Maaltijdservice Zwalm

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Zwalm voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Zwalm? Door gebruik te maken van onze vergelijker bekijkt u probleemloos alle leveranciers die leveren in uw plaats. Tafeltje dekje, of koelverse maaltijden die nog even in de microgolf moeten: u kunt alle kanten op. Verkrijgbaar vanaf €3,85 per maal. Aanschuiven voor Ajam pangang, nasi goreng en Vissoep? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er kan meer dan u denkt! D.m.v. de maaltijddienst in Zwalm geniet u van uitstekende maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteZwalm
ErvaringSnel en eenvoudig bestellen
Postcode9630
Prijs per maaltijd€6,73
Meest gekozen maaltijdAardappelpuree

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Zwalm

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de regio van Zwalm. Bijvoorbeeld erkende leveranciers als Meal-Story of Delhaize. Maar ook in de buurt ontstaan er verschillende aanbieders en speciale eetpunten. Iedere service heeft weer een eigen productaanbod en voorwaarden. Door middel van deze website kunt u de aanbieders rustig op een aantal punten vergelijken. Het selecteren van een degelijke verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve wat minder gecompliceerd. Zijn er nog twijfels? Begin dan met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval maaltijdvoorkeuren als bijvoorbeeld kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Zwalm? Ook dan bent u welkom! Steeds meer traiteurs en cateraars kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Vervolgens worden deze maaltijden gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Met deze techniek blijven voedingsstoffen en smaak onaangeroerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • 100% dagvers
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en ingevroren via de shock-freeze methode. Mineralen, vitamines en smaak raken niet bedorven. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week bestellen hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Zwalm. Een prima oplossing voor bijv. senioren die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Gerechten zijn direct op te eten. In de regel gedaan door een meer lokale partij.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

De meeste aanbieders beschikken over een praktische boodschappendienst voor gehandicapten. Op die manier krijgt men gelijk de boodschappen zoals jong belegen kaas en chocolade. Veelal gratis bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Op een vast moment in de week
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Zwalm vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Zwalm? Of heeft u liever vers bereidde koelverse maaltijden voor ouderen? Of geeft u de voorkeur aan een bedrijf gericht op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden relatief veel maaltijdservices die matchen met uw omstandigheden en diëten/allergieën. Denk maar aan Kip Kerriesaus Met Rijst of Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard.? Hieronder ontdekt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Zwalm. Let ook goed op het proefpakket. Dikwijls kan men voor aantrekkelijke prijzen heerlijke bereide gerechten met veel voedingsstoffen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt geleverd door uw eigen bezorger. U zit niet vast aan een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Zwalm voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs per maaltijd hangt af van o.a. de aanbieder, het productieproces, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kalfsworst Rode Kool Aardappel is er al vanaf €5,25.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Dieet Kippenworst Spinazie Puree wordt al bezorgd vanaf €5,5.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Pannenkoeken met spek wordt al bezorgd vanaf €6,15.
Een verse maaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Burgersoep, een gezonde salade en een toetje als Natas do Céu na. Heeft u een laag inkomen? Soms kan u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Zwalm voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Zalmfilet in saus
 • Bami babi ketjap
 • Runderstoofpotje
 • Hamlapje in jus
 • Gebakken rijst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Zwalm aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Check als eerst wat voor opwarmmaaltijd aansluit op uw wensenlijstje. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de meest gekozen bezorgdiensten en bepaal uw voorkeuren. Achterhaal altijd eerst het maaltijd-aanbod, keuze in bezorgdagen, en recensies van andere klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De grote verstrekkers geven een scherp geprijsd proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zo kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met aantrekkelijke maaltijd-verzorgers.

 4. Vaste levermomenten

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dan kunt u gelijk nieuwe gerechten bestellen. Meestal doet u dat telefonisch, door de menukaart in te vullen, of via de website. De kant-en-klaar maaltijden worden gemiddeld genomen geleverd door een behulpzame bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met ruwweg 30 gerechten. Binnen het diepvries-segment kunt u kiezen uit 50 – 100 vaste vaste gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er vaak een daghap, zonder keuze. Soms is zelf ingrediënten combineren een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, steeds meer leveranciers hebben een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als o.a. Groentesoep of Speklapjes met jus, rode bieten met zilveruitjes en aardappelpuree. Daardoor ontvangt men altijd goede warme maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij de organisatie waar u klant bent.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats in het geval u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Middels de menulijsten kunt u wekelijks zelf – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er geleverd?

De gerechten worden in de regel door uw eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden elke 3/4 dagen. Bij vriesvers: om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten is van belang voor uw lichamelijke gezondheid. Een dagelijkse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse senioren of gehandicapten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Hierdoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het gaat om lactosevrij, gemalen, glutenvrij, natriumarm en ook eiwitrijk, vegetarisch, koolhydraatarm, vloeibaar: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Zwalm. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij bijvoorbeeld glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente