Maaltijdservice Arbre

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Arbre voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Arbre? Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker doorzoekt u snel en simpel alle firma’s die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of opwarmmaaltijden die nog even in de microgolf moeten: dat kunt u zelf beslissen. Al beschikbaar vanaf €5,50 per gerecht. Aanschuiven voor Kippenvlees in kerriesaus of Speklap in jus, rode bietjes en gekookte aardappelen? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Dat hoeft geen obstakel te vormen. D.m.v. de maaltijddienst in Arbre ontvangt u heerlijke gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteAth
ReactieIk bestel voor m’n ouders
Postcode7811
Maaltijd prijs€5,44
Nummer 1-maaltijdZalm in roomsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Arbre

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de buurt van Arbre. Denk aan veel gekozen services als Home Cuisine of Yumbel. Ook in deze plaats zelf ontstaan er prima instanties en wijkrestaurants. Elke leverancier heeft zo een “eigen” type maaltijd en procedures rondom bestellen en betaling. Via onze vergelijker kunt u de bedrijven eenvoudig op een aantal punten vergelijken. Het selecteren van de best passende leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo wat minder gecompliceerd. Eerst kijken of het wat is? Bestel dan een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Bestaan er specifieke wensen zoals bijv. lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Arbre? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Legio cateraars en traiteurs zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd verse producten. Later wordt het eten snel teruggekoeld. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak ongeschonden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Met verse producten bereid
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven zo intact. Weken lang goed te houden. Elke week een bezorging hoef je niet te doen.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Arbre. Vaak toegepast door bijv. senioren die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Geschikt voor directe consumptie. Veelvuldig geïnitieerd door een meer lokale partij.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Diverse organisaties faciliteren daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor gehandicapten. Hiermee krijgt u probleemloos belangrijke boodschappen als katenspek of chocopasta. In de regel gratis mee bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Op een vast moment in de week
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Arbre vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Arbre? Of zoekt u vers bereidde koelverse maaltijden? Of zoekt u een bedrijf gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn verscheidene maaltijdservices die matchen met uw situatie en eetpatroon. U kunt denken aan Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje en Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen? Hieronder vergelijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de regio Ath. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Steeds vaker kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling smaakvolle bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig koolhydraten keuren. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De gerechten worden bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. U zit niet vast aan een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Arbre voor ouderen wijken nogal af. Het tarief voor een maaltijd heeft te maken met aspecten als de leverancier, de grootte van de keuken, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Groentesoep Met Balletjes is verkrijgbaar vanaf €4,85.
 • Vriesverse maaltijd als Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli is verkrijgbaar vanaf €3,5.
 • Een warme dagschotel als Vegetarische kaasburger met Vegetarische jus, gebakken wedges, bloemkool a la crème is beschikbaar vanaf €6,05.
De avondmaaltijd kan men aanvullen met onder andere Harira, een extra salade en een dessert als Crêpe suzette om mee af te sluiten. Beschikt u niet over voldoende geld? Wellicht kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Ath voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Geliefde bereide maaltijden

 • Andijvie a la creme
 • Kip korma, rijstmix
 • Gebakken kibbeling
 • Hutspot, rundvlees
 • Babi ketjap, bami

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Arbre bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Bedenk eerst welk type ouderenmaaltijd klopt met uw situatie. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de aangeraden maaltijd-bedrijven en bekijk de beschikbaarheid. Achterhaal altijd eerst de versheid van ingrediënten, keuze in bezorgdagen, en recensies van andere klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De populaire verstrekkers verstrekken een scherp geprijsd proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Op basis daarvan kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met goede dienstverleners.

 4. Maaltijden afnemen

  Bevalt het proefpakket? Dat is fijn, nu kunt u zonder problemen opnieuw bestellen. Bij veel aanbieders doet u dit door even te bellen, via een menulijst, of email / internet. De maaltijden voor senioren worden standaard tot in de keuken geleverd via een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met pakweg 15 gerechten. Kiest u voor diepvries dan is het aanbod gelimiteerd tot 100+ vaste vaste gerechten. Met een tafeltje dekje krijgt men een vast weekmenu. Steeds vaker is vers op maat een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer aanbieders gebruiken een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Onder andere Kipfilet in saus en Varkensoester met champignonroomsaus, snijbonen en aardappelschijfjes met peterselie. Zo zijn er voor alle ouderen opwarmmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd als u een bestelling heeft doorgegeven. Door het invullen van de unieke menukaart / lijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De bezorgmaaltijden worden in algemene zin door uw persoonlijke bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Binnen het koelverse segment 2 wekelijks. In het geval van vriesvers: elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met verse ingrediënten bevordert uw vitaliteit en gezondheid. De warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Veel bejaarden of beperkten eten volgens een bepaald dieet. Hierom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld gemalen, glutenvrij, zoutarm, natriumarm of vegetarisch, veganistisch, koolhydraatarm, vloeibaar: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Arbre. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij een situatie als een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit