Maaltijdservice Lesdain

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Lesdain voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Lesdain? Via onze tool vergelijkt u snel en simpel alle services die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of koelverse gerechten die u zelf moet opwarmen: de mogelijkheden zijn enorm. Dit kan al vanaf €4,50 per gerecht. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Tapasballetjes in arrabiatasaus. Bladspinazie. Tortelloni of Gehaktschotel, aubergine, aardappelschijfjes in kaassaus? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door de maaltijdendienst in Lesdain hebt u toegang tot voedzame gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteBrunehaut
BeoordelingEenvoudig opzeggen
Postcode7621
Prijs per maaltijd€5
Maaltijd-topperGepaneerde varkensschnitzel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Lesdain

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de regio van Lesdain. U kunt denken aan interessante services als Marley Spoon en/of 0. Maar ook op regionaal niveau ontwikkelen zich uitstekende initiatieven en wijkrestaurants. Iedere partij wordt bestempeld door een heel eigen assortiment en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Dankzij www.maaltijdbutler.be kan u de organisaties overzichtelijk naast elkaar bekijken. Een keuze maken voor de best passende service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve wat aangenamer. Weet u niet of het wat voor u is? Start eens met een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er menu-voorkeuren als o.a. lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Lesdain? Er is een oplossing! Flink wat traiteurs en cateraars kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met uitsluitend verse groenten. Daarna worden deze maaltijden direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Met deze techniek blijven voedingswaarden onaangeroerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Altijd 200 gram groente
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding shock-freeze ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven zo intact. Voor meerdere maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is dan ook overbodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Eenvoudig op te warmen
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Lesdain. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Dikwijls gedaan door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Veel aanbieders hebben daarnaast een praktische boodschappendienst voor chronisch zieken. Zo koop u eenvoudig de boodschappen zoals desem naturel en rauwe ham. Meestal gratis bezorgd met de maaltijden.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Lesdain vergelijken

Incidenteel eens genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Lesdain? Of prefereert u gezonde en lekkere koelverse maaltijden? Of prefereert u een organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden meerdere leveranciers die matchen met uw situatie en voedingsadvies. Wat te denken van Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree of Lasagne Met Linzen Tomaat & Quorn? Op deze pagina ziet u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de gemeente Brunehaut. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Doorgaans kunt een voor een lage prijs de lekkerste bereide gerechten met verse ingrediënten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen testen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De maaltijden worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Zij werken vaak niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Lesdain voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs per maaltijd is afhankelijk van zaken als de leverancier, herkomst ingrediënten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Kip Kerriesaus Met Rijst is verkrijgbaar vanaf €5,45.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Groentesoep Met Balletjes is beschikbaar vanaf €4,95.
 • Een thuisbezorgde daghap als Hachee van paddenstoelen. Rode bietjes met zilveruitjes. Aardappelpuree met tuinkruiden bestelt u vanaf €5,65.
Het eten is vaak uit te breiden met o.a. Haaienvinnensoep, een stukje fruit en iets fris zoals Fraises Wilhelmine als afsluiter. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Brunehaut voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Top-5 bereide maaltijden

 • Verse fruitsalade
 • Zalm in dillesaus
 • Gewokte spinazie
 • Kersenpannenkoek
 • Ossestaartsoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Lesdain aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Onderzoek allereerst wat voor categorie opwarmmaaltijd in overeenkomst is met uw gesteldheid. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de gespecialiseerde bezorgdiensten en bepaal uw voorkeuren. Kijk goed na het assortiment, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Begin met het proefpakket

  De populaire dienstverleners hebben een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Vaak gaat het om 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bepaalde leveranciers.

 4. Maaltijden afnemen

  Was het proefpakket naar wens? Mooi, dan kan men wekelijks nog een bestelling doen. Steeds vaker is dat mogelijk per telefoon, met behulp van de menulijst, of met de computer. De seniorenmaaltijden worden veelal geleverd door een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks keuzemenu met gemiddeld 15 menu’s. Kiest u voor diepvries dan kunt u meestal kiezen uit 70+ blijvende gerechten. Met een tafeltje dekje kiest u voor een vast weekmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf een maaltijd samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Praktisch alle dienstverleners komen u tegemoet met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Dieet Vol Au Vent Puree en Medaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard.. Op die manier kan iedereen genieten van bezorgmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw bezorger.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, leveranciers werken niet met een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd indien u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Via de standaard bestellijst kan men eenvoudig – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De bezorgmaaltijden worden gewoonlijk door een eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden 2 wekelijks. Bij vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een maaltijd met voldoende groenten bevordert een vitaal en energiek lichaam. Een dagelijkse warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse bejaarden of gehandicapten eten volgens een strikt dieet. Hierom onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld zoutarm, natriumarm, glutenvrij, lactosevrij of wellicht vloeibaar, veganistisch, koolhydraatarm, eiwitrijk: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Lesdain. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij een situatie als coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit