Maaltijdservice Paulatem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Paulatem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Paulatem? Aan de hand van maaltijdbutler.be bekijkt u moeiteloos alle leveranciers in uw eigen gemeente. Warm geleverd, of een opwarmmaaltijd die u zelf moet opwarmen: er is veel mogelijk. Al beschikbaar vanaf €5,00 per maaltijd. Genieten van Sucadelapje met jus. Tuinbonen met ui en tijm. Aardappelgratin Mediteraans of Chicken Lunges? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er is gelukkig een alternatief. D.m.v. de maaltijddienst in Paulatem ontvangt u verse maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteZwalm
ReactieAl jarenlang klant
Postcode9630
Gemiddelde menuprijs€5,28
Vaak bestelde maaltijdAjam pangang, bami goreng

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Paulatem

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in Paulatem. Neem erkende services als 15Gram en/of Smartmat. Maar ook in de buurt ontstaan er uitstekende organisaties en vrijwilligersorganisaties. Iedere partij biedt een “eigen” manier van bereiding en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Met behulp van maaltijdbutler.be kan u de leveranciers rustig met elkaar vergelijken. Het uitkiezen van een goede dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan wat overzichtelijker. Zijn er meerdere opties? Kijk dan eerst naar een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u dieetwensen als bijvoorbeeld vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Paulatem? Er is gelukkig een alternatief. Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor ouderen houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Hierna worden ze snel teruggekoeld. Om die reden blijven voedingswaarden ongedeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven in goede conditie. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Gezond en lekker
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Paulatem. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Geschikt voor directe consumptie. Normaal geregeld via een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Veel firma’s bieden ook een praktische boodschappendienst voor ouderen. Op die manier bestelt u direct belangrijke boodschappen als dieetproducten en havervlokken. Normaal kosteloos afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Alles aan huis bezorgd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Paulatem vergelijken

Af en toe profiteren van een complete diepvriesmaaltijd in Paulatem? Of prefereert u een structurele oplossing zoals koelverse opwarmmaaltijden? Of zoekt u een instelling die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er is de keuze uit talloze type aanbieders die kloppen met uw situatie voedingspatroon. U kunt denken aan Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree of Dieet Kalfsworst Rode Kool Aardappel? Op deze pagina ontdekt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Zwalm. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Steeds vaker kan men voor aantrekkelijke prijzen verse bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig koolhydraten keuren. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Aanbieders werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Paulatem voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die u betaalt wordt gevormd door aspecten als de leverancier, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel wordt al bezorgd vanaf €6,3.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Gehaktbal Uiensaus Prei Aardappelen is beschikbaar vanaf €4,5.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Erwtensoep is er al vanaf €7,25.
Een verse maaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Paprikasoep, een stukje fruit en om het compleet te maken Vruchtensalade om mee af te sluiten. Heeft u een laag inkomen? Mogelijk kan u dan hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Zwalm voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Beste bereide maaltijden

 • Linzensoep met bleekselderij
 • Reepjes varkensvlees in jus
 • Spaghettischotel bolognese
 • Varkenshaasje in pepersaus
 • Gepaneerde Alaska-koolvis

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Paulatem aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Stel eerst vast wat voor seniorenmaaltijd in overeenkomst is met uw omstandigheden. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk aangesloten maaltijddiensten en maak een keuze. Bekijk met name het soort gerechten, de manier van bezorging, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De meeste maaltijd-verzorgers geven een extra goedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met professionele maaltijd-verzorgers.

 4. Maaltijden afnemen

  Genoten van de proefmaaltijd? Dan kan men probleemloos weer nieuwe gerechten bestellen. Vaak doet u dit via telefoon, via een menulijst, of met de computer. De menu’s worden vaak tot in de keuken geleverd via een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Binnen het koelverse segment is er vaak een menulijst met grofweg 20 gerechten. Kiest u voor diepvries dan is er een keus te maken uit 80+ vaste maaltijden. Bij de tafeltje dekje service krijgt men een speciaal dagmenu. Meer en meer is zelf een maaltijd samenstellen een speciale feature.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Praktisch alle aanbieders werken met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. ZoalsVegetarische balletjes arrabiatasaus. Bladspinazie. Tortelloni en Vegetarische balletjes in satésaus, nasi goreng. Handig, want zo zijn er voor alle ouderen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen indien u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door middel van de standaard bestellijst kan men op eigen houtje – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er geleverd?

De microgolf-maaltijden worden meestal door een vaste bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelverse maaltijden om de 3 dagen. Bij vriesverse maaltijden maandelijks.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Verse voeding is van belang voor uw lichamelijke gezondheid. Elke dag een warme schotel is daarbij van groot belang. Sommige bejaarden of invaliden eten volgens een bepaald dieet. Daarom faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Dit heeft te maken met natriumarm, gemalen, lactosevrij, zoutarm of misschien veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk, koolhydraatarm: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Paulatem. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij een situatie als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit