Aan de hand van www.maaltijdbutler.be kunt u de bezorgdiensten probleemloos met elkaar vergelijken. Een keuze maken voor een relevante dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan wat aangenamer. Eerst eens proberen? Bestel dan een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er menu-voorkeuren zoals kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Zutendaal? Dat is niet erg! Best veel traiteurs en cateraars houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Hierna worden ze snel teruggekoeld. Hierdoor blijven vitaminen en mineralen intact. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven gewaarborgd. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Zutendaal. Vaak toegepast door bijv. hulpbehoevenden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Veelvuldig verzorgd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Veel aanbieders voorzien in een extra boodschappendienst voor ouderen. Hiermee bestelt u gelijk de supermarktartikelen als boter of sinas. Meestal kosteloos bezorgd met de maaltijden.

 • Direct alles in huis
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Zutendaal vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Zutendaal? Of bent u meer op zoek naar de meest verse koelverse maaltijden voor senioren? Of heeft u liever een aanbieder die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit flink wat opties die voldoen aan uw wensen en voedingsadvies. Zelf maaltijden online bestellen als Dieet Rundstong Tomatensaus Puree of Gehaktballetjes Tomatensaus Met Broccoli En Rösti? Via onze vergelijker treft u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de gemeente Zutendaal. Bestel eerst eens een proefpakket. Gewoonlijk kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling complete bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig kunstmatige toevoegingen proeven. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. U zit niet vast aan een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Zutendaal voor ouderen variëren nogal. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van o.a. de maaltijdservice, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree is beschikbaar vanaf €6,25.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel wordt al bezorgd vanaf €4,2.
 • Een warme dagschotel als Uiensoep kunt u al bestellen vanaf €6,35.
De maaltijden is vaak uit te breiden met o.a. Broccolisoep, extra groenten en iets fris zoals Crêpe suzette achteraf. Zijn kosten voor u een probleem? Doorgaans kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Zutendaal voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Beste bereide maaltijden

 • Bami, quorn, satésaus
 • Kip in zoetzure saus
 • Pannenkoekenschotel
 • Boerengehaktschotel
 • Gepofte aardappels

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Zutendaal bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Stel eerst vast wat voor thuismaaltijd aansluit op uw leefpatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijdservices en selecteer er een. Let met name op het assortiment, de wijze van bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De bekende leveranciers hebben een zeer betaalbaar proefpakket. Vaak gaat het om 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zo kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met alle verstrekkers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Bevalt het proefpakket? Zo ja, dan kan men moeiteloos een nieuwe menulijst invullen. Meestal doet u dat door even te bellen, via een menulijst, of via de iPad. De bezorgmaaltijden worden steeds vaker thuisbezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met pakweg 30 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan hebt u de keuze uit 90+ vaste menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan kiest u voor een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Steeds vaker is zelf uw bord samenstellen een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, heel veel dienstverleners werken met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Bijvoorbeeld Kipfiletstukjes met kerriesaus, doperwten en witte rijst of Witlofschotel met ham. Daardoor zijn er voor alle ouderen bezorgmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw leverancier.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd wanneer u deze besteld heeft. Aan de hand van de welbekende bestellijst kunt u snel en simpel – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De maaltijden worden vaak door een lokale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Het koelverse assortiment wekelijks. Bij vriesverse maaltijden elke 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een goede maaltijd stimuleert een goede balans en energie. Een dagverse warme schotel is essentieel. Sommige bejaarden of invaliden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierdoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. U kunt denken aan glutenvrij, natriumarm, gemalen, zoutarm en ook veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar, koolhydraatarm: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Zutendaal. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst als er iets speelt als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken of kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit