Maaltijdservice Moen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Moen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Moen? D.m.v. deze website vindt u overzichtelijk alle aanbieders in de buurt! Warm geleverd, of dagverse maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: dat kunt u zelf beslissen. Nu al voor €3,75. Genieten van Gehaktballetjes Tomatensaus Met Broccoli En Rösti en Verse waldorfsalade? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Door middel van de maaltijddienst in Moen smult u weer van smaakvolle gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteZwevegem
ReactieZoutarm of glutenvrij
Postcode8552
Gemiddelde prijs€6,72
Populaire maaltijdKipfilet in roomsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Moen

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in Moen. Denk aan populaire services als Meal-Story of Yumbel. Maar ook in de buurt kunt u terecht bij allerlei initiatieven en zorginstellingen. Elke aanbieder wordt bestempeld door een “eigen” type maaltijd en bestel-, betaal-, en bezorgopties. D.m.v. onze tool kunt u de bezorgdiensten rustig naast elkaar zetten. Uitkomen bij een relevante service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende leuker en makkelijker. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval menu-voorkeuren als onder andere glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Moen? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Legio traiteurs en cateraars zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daaropvolgend worden de ingrediënten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door dit proces blijven geur, kleur en smaak beschermd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven in goede conditie. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Eenvoudig op te warmen
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Moen. Ideaal voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt meteen aanschuiven! In de regel geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • 100% vers
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verschillende aanbieders faciliteren daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Op die manier bestelt u eenvoudig praktische of verse producten als afbak broodmandje of vleeswaren. Dikwijls zonder bezorgkosten door de vaste bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Alles aan huis bezorgd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Moen vergelijken

Zoekt u een uitstekende diepvriesmaaltijd in Moen? Of bent u meer op zoek naar echt 100% verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of bent u meer op zoek naar een bedrijf gericht op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er is de keuze uit relatief veel maaltijdservices die overeenstemmen met uw omstandigheden en diëten/allergieën. U kunt denken aan Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel of Koolvis Hollandaisesaus Preiroom Krielaardappel? Op maaltijdbutler.be treft u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Zwevegem. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Dikwijls kunt een voor een lage prijs ambachtelijke bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig koolhydraten keuren. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De maaltijden worden bezorgd door uw eigen bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Moen voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die wordt gerekend hangt namelijk af van zaken als het bedrijf, het productieproces, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree vindt u vaak al vanaf €5,55.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Spaghetti Bolognese Kaas kan je kopen vanaf €5,05.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne is er al vanaf €7,15.
Het diner kan uitgebreid worden. Bestel ook Budae jjigae, een extra rauwkostsalade en een dessert als Dulce de leche om mee af te sluiten. Zijn kosten voor u een probleem? Doorgaans kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Zwevegem voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Omelet in saus
 • Kaaskroketjes
 • Appelcompote
 • Groentesoep
 • Macaroni

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Moen regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Stel eerst vast wat voor categorie seniorenmaaltijd rijmt met uw voedingspatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk aangesloten bezorgdiensten en maak een keuze. Let met name op het type maaltijden, keuze in bezorgdagen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De belangrijkste maaltijdservices bieden een scherp geprijsd proefpakket. Bijvoorbeeld 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Mede daarom kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bekende aanbieders.

 4. Maaltijden afnemen

  Bevalt het proefpakket? Dat is fijn, nu kunt u direct nog een bestelling doen. In veel gevallen kan dit door te bellen, door de menukaart in te vullen, of met de tablet. De (warme) maaltijden wordt meestal geleverd door een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u zelf kiezen van een bestellijst met circa 25 maaltijden. Bij diepvries is het assortiment beperkt tot 100+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Rondom tafeltje dekje treft men een daghap, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, heel veel services gebruiken een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als bijv. Rundvlees, rode kool, aardappelpuree of Chili sin carne. Op die manier kan iedereen gebruik maken van seniorenmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw leverancier.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen indien u deze besteld heeft. Met behulp van een speciale menukaart kunt u snel en simpel – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De maaltijden voor ouderen worden in algemene zin door een eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. In het geval van koelvers: wekelijks. Het vriesverse aanbod 1 of 2 keer per maand.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Gezond en vers eten is van belang voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij een voorwaarde. Veel bejaarden of gehandicapten hebben bepaalde dieetwensen. Hierom zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld zoutarm, lactosevrij, natriumarm, gemalen en ook vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk, koolhydraatarm: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Moen. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Wat voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij een situatie als glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en/of slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit