Maaltijdservice Wez-Velvain

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wez-Velvain voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Wez-Velvain? Geholpen door maaltijdbutler.be bekijkt u snel en simpel alle leveranciers die aan huis leveren. Een warme maaltijdservice, of een bezorgmaaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: de mogelijkheden zijn enorm. Verkrijgbaar vanaf €4,65 per maal. Smullen van Witte Pens Met Rodekool En Puree en Reepjes kippenvlees in jus? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er kan meer dan u denkt! Met behulp van de maaltijdendienst in Wez-Velvain profiteert u van voedzame maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieHenegouwen
GemeenteBrunehaut
ReactieGeen afnameverplichting
Postcode7620
Prijs per gerecht€4,99
Vaak bestelde maaltijdCordon Bleu met groenten

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Wez-Velvain

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die bezorgen in Wez-Velvain. Denk aan belangrijke firma’s als Home Cuisine en/of Colruyt. Ook in deze plaats zelf kan men kiezen voor prima instanties en verswinkels. Elke optie heeft weer een “eigen” productaanbod en voorwaarden. Aan de hand van www.maaltijdbutler.be kan u de services op uw gemak op een rijtje zetten. Het uitkiezen van een goede bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij hierdoor een stuk gemakkelijker. Eerst kijken of het wat is? Bestel dan een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er speciale voorkeuren als o.a. zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Wez-Velvain? Dat is niet erg! Opvallend veel traiteurs voor senioren worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Daarna wordt de maaltijd gekoeld en goed verpakt. Zo blijven structuur en smaak ongedeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen raken niet bedorven. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen hoeft dan ook vaak niet.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wez-Velvain. Een uitkomst voor bijv. hulpbehoevenden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Er is geen verdere handeling nodig. Normaliter gedaan door een plaatselijk restaurant.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Diverse leveranciers voorzien in een speciale boodschappendienst voor ouderen. Hierdoor krijgt u zonder moeite verse of handige boodschappen als sinaasappels en leverpastei. Gewoonlijk zonder bezorgkosten op een vooraf gekozen moment.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Wez-Velvain vergelijken

Zoekt u een handige diepvriesmaaltijd in Wez-Velvain? Of houdt u juist van een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor senioren? Of neigt u meer naar een instelling gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit allerlei opwarmmaaltijden die rijmen met uw voorkeuren en eventuele voedingsvoorschrift. U kunt denken aan Kalkoen Sinaassaus Appelmoes Geb. Aardappelkubus of Dieet Noors Vispannetje Fijne Kruiden Puree? Aan de hand van deze website vindt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Brunehaut. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Dikwijls kan men voor aantrekkelijke prijzen complete bereide gerechten met verse producten en weinig vet proeven. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden geleverd door een persoonlijke bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wez-Velvain voor ouderen verschillen onderling enorm. Het uiteindelijke tarief komt tot stand door zaken als de aanbieder, herkomst ingrediënten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Rundstong Tomatensaus Puree vindt u vaak al vanaf €5,75.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Dieet Kalfsworst Rode Kool Aardappel bestelt u vanaf €4,55.
 • Een warme dagschotel als Boerengehaktschotel kunt u al laten bezorgen vanaf €6,3.
Een verse maaltijd kan men aanvullen met onder andere Kaassoep, een extra rauwkostsalade en iets lichts zoals Crème brûlée als nagerecht. Is uw budget niet toereikend? Wellicht kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Brunehaut voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Top-5 bereide maaltijden

 • Champignon omelet
 • Lasagna bolognese
 • Knoflookgarnalen
 • Forel met venkel
 • Aardappelrösti

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Wez-Velvain regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Achterhaal eerst wat voor type kant-en-klaar maaltijd matcht met uw eisen. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk meest gekozen bezorgservices en geef de voorkeur door. Controleer goed het aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Proefpakket bestellen

  De belangrijkste aanbieders verstrekken een zeer betaalbaar proefpakket. U moet dan denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u op een prettige manier kennismaken met bekende dienstverleners.

 4. Maaltijden afnemen

  Was de proefbestelling goed? Dan kan men moeiteloos weer nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans kan dit per telefoon, door gerechten in te vullen, of email / internet. De maaltijden voor ouderen worden steeds vaker bezorgd tot in de keuken via een vriendelijke bezorgservice in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met om en nabij de 15 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan is er een keus te maken uit 70 – 150 blijvende gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan kiest u voor een speciaal dagmenu. In sommige gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijd-verzorgers hanteren een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Bijvoorbeeld Lekkerbekje met sperziebonen of Champignonsoep met rundvlees. Daardoor ontvangt men altijd goede gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw leverancier.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd in het geval u deze besteld heeft. Door het invullen van de standaard bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De opwarmmaaltijden worden normaliter door een vaste bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers: maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met verse ingrediënten vormt het fundament van een goede balans en energie. Een verse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige bejaarden of hulpbehoevenden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. Denk aan natriumarm, glutenvrij, zoutarm, lactosevrij of vloeibaar, vegetarisch, eiwitrijk, koolhydraatarm: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Wez-Velvain. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra als slikken & kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit