Maaltijdservice Heestert

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Heestert voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Heestert? Via de maaltijdservice-vergelijker vergelijkt u snel en simpel alle firma’s in de buurt! Warm geleverd, of een koelverse maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: dat kunt u zelf beslissen. Nu al voor €3,90 per maal. Genieten van Dieet Kalkoen Tomatensaus Prinsessen Puree en Drumsticks met vleesjus, wilde rijst, witte kool en kerriesaus? Maar gaat het koken u moeilijk? Er kan meer dan u denkt! Door de maaltijdendienst in Heestert geniet u van uitstekende gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteZwevegem
ReactieVolgens Voedingsdriehoek
Postcode8551
Gemiddelde kosten€6,71
Nummer 1-maaltijdSukadelapje in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Heestert

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de omgeving van Heestert. U kunt denken aan veel gekozen bedrijven als Dienstenthuis.be en/of 0. Ook in deze plaats zelf ontwikkelen zich interessante initiatieven en speciale eetpunten. Iedere optie biedt een heel eigen manier van bereiding en bestel-, betaal-, en bezorgopties. D.m.v. www.maaltijdbutler.be kan u daardoor de bezorgdiensten gemakkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Uitkomen bij een solide service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier wat overzichtelijker. Zijn er nog twijfels? Begin dan met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u te maken met bepaalde voorkeuren als bijv. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Heestert? Ook dan bent u welkom! Steeds meer traiteurs en cateraars houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd verse producten. Daarna worden ze snel teruggekoeld. Door dit proces blijven smaak en voedingswaarden ongeschonden. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Meest verse maaltijden
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen shock-freeze ingevroren. Structuur en smaak gaan zo niet verloren. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Maandenlang te bewaren
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Heestert. Een prima oplossing voor bijv. chronisch zieken die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Veelvuldig georganiseerd door een plaatselijk restaurant.

 • Direct na bereiding geleverd
 • 100% vers
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Diverse firma’s hebben daarnaast een praktische boodschappendienst voor chronisch zieken. Op die manier haalt u probleemloos nuttige boodschappen zoals hagelslag of magere kwark. Niet zelden gratis bezorgd met de maaltijden.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Heestert vergelijken

Liefhebber van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Heestert? Of zoekt u echt 100% verse koelverse opwarmmaaltijden? Of neigt u meer naar een organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit allerlei menu’s die passen bij uw uw wensen en mogelijke allergieën. U kunt denken aan Kalkoen Sinaassaus Appelmoes Geb. Aardappelkubus of Lamsslavink Bloemkool Bechamelsaus En Krieltjes? Op deze pagina ontdekt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de omgeving Zwevegem. Let ook goed op het proefpakket. Gewoonlijk kunt een voor een lage prijs vers bereidde bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen proeven. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. U zit niet vast aan een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Heestert voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die u betaalt wordt samengesteld door aspecten als de leverancier, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Linguine Zalm Met Erwten & Courgette vindt u vaak al vanaf €4,85.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Vol Au Vent Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €3,85.
 • Een daghap aan huis als Gepaneerde visfilet, botersaus, botergroenten, gek. krieltjes kunt u al laten bezorgen vanaf €7,1.
De recepten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Thaise soep, een extra salade en om het compleet te maken Baklava als afsluiter. Heeft u een laag inkomen? Wellicht kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Zwevegem voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Slavink in jus
 • Doperwtensoep
 • Broccolisoep
 • Witte rijst
 • Vissoep

Steden in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Heestert regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Check als eerst welk soort opwarmmaaltijd past bij uw situatie. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de beschikbare maaltijd-bedrijven en kies er een. Let met name op het maaltijd-aanbod, de manier van bezorging, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  Het gros van de aanbieders bieden een extra goedkoop proefpakket. U kunt denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Mede daarom kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met professionele aanbieders.

 4. Bestellingen plaatsen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dat is fijn, nu kunt u zonder problemen een nieuwe menulijst invullen. Meestal doet u dat via de telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of online. De maaltijden worden veelal bezorgd middels een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met plusminus 20 gerechten. Binnen het diepvries-segment is er een keus te maken uit 70 – 150 blijvende maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan gebruikt men een vaststaand menu per dag. Soms is zelf samenstellen een mogelijkheid.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, heel veel maaltijdverstrekkers werken met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Bijvoorbeeld Drumsticks met vleesjus, gekookte aardappelen, wortelen met peterselie en Verse worst in jus. Handig, want zo kan iedereen gebruik maken van warme maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis wanneer u een bestelling heeft doorgegeven. Aan de hand van de welbekende bestellijst kunt u wekelijks zelf – op meerdere manieren – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De seniorenmaaltijden worden in de meeste gevallen door een vaste bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers: om de 4 dagen. In het geval van vriesvers: om de 14 dagen.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Verse voeding draagt bij aan een goede balans en energie. Een warme schotel in de avond mag dan ook niet ontbreken. Veel bejaarden of gehandicapten hebben bepaalde dieetwensen. Hierdoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over natriumarm, glutenvrij, zoutarm, lactosevrij of juist eiwitrijk, veganistisch, koolhydraatarm, vloeibaar: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Heestert. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal als er iets speelt als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen & slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit