Maaltijdservice Dikkele

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Dikkele voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Dikkele? Met behulp van onze vergelijker vindt u overzichtelijk alle bezorgers in de buurt! Een warme maaltijdvoorziening, of dagverse gerechten die een paar minuten in de microgolf gaan: u kunt alle kanten op. Al te verkrijgen vanaf €5,25 per persoon. Aan tafel voor Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli en Rookworst met rijk gevulde erwtensoep? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er is gelukkig een alternatief. Door middel van de maaltijddienst in Dikkele krijgt u voedzame gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteZwalm
ReactieLekkerder dan ik dacht
Postcode9630
Prijs per maaltijd€5,24
Meest gekozen maaltijdTomatensoep met balletjes

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Dikkele

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de regio van Dikkele. Denk dan aan erkende organisaties als Meal-Story of HelloFresh. Ook binnen de gemeente kunt u terecht bij allerlei instanties en zorginstellingen. Ieder bedrijf wordt bestempeld door z’n eigen type maaltijd en voorwaarden. Via de maaltijdservice-vergelijker kan u de services op uw gemak vergelijken op allerlei onderdelen. De keuze maken voor een goede service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende wat minder gecompliceerd. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er in uw geval menu-voorkeuren als bijv. kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Dikkele? Geen probleem! Flink wat traiteurs voor senioren worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd kakelverse ingrediënten. Later worden de ingrediënten gekoeld naar onder 5⁰C. Door dit proces blijven voedingswaarden intact. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Altijd 200 gram groente
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Vitamines en mineralen blijven optimaal behouden. Maanden lang op te slaan. Elke week een bezorging is geen verplichting.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Dikkele. Perfect voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Normaliter geïnitieerd door een lokale zorginstelling.

 • Warm thuisbezorgd
 • 100% vers
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Diverse bedrijven faciliteren daarnaast een premium boodschappendienst voor gehandicapten. Zodoende krijgt u eenvoudig de boodschappen zoals salades of huishoudelijke artikelen. In algemene zin zonder extra kosten bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Dikkele vergelijken

Liefhebber van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Dikkele? Of prefereert u echt 100% verse koelverse bezorgmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een instelling die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden meerdere soorten maaltijden die aansluiten bij uw situatie en mogelijke allergieën. Genieten van de lekkerste gerechten als Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree en Witte Pens Met Rodekool En Puree? Via onze vergelijker ziet u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Zwalm. Onze tip: begin met een proefpakket. Steeds vaker kunnen ouderen via een proefbox voedzame bereide gerechten met verse producten en weinig vet keuren. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Zij werken vaak niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Dikkele voor ouderen wijken nogal af. De prijs die wordt gerekend wordt gevormd door o.a. de leverancier, het aantal verwerkte maaltijden, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree is er al voor €5,55.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Kippenbout Met Appelmoes En Puree is verkrijgbaar vanaf €3,5.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Aspergesoep bestelt u vanaf €5,55.
Het eten is niet het enigste: Wat te denken van Vissoep, een gezonde salade en niet te vergeten een toetje als Banaan ijs om het feest compleet te maken. Heeft u moeite met de financiën? In sommige gevallen kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Zwalm voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Gehaktballetjes in satésaus
 • Andijviestamppot, speklapje
 • Snijbonen met een kipfilet
 • Stamppot Hutspot met worst
 • Kalkoenmedaillons in saus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Dikkele aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Onderzoek allereerst wat voor categorie bezorgmaaltijd rijmt met uw omstandigheden. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de professionele aanbieders en maak een keuze. Controleer goed het assortiment, de manier van bezorging, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Probeer het proefpakket

  De populaire maaltijdservices stunten met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Denk dan aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zodoende kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met gespecialiseerde maaltijd-verzorgers.

 4. Vaste levermomenten

  Genoten van de proefmaaltijd? Dan kunt u zonder moeite nog een bestelling doen. Bij veel aanbieders is dat mogelijk door te bellen, door de menukaart in te vullen, of via internet. De gerechten worden doorgaans thuisbezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met gemiddeld 30 gerechten. Spreken we over diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 80+ vaste maaltijden. In het geval van tafeltje dekje is er vaak een vaststaand menu per dag. In steeds meer gevallen is zelf uw menu samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer aanbieders werken met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Neem nou Draadjesvlees in biersaus, stoofpeertjes, aardappelkoekjes en Drumsticks in ketjapsaus. Sperziebonen. Witte rijst. Op die manier zijn er voor iedereen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd nadat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door middel van de unieke menukaart / lijst kunt u snel en simpel – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er geleverd?

De maaltijden voor ouderen worden in de regel door een eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers spreken we van 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers spreken we van om de 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een goede maaltijd vormt de basis voor een optimale lichamelijke gesteldheid. De warme schotel is daarbij een voorwaarde. Sommige senioren of invaliden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Mede daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld glutenvrij, gemalen, natriumarm, lactosevrij en ook eiwitrijk, vegetarisch, vloeibaar, veganistisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Dikkele. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij een situatie als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit