Maaltijdservice Vezin

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Vezin voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Vezin? Aan de hand van onze vergelijker treft u moeiteloos alle bedrijven die aan huis leveren. Een warme maaltijdvoorziening, of microgolf-maaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: u maakt zelf de keuze. Dit kan al vanaf €4,10 per keer. Ouderwets genieten van Ajam pangang, bami goreng en Hamburger, uiensaus, appelmoes, gebakken aardappelen? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Middels de maaltijdendienst in Vezin beschikt u over voedzame gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieNamen
GemeenteAndenne
ReactieVakkundige chefkoks
Postcode5300
Gemiddelde prijs€5,79
Geliefde maaltijdPrei a la creme

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Vezin

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die bezorgen in Vezin. Denk aan grote services als Colruyt of Okay. Echter, ook heel lokaal kan men kiezen voor prima leveranciers en vrijwilligersorganisaties. Elk bedrijf biedt een eigen aanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Met behulp van www.maaltijdbutler.be kan u daardoor de firma’s eenvoudig naast elkaar bekijken. Het uitkiezen van een relevante dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor een stuk eenvoudiger. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval voorkeuren zoals zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Vezin? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Veel cateraars en traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met 100% verse ingrediënten. Later wordt de maaltijd gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door dit proces blijven vitaminen en mineralen beschermd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven gewaarborgd. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Kleine en grote porties
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Vezin. Ideaal voor bijv. ouderendie het eten niet meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Veelvuldig georganiseerd door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Een aantal services voorzien in een extra boodschappendienst voor chronisch zieken. In dat geval haalt men gelijk belangrijke boodschappen als cola of roomboter. Gewoonlijk kosteloos afgeleverd tot in de keuken.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Vezin vergelijken

Houdt u van een voedzame diepvriesmaaltijd in Vezin? Of houdt u juist van de meest verse koelverse bezorgmaaltijden? Of zoekt u een leverancier gericht op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit een hoop mogelijkheden die rijmen met uw eisen en voedingsadvies. Wat te denken van Dieet Rundstong Tomatensaus Puree of Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree? Aan de hand van deze website bekijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de streek Andenne. Overweeg ook altijd het proefpakket. Doorgaans is er een proef-mogelijkheid. U kan uitstekende bereide gerechten met lekker veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen keuren. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De menu’s worden geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Aanbieders werken niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Vezin voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die u betaalt hangt namelijk af van o.a. de aanbieder, de mate van versheid, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree is er al vanaf €6,5.
 • Vriesverse maaltijd als Tomatensoep Met Balletjes is verkrijgbaar vanaf €4,2.
 • Een warme daghap voor senioren als Speklapje in jus kunt u al laten bezorgen vanaf €5,7.
De maaltijden kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Knoflooksoep, een gezonde salade en voor de volledigheid een Pap om het af te maken. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Andenne voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Witte rijst
 • Linzensoep
 • Vissoep
 • Sucadelapje, bladspinazie, krieltjes
 • Macaroni in tomatensaus, ham, kaas

Steden in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Vezin bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Check als eerst welk type thuismaaltijd rijmt met uw eetpatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de aangeraden bezorgservices en selecteer er een. Let goed op de voedingswaarden, de manier van bezorging, en recensies van andere klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De belangrijkste verstrekkers hanteren een scherp geprijsd proefpakket. U kunt denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met voordelige dienstverleners.

 4. Elke week een levering

  Was de proefbestelling goed? Dat is fijn, nu kunt u direct een nieuwe menulijst invullen. Dikwijls doet u dit via de telefoon, via de papieren bestellijst of via internet. De (warme) maaltijden wordt gewoonlijk geleverd door een behulpzame bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan profiteert u van een menukaart met plusminus 20 menu’s. In het aanbod van diepvries kunt u kiezen uit 70 – 150 blijvende gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er vaak een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Meer en meer is zelf gerechten samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel leveranciers werken met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Zoals bijv. Kipdrumsticks, kerriekool en gekruide aardappelblokjes of Boeren kippenragout en aardappelpuree met tuinkruiden. Hiermee zijn er voor alle ouderen opwarmmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen zodra men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door middel van de unieke menukaart / lijst kunt u snel en simpel – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werkt de bezorging?

De seniorenmaaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip geleverd. In het geval van koelvers: wekelijks. Het vriesverse aanbod om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een verse maaltijd draagt bij aan een optimale lichamelijke gesteldheid. Elke dag een warme schotel is daarbij van groot belang. Veel senioren of mensen met een beperking hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Hierom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft glutenvrij, zoutarm, gemalen, lactosevrij en ook koolhydraatarm, eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Vezin. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst als er iets speelt als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken en kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit