Maaltijdservice Meilegem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Meilegem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Meilegem? Geholpen door onze vergelijker doorzoekt u gemakkelijk alle organisaties die bij u thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of dagverse maaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: u kunt alle kanten op. Al beschikbaar vanaf €3,70 per maal. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Gestoofde wortel of Slavink met jus, doperwten met worteltjes en gekookte aardappelen? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er is gelukkig een alternatief. Via de maaltijddienst in Meilegem ontvangt u ambachtelijke maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteZwalm
Waarom bestellen?Gezond en smaakvol
Postcode9630
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,26
Vaak bestelde maaltijdBami goreng met rundvlees

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Meilegem

We zien meer en meer maaltijdendiensten in en rondom Meilegem. Neem populaire leveranciers als Marley Spoon en/of HelloFresh. Maar ook in de buurt kunt u terecht bij allerlei aanbieders en wijkrestaurants. Iedere leverancier biedt een eigen manier van bereiding en voorwaarden. Geholpen door deze pagina kunt u derhalve de bedrijven snel en makkelijk tegen elkaar afzetten. Het selecteren van een relevante aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende een stuk gemakkelijker. Twijfelt u nog? Start eens met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Is er sprake van dieetwensen zoals bijvoorbeeld zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Meilegem? Dat hoeft niet erg te zijn! Flink wat cateraars en traiteurs zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met uitsluitend verse groenten. Later worden deze producten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Met deze techniek blijven vitaminen en mineralen onaangeroerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Maximale versheid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding ingevroren via de shock-freeze methode. Mineralen, vitamines en smaak blijven optimaal behouden. Meerdere maanden te bewaren. Elke week bestellen is dus niet noodzakelijk.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Meilegem. Ideaal voor bijv. chronisch zieken die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Meestal verzorgd door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verschillende firma’s faciliteren daarnaast een nuttige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zo krijgt u gelijk de boodschappen zoals krentenbrood en magere kwark. Doorgaans zonder extra kosten bezorgd door de vaste bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Alles aan huis bezorgd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Meilegem vergelijken

Af en toe profiteren van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Meilegem? Of bent u meer op zoek naar echt 100% verse koelverse opwarmmaaltijden? Of neigt u meer naar een lokale organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden relatief veel soorten maaltijden die aansluiten bij uw omstandigheden en diëten/allergieën. Neem nu Kaasburger Met Spinazie En Puree of Spaghetti Carbonara? Hieronder ontdekt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de regio Zwalm. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Dikwijls kunnen ouderen via een proefbox voedzame bereide gerechten met verse producten en weinig vet uitproberen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Uw bestelling wordt bezorgd door uw eigen bezorger. U zit niet vast aan een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Meilegem voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs voor een gerecht is afhankelijk van bijvoorbeeld de aanbieder, het soort maaltijd, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Linguine Zalm Met Erwten & Courgette is er al vanaf €5,7.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Dieet Kalfsworst Bloemkool Aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €4,7.
 • Een daghap aan huis als Macaroni met kaas kunt u al laten bezorgen vanaf €6,6.
De recepten kan men aanvullen met onder andere Juliennesoep, iets te drinken en iets fris zoals Anmitsu als afsluiter. Heeft u een laag inkomen? In sommige gevallen kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Zwalm voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Champignonsoep met rundvlees
 • Gepaneerde varkensschnitzel
 • Kip piri piri, pilav rijst
 • Stamppot prei met roomkaas
 • Kipstukjes in mosterdsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Meilegem regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Kijk eerst na wat voor categorie bezorgmaaltijd past bij uw wensenlijstje. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de populaire aanbieders en bekijk de beschikbaarheid. Kijk goed na het type maaltijden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Probeer het proefpakket

  De grote maaltijdservices hanteren een zeer betaalbaar proefpakket. Denk dan aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zo kunt u op een prettige manier kennismaken met geschikte aanbieders.

 4. Een vaste leverdag

  Genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kunt u moeiteloos een nieuwe menulijst invullen. Gewoonlijk doet u dat telefonisch, door maaltijden aan te kruisen, of met de tablet. De maaltijden voor ouderen worden veelal geleverd aan huis door een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met pakweg 25 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan is er een keus te maken uit 70 – 150 vaste vaste gerechten. Via het tafeltje dekje principe is er vaak een vaststaand menu per dag. In steeds meer gevallen is vers op maat een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, heel veel maaltijdservices komen u tegemoet met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. ZoalsHeekfilet met hollandaissesaus, aardappelpuree met persillade, wortelen met peterselie of Parijse worteltjes. Hierdoor zijn er voor iedereen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw bezorger.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd in het geval u deze besteld heeft. Middels de menulijsten kunt u iedere week zelfstandig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De verse maaltijden worden normaliter door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week week thuisbezorgd. In het geval van koelvers: wekelijks. Binnen het vriesverse segment om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Elke dag een warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel senioren of hulpbehoevenden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Mede daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft lactosevrij, gemalen, glutenvrij, natriumarm en ook vegetarisch, koolhydraatarm, vloeibaar, eiwitrijk: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Meilegem. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig in het geval van glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit