Maaltijdservice Munkzwalm

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Munkzwalm voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Munkzwalm? Geholpen door deze pagina bekijkt u moeiteloos alle bedrijven in de buurt! Een warme maaltijdvoorziening, of microgolf-maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: het kan allemaal. Al te verkrijgen vanaf €3,80 per keer. Aan tafel voor Pastaschotel met spinazie of Rookworst met vleesjus, stamppot andijvie? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er is een oplossing! D.m.v. de maaltijddienst in Munkzwalm hebt u toegang tot complete gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteZwalm
BeoordelingZou niet zonder kunnen
Postcode9630
Gemiddelde kosten€5,27
Maaltijd-topperBoe­ren­kool­stoof met ei

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Munkzwalm

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de omgeving van Munkzwalm. Denk aan erkende leveranciers als HelloFresh en/of Vlotter. Echter, ook heel lokaal zien we interessante organisaties en verswinkels. Iedere aanbieder onderscheidt zich door een heel eigen manier van bereiding en procedures rondom bestellen en betaling. Met behulp van deze pagina kan u daarom de bezorgers probleemloos op een aantal punten vergelijken. Een keuze maken voor een geschikte service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook wat aangenamer. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel in dat geval een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Is er sprake van bepaalde voorkeuren als bijvoorbeeld vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Munkzwalm? Er is een oplossing! Opvallend veel traiteurs voor senioren kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Vervolgens worden ze direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door deze handeling blijven smaak en vitamines intact. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct shock-freeze ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo erg lang goed. Weken lang goed te houden. Elke week een bezorging is niet altijd nodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Munkzwalm. Ideaal voor bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Dikwijls geregeld via een meer lokale partij.

 • Warm thuisbezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Een aantal firma’s voorzien in een handige boodschappendienst voor gehandicapten. Op die manier haalt men moeiteloos praktische of verse producten als havermoutpap en palingworst. In de regel gratis bezorgd met de maaltijden.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Op een vast moment in de week
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Munkzwalm vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Munkzwalm? Of zoekt u een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor ouderen? Of zoekt u een service die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er is de keuze uit een hoop leveranciers die kloppen met uw voorkeuren en eventuele voedingsvoorschrift. Wat te denken van Vleesbrood Krieken En Aardappelen Met Peterselie of Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen? Aan de hand van deze website achterhaalt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Zwalm. Onze tip: begin met een proefpakket. Doorgaans kunt u extra voordelig ambachtelijke bereide gerechten met veel groenten en weinig koolhydraten keuren. U kunt via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er geldt geen vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Munkzwalm voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs per maaltijd wordt samengesteld door bijvoorbeeld de aanbieder, het type gerecht en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus vindt u vaak al vanaf €6,2.
 • Diepvriesmaaltijd als Groentesoep Met Balletjes is verkrijgbaar vanaf €3,75.
 • Een thuisbezorgde daghap als Rode kool met appel wordt al bezorgd vanaf €5,65.
De gerechten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Miyeok guk, een gezonde salade en voor de volledigheid een Yoghurt/perzik mousse om het feest compleet te maken. Is uw budget niet toereikend? Mogelijk kan u dan hulp aanvragen bij de gemeente Zwalm voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Nasi goreng, quorn, satésaus
 • Procureurlapje met groenten
 • Tagliatelleschotel met kip
 • Gehaktballetjes in uienjus
 • Visstukjes in kruidensaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Munkzwalm bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Ga eerst na wat voor opwarmmaaltijd matcht met uw leefpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de beschikbare maaltijdvoorzieningen en selecteer er een. Let met name op het type maaltijden, de bestel en bezorgopties, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Proefpakket bestellen

  Het gros van de services bieden een goedkoop of gratis proefpakket. U moet dan denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Op basis daarvan kunt u zonder hoge kosten kennismaken met goede verstrekkers.

 4. Maaltijden afnemen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Gelukkig, nu kan men gelijk een nieuwe menulijst invullen. Vaak kan dit via een speciaal telefoonnummer, via de papieren bestellijst of online. De maaltijden voor senioren worden doorgaans thuisbezorgd middels een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met grofweg 15 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan is er een keus te maken uit 70+ blijvende maaltijden. Met een tafeltje dekje kiest u voor één maaltijd per dag. Soms is vers op maat een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, heel veel services komen u tegemoet met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Onder andere Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie of Gebakken kibbeling. Daardoor kan iedereen genieten van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw bezorger.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd op het moment dat u een bestelling heeft doorgegeven. Middels de standaard bestellijst kunt u wekelijks zelf – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De maaltijden worden vaak door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers spreken we van wekelijks. In het geval van vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een verse maaltijd bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Een warme schotel in de avond is heel belangrijk. Veel ouderen of invaliden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Op basis daarvan zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om zoutarm, gemalen, lactosevrij, glutenvrij en ook vloeibaar, koolhydraatarm, veganistisch, eiwitrijk: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Munkzwalm. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen & slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit