Maaltijdservice Rillaar

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Rillaar voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Rillaar? Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker ontdekt u snel en simpel alle services die aan huis leveren. Warm geleverd, of koelverse maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u kunt alle kanten op. En dat al vanaf €4,65. Flink uitpakken met Cordon bleu, rozemarijn aardappel en Westlandse groente en Nasi kip saté? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Geen probleem! Door de maaltijdendienst in Rillaar profiteert u van heerlijke maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteAarschot
BeoordelingBezorging tot in de keuken
Postcode3202
Prijs per maaltijd€6,91
Vaak bestelde maaltijdKersenpannenkoek

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Rillaar

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de buurt van Rillaar. We hebben het over erkende services als Smartmat of 15Gram. Echter, ook heel lokaal ontstaan er prima initiatieven en slagerijen. Iedere leverancier heeft weer een heel eigen menu en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Middels maaltijdbutler.be kan u de bezorgers eenvoudig vergelijken op allerlei onderdelen. De keuze maken voor een relevante bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zo een stuk eenvoudiger. Twijfelt u nog? Kijk dan eerst naar eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u maaltijdvoorkeuren zoals bijvoorbeeld lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Rillaar? Dat is niet erg! Erg veel traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd verse producten. In de volgende stap wordt het eten gekoeld en goed verpakt. Daardoor blijven voedingswaarden gegarandeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven gewaarborgd. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Eenvoudig op te warmen
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Rillaar. Een uitkomst voor bijv. ouderendie geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt meteen aanschuiven! Normaal op touw gezet door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Diverse firma’s beschikken over een praktische boodschappendienst voor ouderen. Zodoende bestelt men zonder moeite belangrijke boodschappen als rijstepap en afbak pistolet meergranen. Gewoonlijk kosteloos afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Alles aan huis bezorgd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Rillaar vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Rillaar? Of prefereert u gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor ouderen? Of bent u meer op zoek naar een service gericht op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er is de keuze uit vele maaltijdservices die overeenstemmen met uw situatie voedingspatroon. Denk maar aan Dieet Noors Vispannetje Fijne Kruiden Puree en Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree? Onderstaand ontdekt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Aarschot. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Vaak kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling gezonde bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig koolhydraten uitproberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Er is geen sprake van een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Rillaar voor ouderen variëren nogal. Het tarief voor een maaltijd wordt samengesteld door zaken als het bedrijf, de mate van versheid, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje is er al vanaf €6,05.
 • Vriesverse maaltijd als Groentesoep Met Balletjes wordt al bezorgd vanaf €5,15.
 • De daghap voor ouderen als Gehaktbal, bloemkool, groentesaus, gek. aardappelen wordt al bezorgd vanaf €5,65.
Het diner is vaak uit te breiden met o.a. Bruinebonensoep, een extra rauwkostsalade en iets fris zoals Fruit om mee af te sluiten. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan men een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Aarschot voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Gebonden tomatensoep
 • Stoofpotje rundvlees
 • Kip Andorra schotel
 • Andijvie a la creme
 • Gebakken kibbeling

Plekken in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Rillaar regelen

 1. Inventariseer wensen

  Ga eerst na wat voor categorie opwarmmaaltijd klopt met uw gesteldheid. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de meest gekozen aanbieders en kies een geschikte. Let met name op het type maaltijden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Begin met het proefpakket

  De professionele verstrekkers verstrekken een scherp geprijsd proefpakket. Bijvoorbeeld 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Daardoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met goede aanbieders.

 4. Bestellingen plaatsen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kunt u eenvoudignog een bestelling doen. Steeds vaker kan dit door te bellen, door gerechten in te vullen, of via de website. De maaltijden worden vaak aan huis gebracht via een regionale bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart van zo’n 20 gerechten. Kiest u voor diepvries dan hebt u de keuze uit 100+ vaste maaltijden. Bij de tafeltje dekje service is er vaak één maaltijd per dag. In steeds meer gevallen is vers op maat een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel maaltijd-verzorgers hebben een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Denk aan Kipfilet, sperziebonen, gekookte aardappelen en Spaghetti Bolognese Kaas. Handig, want zo kan iedereen genieten van seniorenmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats indien u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Middels een handige bestellijst kunt u gemakkelijk – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De menu’s worden meestal door uw eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers is dat elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een goede maaltijd bevordert uw lichamelijke gezondheid. Een warme schotel in de avond mag dan ook niet ontbreken. Diverse ouderen of beperkten hebben bepaalde dieetwensen. Hierdoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. Het betreft zoutarm, lactosevrij, glutenvrij, gemalen en niet te vergeten vegetarisch, veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Rillaar. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal bij een situatie als coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit