Maaltijdservice Hundelgem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hundelgem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Hundelgem? Door middel van www.maaltijdbutler.be vindt u moeiteloos alle organisaties in uw eigen gemeente. Maaltijden warm bezorgd, of microgolf-maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: u bepaalt het helemaal zelf. Verkrijgbaar vanaf €5,55 per maal. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Kip Kerriesaus Met Rijst en Pasta Venetia? Maar gaat het koken u moeilijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Middels de maaltijdendienst in Hundelgem smult u weer van heerlijke maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteZwalm
Waarom bestellen?Smaak valt niet tegen
Postcode9630
Prijs per gerecht€5,25
Nummer 1-maaltijdMacaronischotel bolognese

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Hundelgem

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de buurt van Hundelgem. Neem interessante leveranciers als 15Gram en Wink. Maar ook lokaal ontwikkelen zich prima leveranciers en speciale eetpunten. Iedere leverancier heeft weer een “eigen” manier van bereiding en bestelvoorwaarden. Door middel van deze pagina kunt u derhalve de organisaties overzichtelijk met elkaar vergelijken. De keuze maken voor een degelijke leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan ook wat minder gecompliceerd. Twijfelt u nog? Bestel dan een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met bepaalde voorkeuren zoals o.a. vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Hundelgem? Dat hoeft niet erg te zijn! Een groot aantal traiteurs en cateraars worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Later wordt het eten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Daardoor blijven voedingsstoffen en smaak optimaal behouden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Maximale versheid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding ingevroren via de shock-freeze methode. Belangrijke voedingsstoffen blijven optimaal behouden. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hundelgem. Een redding voor bijv. ouderendie geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Normaliter georganiseerd door een lokale zorginstelling.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

De meeste firma’s beschikken over een extra boodschappendienst voor chronisch zieken. Daarmee koop men direct praktische of verse producten als chocolade en halfvolle yoghurt. Dikwijls zonder extra kosten bezorgd door de vaste bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Op een vast moment in de week
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Hundelgem vergelijken

Af en toe profiteren van een handige diepvriesmaaltijd in Hundelgem? Of zoekt u vers bereidde koelverse maaltijden voor senioren? Of heeft u liever een service met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn een hoop maaltijdservices die overeenstemmen met uw wensenlijstje en mogelijke allergieën. Zelf maaltijden online bestellen als Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree of Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree? Via onze vergelijker treft u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de gemeente Zwalm. Bekijk goed het proefpakket. Steeds vaker kunt u tegen een zeer scherpe prijs ambachtelijke bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder conserveringsmiddelenkeuren. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Uw bestelling wordt bezorgd door uw eigen bezorger. Er geldt geen vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hundelgem voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die wordt gerekend wordt samengesteld door o.a. de maaltijdservice, het type gerecht en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Penne Vier Kazen Spinazie & Tomaat wordt al bezorgd vanaf €5,1.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Kervelsoep bestelt u vanaf €4,3.
 • Een warme daghap voor senioren als Tagliatelleschotel met kip is beschikbaar vanaf €7.
De avondmaaltijd kan men aanvullen met onder andere Preisoep, een gezonde salade en iets lichts zoals Hangop om mee af te sluiten. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Zwalm voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Aardappelpartjes rozemarijn
 • Babi pangang, rijstfantasie
 • Babi ketjap, mihoen goreng
 • Stamppot Witlof met gehakt
 • Kippenvlees in kerriesaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Hundelgem aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Check als eerst wat voor maaltijdservice rijmt met uw omstandigheden. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk beschikbare maaltijddiensten en selecteer er een. Achterhaal altijd eerst het soort gerechten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Proefpakket bestellen

  De meeste leveranciers bieden een scherp geprijsd proefpakket. U moet dan denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Mede daarom kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met gespecialiseerde maaltijdservices.

 4. Bestellingen plaatsen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Vervolgens kunt u gemakkelijkeen nieuwe bestelling plaatsen. Doorgaans kan dit via de telefoon, via de papieren bestellijst of met de computer. De maaltijden worden dikwijls aan huis gebracht via een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met plusminus 20 gerechten. In het aanbod van diepvries is er een keus te maken uit 100+ vaste vaste gerechten. Via het tafeltje dekje principe is er sprake van een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Steeds vaker is zelf gerechten samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijdverstrekkers werken met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als o.a. Biogarde of Babi saté, Tjaptjoy en witte rijst. Hiermee ontvangt men altijd goede gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis op het moment dat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Aan de hand van de menulijsten kunt u wekelijks zelf – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De menu’s worden gewoonlijk door een lokale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers: om de 4 dagen. Binnen het vriesverse segment maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd is cruciaal voor uw vitaliteit en gezondheid. De warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse bejaarden of beperkten eten volgens een strikt dieet. Daarom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis bezorgd. We hebben het over zoutarm, natriumarm, lactosevrij, glutenvrij of misschien veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Hundelgem. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij bijvoorbeeld glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen en/of slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit