Maaltijdservice Maaseik

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Maaseik voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Maaseik? Dankzij www.maaltijdbutler.be achterhaalt u eenvoudig alle bezorgers die aan huis leveren. Warme gerechten, of een opwarmmaaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: de mogelijkheden zijn enorm. Al beschikbaar vanaf €4,45 per gerecht. Aanschuiven voor Varkenshaas, botergroenten, gebakken aardappelen of Prei a la creme? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Dat hoeft niet erg te zijn! Door middel van de maaltijddienst in Maaseik beschikt u over uitstekende gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLimburg
GemeenteMaaseik
ReactieProfessionele keuken
Postcode3680
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,91
Meest gekozen maaltijdSpaghetti Napoli

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Maaseik

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten die bezorgen in Maaseik. Bijvoorbeeld landelijke bedrijven als 15Gram en/of 0. Echter, ook heel lokaal kan men kiezen voor verscheidene initiatieven en verswinkels. Iedere optie levert een eigen aanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Aan de hand van onze tool kan u daardoor de firma’s probleemloos naast elkaar zetten. Het selecteren van de best passende maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan wat overzichtelijker. Eerst kijken of het wat is? Profiteer nu van een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er bepaalde wensen als bijvoorbeeld gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Maaseik? Er is een oplossing! Veel traiteurs voor bejaarden zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met uitsluitend verse groenten. Nadien wordt het eten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door dit proces blijven geur, kleur en smaak ongeschonden. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Meest verse maaltijden
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en ingevroren via de shock-freeze methode. Kleur, smaak en geur blijven gewaarborgd. 10 weken lang eetbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is niet altijd nodig.

 • Maandenlang te bewaren
 • Gezond en lekker
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Maaseik. Ideaal voor bijv. chronisch zieken die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Vaak geïnitieerd door een lokale zorginstelling.

 • Warm thuisbezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Veel firma’s beschikken over een praktische boodschappendienst voor ouderen. Op die manier bestelt u probleemloos de boodschappen zoals desem meergranen of snijworst. Doorgaans gratis mee bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Maaseik vergelijken

Liefhebber van een complete diepvriesmaaltijd in Maaseik? Of houdt u juist van gezonde en lekkere koelverse thuismaaltijden? Of heeft u liever een organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit flink wat seniorenmaaltijden die aansluiten bij uw omstandigheden en eventuele voedingsvoorschrift. Genieten van de lekkerste gerechten als Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree of Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje? Verderop vindt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de streek Maaseik. Onze tip: begin met een proefpakket. Doorgaans kunt u tegen een zeer scherpe prijs voedzame bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder conserveringsmiddelenproberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De maaltijden worden bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Maaseik voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs voor een gerecht heeft te maken met bijvoorbeeld de leverancier, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Gebraad Mosterdsaus Spruiten Knolselderpuree is er al voor €5,8.
 • Diepvriesmaaltijd als Rundstong Madeirasaus Puree is verkrijgbaar vanaf €4,65.
 • Een warme daghap voor senioren als Kippenbout in jus is er al vanaf €6,15.
Een verse maaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Bruinebonensoep, extra groenten en iets fris zoals Custard als afsluiter. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Maaseik voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Gebonden goulashsoep
 • Kipfilet in roomsaus
 • Jumping Jack Salmon
 • Gebakken aardappels
 • Gebakken krieltjes

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Maaseik aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Check als eerst welke vorm van een seniorenmaaltijd in overeenkomst is met uw eisen. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk gespecialiseerde bezorgservices en maak een keuze. Let met name op het type maaltijden, keuze in bezorgdagen, en recensies van andere klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De bekende maaltijd-verzorgers werken met een zeer betaalbaar proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zo kunt u zonder hoge kosten kennismaken met goede dienstverleners.

 4. Een vaste leverdag

  Bevalt het proefpakket? Mooi, dan kunt u direct een nieuwe bestelling plaatsen. Doorgaans kan dat door te bellen, via een menulijst, of online. De thuismaaltijden worden in algemene zin aan huis gebracht via een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met om en nabij de 20 gerechten. Spreken we over diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 70+ blijvende gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan gebruikt men een vaststaand menu per dag. In steeds meer gevallen is zelf gerechten samenstellen een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, heel veel services werken met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Varkensoester met champignonroomsaus, sperziebonen en aardappelpuree en Rundersaucijsje met vleesjus, aardappelpuree, stoofpeertjes. Daardoor zijn er voor alle ouderen bezorgmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis wanneer men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Met behulp van een handige bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De maaltijden voor ouderen worden meestal door een lokale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. In het geval van koelvers: 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers spreken we van om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd helpt mee aan een optimale lichamelijke gesteldheid. Elke dag een warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige bejaarden of invaliden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Om die reden kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld gemalen, lactosevrij, zoutarm, glutenvrij of misschien vloeibaar, koolhydraatarm, vegetarisch, veganistisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Maaseik. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij bijvoorbeeld coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat als slikken & kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente