Maaltijdservice Thon

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Thon voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Thon? Geholpen door onze vergelijker vergelijkt u snel en simpel alle aanbieders die bij u thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of een dagvers maaltijd die u zelf moet opwarmen: de mogelijkheden zijn enorm. Nu al voor €4,75 per keer. Aan tafel voor Pasta Carbonara met ei, spek en ui of Gebraad Mosterdsaus Spruiten Knolselderpuree? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Geen probleem! Middels de maaltijdendienst in Thon beschikt u over smaakvolle maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieNamen
GemeenteAndenne
ReactieVetbeperkt
Postcode5300
Prijs per gerecht€5,78
Vaak bestelde maaltijdRabarbercompote

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Thon

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in en rondom Thon. Neem bijv. interessante bedrijven als Traiteur Goossens en/of Yumbel. Ook in deze plaats zelf ontstaan er prima organisaties en verswinkels. Iedere aanbieder biedt een heel eigen assortiment en bestelvoorwaarden. Via onze tool kunt u dus de organisaties gemakkelijk naast elkaar zetten. Het uitzoeken van de beste aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve wat overzichtelijker. Zijn er nog twijfels? Ga dan eerst voor een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er specifieke wensen zoals bijvoorbeeld kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Thon? Er is gelukkig een alternatief. Best veel traiteurs in België zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met uitsluitend verse groenten. In de volgende stap wordt de maaltijd teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Hierdoor blijven structuur en smaak onaangeroerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Vers van het land
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven in goede conditie. Meerdere maanden te bewaren. Elke week een bezorging is dan ook overbodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Porties ruim voldoende
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Thon. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Veelvuldig gedaan door een meer lokale partij.

 • Warm thuisbezorgd
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verscheidenefirma’s hebben ook een extra boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hiermee koop u eenvoudig nuttige boodschappen zoals smeerkaas en rijstepap. Meestal zonder extra kosten bezorgd door de vaste bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Thon vergelijken

Liefhebber van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Thon? Of geeft u de voorkeur aan gezonde en lekkere koelverse seniorenmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een service gericht op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er is de keuze uit een groot aantal maaltijdservices die kloppen met uw situatie en eventuele dieet. Genieten van de lekkerste gerechten als Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen of Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree? Op maaltijdbutler.be achterhaalt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de regio Andenne. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Doorgaans kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling voedzame bereide gerechten met veel voedingsstoffen en zonder ongezonde toevoegingen keuren. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De menu’s worden geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er geldt geen vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Thon voor ouderen zijn erg wisselend. Het tarief voor een maaltijd wordt samengesteld door zaken als de leverancier, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen vindt u vaak al vanaf €6,05.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie bestelt u vanaf €4,6.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Kip Andorra schotel kan je kopen vanaf €6,05.
Het diner kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Borsjtsj, iets te drinken en iets lichts zoals Mokka ijs na. Is uw budget niet toereikend? Soms kan u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Andenne voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Kip Andorra
 • Erwtensoep
 • Paëlla
 • Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst
 • Rode bieten met een speklap en jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Thon aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Ga eerst na wat voor seniorenmaaltijd matcht met uw leefpatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de gespecialiseerde bezorgdiensten en bepaal uw voorkeuren. Achterhaal altijd eerst het maaltijd-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Begin met het proefpakket

  Het gros van de dienstverleners werken met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Vaak gaat het om 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Hierdoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met gespecialiseerde aanbieders.

 4. Een vaste leverdag

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kunt u eenvoudigopnieuw bestellen. Gewoonlijk doet u dit telefonisch, door maaltijden aan te kruisen, of email / internet. De thuismaaltijden worden doorgaans thuisbezorgd middels een lokale leverancier in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ongeveer 30 menu’s. In het aanbod van diepvries is er een keus te maken uit 70 – 150 vaste maaltijden. Bij de tafeltje dekje service krijgt men een vast weekmenu. Bij sommige aanbieders is zelf een maaltijd samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, de meeste maaltijdverstrekkers werken met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als bijv. Runderstoofpotje en Aardappelpannenkoeken. Handig, want zo zijn er voor alle bejaarden kant-en-klaar maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, leveranciers werken niet met een vast abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd indien u zelf een bestelling geplaatst heeft. Aan de hand van de unieke menukaart / lijst kunt u gemakkelijk – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er geleverd?

De bezorgmaaltijden worden in de meeste gevallen door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat elke 3/4 dagen. Binnen het vriesverse segment 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd stimuleert uw vitaliteit en gezondheid. Een verse warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige senioren of mensen met een beperking volgen een dieet of hebben een allergie. Hierdoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis bezorgd. U kunt denken aan gemalen, glutenvrij, zoutarm, lactosevrij of veganistisch, koolhydraatarm, vegetarisch, eiwitrijk: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Thon. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit